2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Karlı bir Ankara sabahında günaydın diyorum kızlar Radyo programı gibi olduuArkadaşlarım size yeni alınmış bi kararımı açıklıyorum. D.k. hapını daha erken bırakmaya karar verdim 8 gün sonra kutum bitecek ve bırakıyorum artık. martı bekleyeceğime bir ay erken olsun dedik eşimle. Hem ne zaman tutacağı belli olmaz demi Ama eşimi şubat başında sigara bırakmaya ikna edemedim ille martın başında bırakcakmış. Ben çok şükür bıraktım kurtuydum 1 ayı geçti içmiyorum hiç canım da çekmiyor. Yani böylee, bebek yapım çalışmalarına başlayacağız şubatla birlikte

bir keresinde dade daha ilk evlendigimiz günlerdendi..onlara bize gelmişti..sonra bir kaç zaman sonra eşimle onlara gidiyorduk aşkım dedim istermisşn bizim tv den alsınlar puahahah..

alıcaklarını biliyordum..kıskanç oldukları için düşündüğüm oldu canım..

benimki şuan övgü falan degil ha yanlış anlaşılmasın...üstünlükte yapmıyorum...
sadece zevklerimin çalınmasına sinir oluyorum...hep başımada geliyor hayatta bu konular ya:95:

şubattA BEBEK çalışmaları heee wowwww
sen ne zaman evlenmiştin canım...

arse sen ne zaman düşünüyordun canım...

kızlar bende bakalım şimdiki düşüncemiz şu 2013 de dogum yaparım diye düşünüyoruz..
seneye 2012 nisanda falan çalışmlar başlıcaz belki....

hadi inş. istediğiniz zaaman olurr.. herkeselere güünaydın bu aradaaa

ne güzel kar yağıyo yaa bende istiyom kar görmek, bu haftasonu uludağa falan gezmeye gidelim dedim, bizimki delimisin 10 yattın uslanmadın dedi

şaka yapıyosun heralde tatlım,en yaşlınız olmama rağmen benim en az 4 senem var önümde buda demek oluyoki,2014/2015 senelerinde olabilir :82:

günaydın fatma
Elif nasıl napıyo

sanada günaydın elifim iyi teyzesi hareketli maşallah benimki sabahdan akşama kadr durmuyo ve artık büyüyo yavaş yavaş karnımda çıktı :) selamı var hepinize:d haftaya görmey gidicem erkeğe dönmez inş.

şaka yapıyosun heralde tatlım,en yaşlınız olmama rağmen benim en az 4 senem var önümde buda demek oluyoki,2014/2015 senelerinde olabilir :82:[/QUOTE]

ne şakası kız...:82:

bakalım şimdilk böyle düşünüyoruz ama yaşam şatlarına duygu ve düşüncelere göre bu ileriye atabilir..degişkenlikler olabilir

konuya birden dalıyormusum gibi oldu ama sormadan geçemeyicem
d.k. hapını bıraktıktan sonra bildiğim kadarıyla sanırım 1 ay falan
hapsız korunmak lazım hapı bırakıp hemen normal devam edilmiyor diye
biliyorum isterseniz bi araştırın bu konuyu

Hayırlısı süperr, 4 ay oldu evleneli tatlım ama eşimle 5 senelik bi birlikteliğimiz var öncesinde. Zaten bebek hemen olmayabiliyor geciktirmeyelim dedik doğması etmesi desen 1 seneyi buluo işte
hadi inş. istediğiniz zaaman olurr.. herkeselere güünaydın bu aradaaa
Sağol canım günaydın sana da

Arseee sen kaç yaşındasın ki?En yaşlınız dion:44:

bıraksanda hap zaten seni koruyo ama yinede bırakıp 1-2 falanda korunanlarda var ben bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım

Evet bi arkadaşım da söylemişti ama zaten ilk ayında hamile kalma olasılığın çok düşükmüş ilacın ekisi devam ediyormuş seni korumaya bi ark.ım 8 ay sonra, diğeri 5 ay sonra hamile kaldıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…