2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarrr...

Fatmacım herşeyden önce Allah hayırlı evlat nasip etsin. umarım herşey gönlünce olur.

:79::79: Günaydın kıssslar nasılsınız görmeyeli konuşmayalı ya da yazmayalı,:79::79::79::79:

kızlar hayırlı geceler hepiniz evinizdesin ama sabah görürsünüz
bugun ustumden tum yuklerımı saldım gıttı.
işden cıktım
ama patron baya zorladı işde vermıcem tazmınatı falan nede asgarı gecım ındırımlerını bana sus payı verir gibi cuzzı bı rakam verıyor bende hakkım ıaradım anlıcanız baya sert gectı uzlasmadı ne yazıkkı
sonra muhasabe gittim tabı onlar bılıyor baslarına gelceklerden cunku 4 yıldır muhasebe ımza yok aylık maas bodrsou falan ımza cunku ımzalatmadılar.ben kanunen hakkım istiyorum falan neyse uzatmıcam baya uzucu geçti yarın son işe gidiyorum son konusma ısımı teslım edip cıkcam dileç ımzalamadı bakalım yarın tekrar dıyecem ama cıkınca notere gıdıcem ıhtar cektircem
muhasebecı hesapladı tazmınatımı asgarı gecım ındırmlerımı yazdı kagıda yarın artık patron ınkar edemez artık hayırlısı olsun hepimiz için üzerimden yuküm kalktı Rabbim hayırlısını nasip etsın cumlemıze ıcı sırada bana.fazla detaya girmiyom basınız sişirtmek ıstemem ama işveren öle öenmlıkı pofff kayınvalıdem rahatsız onu bı zıyarete dusunuyorum gelip toparlanıyım iş bakıcam basvuralara baslıcam yarından ıtıbaren evde oldukca bakarım fatma rabbim kazasız belasız yavruna kavustursun.super sende ıyı bır ıs bulup iyi haberlerını bklıyoruz.zuzu patronuna sorma gerek kalamdı canım herşey bitti artık.yarın cabucak bitsin istiyorum
hepinizi kendınıze ıyı bakın görüşürüz

oooo tatlım çoook sevindimmm:81::81::81:

hayrılı ugurlku olsun şimdiden gözün aydınnnnn:79:

hayirlisi canim ya ins.nasil zorlaniyormusun ?

artık zorlanmıyorum eglenceli zevkli kısımları başladı

arzu canım sanada geçmiş olsun gönlüne göre bi iş bulursun inş.
hayırlı sumalar bu arada herkese... bugün Recep Tayyip ERDOĞAN geliyo buraya akşam hberlerine bakın

canım hakkında hayırlısını diliyorum

görüşmeyeli nasılsınız arkadaşlar....çok bitkinim ben...çok yoruldum kaçgündür 9 da bitiyor mesai...bide eve götürüyrm iş..:((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…