Naber süpercim nasil gidiyor ?
iyidir canım. bugün doğumgünümüz. çoooook mutluyum:78::81:
İYİYİM ŞEKERİM SEN NASILSIN...
ay kızlar bir şey anlatıyım..
benim eltim benim tv nin aynısını almış puahaha
daha dogrusu bir büyük boyunu almış ki bizden gördügü anlaşılmasın diye...
bulaşık makinası yoktu, kocasına dediki..gecen bze yemege gelmişlerdi..yıkayalım bulaşıkları dediler yok ya ne alaka makina yıkar dedim :) içeri girdik kocasına dediki..aşkım bak bizim kız hemne 2 dakikada bulaşıgı bitirdi banada alsana dedi..gaza getirdk kocası alsın diye..almışler ikisinide....
kıskançlar ..
tv görünce o hayırlı olsun dedim..sonra laf çaktım...diger abiside demi,şti bizde alıcaz diye.onlar yoktu tabi digerlerine gitmiştik o zman demişlerdi..
ay dedimki sıra şimdi digerlerinde dedim
bizden gördünüz hesabı yaptımmmm :90::90::90::90:
ay onlar alamaz tv üniteleride kötü falan dediler...
Allah'tan ben hemen herkesten uzaktayım, böyle kıskançlıklar, çekememezlikler benden çoooook uzakta. hoş böyle giderse kociş buralarda çok kalamayacak ve Türkiye'ye döneceğiz gibi ama bakalım. en azından o zamana kadar rahatım
sayemde modernleşiyorlar
çiçekler için de teşekkür ederim süper
yaa niye öyle düşünüyosun böylesi günler bahane oluyo, onun haricinde seninde dediğin gibi evlenince unutuyo herkes kendi derdine düşüyo, sonrada evlendin değiştin muhabbetleri başlıyo, illaki pahada ağır şeyler almak gerekmiyoki, hatırlamak ,ona özel bir yemek hazırlamak diğer günlerden farklı giyinmek gibi şeylerin yanında bir mendil bile almak bence insana kendini özel hissettiren şeyler. normal zamandada yapılıyo tabi ama özel günlerde bir başka oluyo.valla ben seviyorum özel günleri. evet hergün seviyorum onu, o da beni. ama özel günler bir başka oluyor yine de. insan daha bir özeniyor sonuçta. ben mesela o gün daha bakımlı daha farklı çıkmak isterim eşimin karşısına. ama evlenince ister istemez değişiyor bu günlerin özelliği. çünkü hediye alırken bile evimizin bütçesini düşünmek zorunda kalıyoruz. ben korkuyorum bugün mesela, doğum günüm için eşim bana pahada ağır birşey alır mı? anlık sevinirim, sonra evin yolunu bulmakta zorlanırız falan diye. laf arasında çaktırmadan söylüyorum bu fikrimi. sanırım mesajı almıştır
ama bu yıl sevgililer gününde özel birşey yapmak istemiyorum açıkçası. nedeni de şu ki, çevremizdeki herkesin dediği gibi evlendikten sonra ortak dertlerden insanlar belli bir süre sonra bu özel günlere eskisi kadar önem vermiyor. bu yıl kutlayıp, herkese bakın biz evlendik ama değişmedi düşüncemiz deyip önümüzdeki senelerde insanların bana hani sizde değişmemişti demesinden çekiniyorum.ay bu aralar çok açık sözlü gördüm kendimi.
yaa niye öyle düşünüyosun böylesi günler bahane oluyo, onun haricinde seninde dediğin gibi evlenince unutuyo herkes kendi derdine düşüyo, sonrada evlendin değiştin muhabbetleri başlıyo, illaki pahada ağır şeyler almak gerekmiyoki, hatırlamak ,ona özel bir yemek hazırlamak diğer günlerden farklı giyinmek gibi şeylerin yanında bir mendil bile almak bence insana kendini özel hissettiren şeyler. normal zamandada yapılıyo tabi ama özel günlerde bir başka oluyo.
yılbaşında sweatshırt aldım, çok istiyodu bende aldım, hatta beraber beğendik daha mutlu oldu
elti muhabbetimi :82:
okudum yaa hatta yorum yazacaktım sonra unuttum sayfa geçince
ayy çok komikti yaa, bu insanlar niye böyle çocukça şeyler yaparlar anlamam.
daha büyümemiş insanların belirli olgunluğa gelmemiş insanların bence evlenmesi yasaklanmalı, çünkü böyle saçma salak şeyler ortaya çıkıyo evlilikte sonra.
deli olmamak elde değil , hayır yani o tv den olsa nolur, olmasa nolur. herkesin bütçesi neyse , zevki neyse ona göre alır bakar yapar.
ayrıca herkes aynı zevkte olmak orunda değilki, seninle yarıştırıyo kendini :122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?