Hayırlısı süperr, 4 ay oldu evleneli tatlım ama eşimle 5 senelik bi birlikteliğimiz var öncesinde. Zaten bebek hemen olmayabiliyor geciktirmeyelim dedik doğması etmesi desen 1 seneyi buluo işte
25 yaşındaydın dimi sen
28in içindeyim malesef 27 doldu
Selanm millet ayy okumaktan yetişemedim heee.....çocuk meselesi olunca herkes dökülüyo
Arse yaş ilerledikçe çocuğunpeşinden koşturmak iyice zor olucak...anne ve çocuk arasında çok yaş farkı sorun yaa...bizzat kendim gözlemledim komşumuzda...
Hep dansözmü çıkcak bi de dansör çıksın :)))heheheheh
sen ne zmandı zuzu ..bu düşünceler
bunları taksitlerimiz bitince düşüncez canım...bizimde çalışmalar 2012 yi bulur heralde..:44:
Arse kaç yaşındasın dedim cevap vermion? Ben de en yaşlınız olabilirim
Ay harika yaa nerden buldunn
tatlım ben 82 liyim , 28 bitiyo yaniHayırlısı süperr, 4 ay oldu evleneli tatlım ama eşimle 5 senelik bi birlikteliğimiz var öncesinde. Zaten bebek hemen olmayabiliyor geciktirmeyelim dedik doğması etmesi desen 1 seneyi buluo işte
Sağol canım günaydın sana da
Arseee sen kaç yaşındasın ki?En yaşlınız dion:44:
Anladım canım:13:tatlım ben 82 liyim , 28 bitiyo yani
Ay kıyamam ben ona popo uzunluğu muuBebeğinizde olan değişimler
Bebeğinizde olan değişimler Baş - popo uzunluğu 14 -16 cm , ağırlığı 320 gr kadardır. Bebek artık sesleri duymaya başlar. Konuşmalarınızı, kalp ve barsak seslerinizi hatta vücudunuzun dışından gelen sesleri duyabilir. Yakınınızda oluşan yüksek seslere irkilerek, hatta elleriyle kulaklarını kapatarak tepki gösterir. Artık daha fazla hareket etmektedir. Döner, kıvrılır, yumruk ve tekmeler atar. Yeni doğan bir bebek gibi uyku ve uyanıklık dönemleri yaşar. Kız bebeklerin yumurtalıklarında yaklaşık 6 milyon yumurta hücresi vardır. Vajinası oluşmaya başlamıştır. Saç ve tırnakları uzamaya devam eder.
evet hemde nasıl ilk günden beri :):) adını bile ona sordum kızım adını elif naz koyalımmı dedim bi hareket bundan :)maşallah maşalahh..konuşuyomusun kızınla ....
fatma avatarındaki kız ..aynı benim kuzenimin kzıına benziyor yaa...ikizi gibi yüz hattı saçları falan aynı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?