2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Öglen görüsmek üzereee

Sizlere hos sohbetler canlarimm

Öpüldünüz Kocaman....

:79::79::79::79::79::79::79::79::79: :80::80:

Bye.. !!!!:92:

iyidir canım. bugün doğumgünümüz. çoooook mutluyum:78: :81:

Naber süpercim nasil gidiyor ?

İYİYİM ŞEKERİM SEN NASILSIN...

ay kızlar bir şey anlatıyım..

benim eltim benim tv nin aynısını almış puahaha

daha dogrusu bir büyük boyunu almış ki bizden gördügü anlaşılmasın diye...
bulaşık makinası yoktu, kocasına dediki..gecen bze yemege gelmişlerdi..yıkayalım bulaşıkları dediler yok ya ne alaka makina yıkar dedim :) içeri girdik kocasına dediki..aşkım bak bizim kız hemne 2 dakikada bulaşıgı bitirdi banada alsana dedi..gaza getirdk kocası alsın diye..almışler ikisinide....
kıskançlar ..

tv görünce o hayırlı olsun dedim..sonra laf çaktım...diger abiside demi,şti bizde alıcaz diye.onlar yoktu tabi digerlerine gitmiştik o zman demişlerdi..

ay dedimki sıra şimdi digerlerinde dedim

bizden gördünüz hesabı yaptımmmm :90::90::90::90:

ay onlar alamaz tv üniteleride kötü falan dediler...

Son düzenleme:

Allah'tan ben hemen herkesten uzaktayım, böyle kıskançlıklar, çekememezlikler benden çoooook uzakta. hoş böyle giderse kociş buralarda çok kalamayacak ve Türkiye'ye döneceğiz gibi ama bakalım. en azından o zamana kadar rahatım

çiçekler için de teşekkür ederim süper

rica ederim canım

eşimde diyorki ne yapsalar etselerde bizim ev gibi güzel olmaz ama diyor..

ablamda aynı, yigenim diyor anne teyzemlerin tv den alalım diyor. oda diyorki ben daha büyüğünü alırım diyor..

bizden önce bu milletin aklı nerdeydi acaba

yaa niye öyle düşünüyosun böylesi günler bahane oluyo, onun haricinde seninde dediğin gibi evlenince unutuyo herkes kendi derdine düşüyo, sonrada evlendin değiştin muhabbetleri başlıyo, illaki pahada ağır şeyler almak gerekmiyoki, hatırlamak ,ona özel bir yemek hazırlamak diğer günlerden farklı giyinmek gibi şeylerin yanında bir mendil bile almak bence insana kendini özel hissettiren şeyler. normal zamandada yapılıyo tabi ama özel günlerde bir başka oluyo.

arse yılbaşında ne aldın eşine kız...?
ben aşkıma boxxer aldım

elti muhabbetimi :82:
okudum yaa hatta yorum yazacaktım sonra unuttum sayfa geçince

ayy çok komikti yaa, bu insanlar niye böyle çocukça şeyler yaparlar anlamam.
daha büyümemiş insanların belirli olgunluğa gelmemiş insanların bence evlenmesi yasaklanmalı, çünkü böyle saçma salak şeyler ortaya çıkıyo evlilikte sonra.

olgunlaşmadan evlenmek degilmi aynen ya..öyle olunca işte böyle taklitler ortaya çıkıyor..

sayemde modernleşiyorlar....

deli olmamak elde değil , hayır yani o tv den olsa nolur, olmasa nolur. herkesin bütçesi neyse , zevki neyse ona göre alır bakar yapar.
ayrıca herkes aynı zevkte olmak orunda değilki, seninle yarıştırıyo kendini :122:

eşim de diyorki hiç bir zman bizim ev gibi olamaz evleri ne yapsalarda diyor boşver diyor.

çokta tın zatende de...

çok kıskanmışlar anam çookkkk
benimde en sevmegim şeydir..birinin bişeyini görüp ondan almak..yakıştırmam kendime ..

zayıf karakterlik başka bişey degil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…