2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Selanm millet ayy okumaktan yetişemedim heee.....çocuk meselesi olunca herkes dökülüyo

Arse yaş ilerledikçe çocuğunpeşinden koşturmak iyice zor olucak...anne ve çocuk arasında çok yaş farkı sorun yaa...bizzat kendim gözlemledim komşumuzda...

sen ne zmandı zuzu ..bu düşünceler

Arse kaç yaşındasın dedim cevap vermion? Ben de en yaşlınız olabilirim

tatlım ben 82 liyim , 28 bitiyo yani

Bebeğinizde olan değişimler
Bebeğinizde olan değişimler Baş - popo uzunluğu 14 -16 cm , ağırlığı 320 gr kadardır. Bebek artık sesleri duymaya başlar. Konuşmalarınızı, kalp ve barsak seslerinizi hatta vücudunuzun dışından gelen sesleri duyabilir. Yakınınızda oluşan yüksek seslere irkilerek, hatta elleriyle kulaklarını kapatarak tepki gösterir. Artık daha fazla hareket etmektedir. Döner, kıvrılır, yumruk ve tekmeler atar. Yeni doğan bir bebek gibi uyku ve uyanıklık dönemleri yaşar. Kız bebeklerin yumurtalıklarında yaklaşık 6 milyon yumurta hücresi vardır. Vajinası oluşmaya başlamıştır. Saç ve tırnakları uzamaya devam eder.

fatma avatarındaki kız ..aynı benim kuzenimin kzıına benziyor yaa...ikizi gibi yüz hattı saçları falan aynı:))

tatlım ben 82 liyim , 28 bitiyo yani
Anladım canım:13:
Ay kıyamam ben ona popo uzunluğu muu Fatmaa sakinleştirici müzikler dinlet karnına dayayıp da iyi gelirmiş bebeklere

maşallah maşalahh..konuşuyomusun kızınla ....
evet hemde nasıl ilk günden beri :):) adını bile ona sordum kızım adını elif naz koyalımmı dedim bi hareket bundan :)
fatma avatarındaki kız ..aynı benim kuzenimin kzıına benziyor yaa...ikizi gibi yüz hattı saçları falan aynı:))

internetten bulmuştum ;:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…