2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

heyy hey gidi günlere heyy
yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hatırlaaa
ne çabuk attın o günlerin pabucunu damaaa

aaaa kızlarrr toparlanın bakalımm, topiği canlandırın hadi bakalım, herkesss gelsinnn
fikir üretiyoruz ben konuyu ortaya atıyorum hadi yorum yapın, sevgililer gününde eşinize çok değerli bir hediye vermek isteseniz ne alırdınız ????

şahsen kendimi paketler veriridim:89: zira benden daha değerlisi yok

ayy şımarrtım kendimi

sizin bi planınız varmı..biz sevgililer gününü kutlamayız...önemsiz bigün bence enazından bizim için öle...14 şubatın hiçbir özelliği yok...

aynen zuzu pek çok çokta önemli birgün görülcegini sanmıyorum eşim tarafından...ev terliği alırım bitane

para tuzagı şu sevgililer günü ama hayatın bir parçası tabiki..
deger ölçümü özelliklede çıkma dönemlerinde.....:92::92::92::92:

aaaa kızlarr öyle demeyinnn bizim evliyken ilk sevgililer günümüz,normalde bizde kutlamayız ama bu sefer ilk diye hatırası kalacak bişey olsun istiyorum ben açıkçası, hani evlendik ama hala sevgiliyiz gibilerinden.

kızlar merhaba, biz de temmuz 2010da evlenmiştik. bu sene ilk sevgililer günümüz olcaktı evlendikten sonra ama 14 şubatta ikimiz de çalışıyor olucaz ben nöbetçiyim eşim de görevde olucak bi gün önce kutlayalım diye düşünorum ama ne yapsam karar veremedim:44:

canım bunu illa 14 şubatta göstermen gerekmiyorki...bize hergün sevgililer günü olsun...adı konmuş öle kalmış işte...

bence de sadece sevgililer gününde hatirlanmamali hergün degerli olmali bence.

Ama iste özel günleride yasatmak lazim yine.

valla ben seviyorum özel günleri. evet hergün seviyorum onu, o da beni. ama özel günler bir başka oluyor yine de. insan daha bir özeniyor sonuçta. ben mesela o gün daha bakımlı daha farklı çıkmak isterim eşimin karşısına. ama evlenince ister istemez değişiyor bu günlerin özelliği. çünkü hediye alırken bile evimizin bütçesini düşünmek zorunda kalıyoruz. ben korkuyorum bugün mesela, doğum günüm için eşim bana pahada ağır birşey alır mı? anlık sevinirim, sonra evin yolunu bulmakta zorlanırız falan diye. laf arasında çaktırmadan söylüyorum bu fikrimi. sanırım mesajı almıştır

ama bu yıl sevgililer gününde özel birşey yapmak istemiyorum açıkçası. nedeni de şu ki, çevremizdeki herkesin dediği gibi evlendikten sonra ortak dertlerden insanlar belli bir süre sonra bu özel günlere eskisi kadar önem vermiyor. bu yıl kutlayıp, herkese bakın biz evlendik ama değişmedi düşüncemiz deyip önümüzdeki senelerde insanların bana hani sizde değişmemişti demesinden çekiniyorum. ay bu aralar çok açık sözlü gördüm kendimi.

Daha Cesurum Artık
Keşke Dememek İçin Çαbαlαmıyorum
İçimde Büyütmüyorum Hiçbirşeyi
Ve Kimseye Hiç Hαyαtımdαn Çıkmαyαcαkmış Gibi Dαvrαnmıyorum
Gitmek İsteyene Bir Yoldα Ben Çiziyorum
.................Çok Umursαmıyorum
Ve çok Anlαm Yüklemiyorum Hiç Birşeye.
Giderken 'Benle' Bαşlαyαn Cümleleri Dinlemiyorum Bile..
Sαdece Tek Bir Cümle Söylüyorum.." N E Y S E

:81::81::81:güzel

sonuna ben ekliyim yarım kalmış gibi.

:82: neyse benim tek bildigim sevmekte de sevmek..ama anlaşılırsak bu yolda tek arzum mutluluk dilemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…