2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fatma kızzz, senin kıza baktım, sonra da kendi göbişime sanırım ben 6 aylık falan hamileyim

kız 19 haftada o kadar mı çıktı? sen hamilelikten önce sıfır beden miydin

fatma kızzz, senin kıza baktım, sonra da kendi göbişime sanırım ben 6 aylık falan hamileyim

kız 19 haftada o kadar mı çıktı? sen hamilelikten önce sıfır beden miydin

yok kız ne sıfır bedeni göbeğim yenice çıkmaya başladı:):):) boy 1.75 74-75 kiloda hamile kaldım 77 çıkmıştım 4 haftada sonra kusmalar başlayınca 72 düştüm kusmam geçince 74 çıktım bide bugün tartıldım 77 ye çıkmışım çok kilo almadım yani ama son 3 ayda baya alırsın diyorlar ama bakalım bilmiyorum

yok kokoşum ben hamile değilim, resmine baktım da benim göbeğim şimdiden daha çok görünüyor, ondan takılayım dedim

benim de boyum 160 kilom da şuan 58 gibi. evlendiğimde 54 kiloydum ben ay başında spor salonuna başlıyorum yaşasınnnn

kızlar culla belly beşik diye internet sitelerinde bulursanız haber edin yaaa çok hoşuma gitti bulamıyorum yaaa a

super senin iş arama noldu ? varmı yeni başvurular ?

devam ediyor arayışlarım var tabi canım olmaz mı?

dönüşler oluyor sürekli..ama uyuşma olmuyor..inş..en kısa zamanda olucak..

daha fazla tahammülüm kalmadı buraya:95::95::95:

arsew bişey diyicem sormuşken sen,

hadi oldu benim iş direk müdürüme mi gidiyim yoksa muhsabeyemi.(amca kızı)yoksa personel maaşımı yatırana mı gidiyim napim kız....??

söylerkende bişeyler süsliyim he? anlat bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…