Karlı bir Ankara sabahında günaydın diyorum kızlarRadyo programı gibi olduu Arkadaşlarım size yeni alınmış bi kararımı açıklıyorum. D.k. hapını daha erken bırakmaya karar verdim 8 gün sonra kutum bitecek ve bırakıyorum artık. martı bekleyeceğime bir ay erken olsun dedik eşimle. Hem ne zaman tutacağı belli olmaz demi Ama eşimi şubat başında sigara bırakmaya ikna edemedim ille martın başında bırakcakmış. Ben çok şükür bıraktım kurtuydum 1 ayı geçti içmiyorum hiç canım da çekmiyor. Yani böylee, bebek yapım çalışmalarına başlayacağız şubatla birlikte
Karlı bir Ankara sabahında günaydın diyorum kızlarRadyo programı gibi olduu Arkadaşlarım size yeni alınmış bi kararımı açıklıyorum. D.k. hapını daha erken bırakmaya karar verdim 8 gün sonra kutum bitecek ve bırakıyorum artık. martı bekleyeceğime bir ay erken olsun dedik eşimle. Hem ne zaman tutacağı belli olmaz demi Ama eşimi şubat başında sigara bırakmaya ikna edemedim ille martın başında bırakcakmış. Ben çok şükür bıraktım kurtuydum 1 ayı geçti içmiyorum hiç canım da çekmiyor. Yani böylee, bebek yapım çalışmalarına başlayacağız şubatla birlikte
hadi inş. istediğiniz zaaman olurr.. herkeselere güünaydın bu aradaaa
kimbilir belkide kıskançlığı yüzünden maddi zora soktu boşu boşuna kocasını
şaka yapıyosun heralde tatlım,en yaşlınız olmama rağmen benim en az 4 senem var önümde buda demek oluyoki,2014/2015 senelerinde olabilir :82:şubattA BEBEK çalışmaları heee wowwww
sen ne zaman evlenmiştin canım...
arse sen ne zaman düşünüyordun canım...
kızlar bende bakalım şimdiki düşüncemiz şu 2013 de dogum yaparım diye düşünüyoruz..
seneye 2012 nisanda falan çalışmlar başlıcaz belki....
günaydın fatma
Elif nasıl napıyo
benim için daha öncesi olmaz hatta daha sonrası bile olabilir
şubattA BEBEK çalışmaları heee wowwww
sen ne zaman evlenmiştin canım...
arse sen ne zaman düşünüyordun canım...
kızlar bende bakalım şimdiki düşüncemiz şu 2013 de dogum yaparım diye düşünüyoruz..
seneye 2012 nisanda falan çalışmlar başlıcaz belki....
Sağol canım günaydın sana dahadi inş. istediğiniz zaaman olurr.. herkeselere güünaydın bu aradaaa
konuya birden dalıyormusum gibi oldu ama sormadan geçemeyicem
d.k. hapını bıraktıktan sonra bildiğim kadarıyla sanırım 1 ay falan
hapsız korunmak lazım hapı bırakıp hemen normal devam edilmiyor diye
biliyorum isterseniz bi araştırın bu konuyu
konuya birden dalıyormusum gibi oldu ama sormadan geçemeyicem
d.k. hapını bıraktıktan sonra bildiğim kadarıyla sanırım 1 ay falan
hapsız korunmak lazım hapı bırakıp hemen normal devam edilmiyor diye
biliyorum isterseniz bi araştırın bu konuyu
Hayırlısı süperr, 4 ay oldu evleneli tatlım ama eşimle 5 senelik bi birlikteliğimiz var öncesinde. Zaten bebek hemen olmayabiliyor geciktirmeyelim dedik doğması etmesi desen 1 seneyi buluo işte
25 yaşındaydın dimi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?