2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:79::79::79::79::79: Günaydin !!!!!

Güzel ve huzurlu bir gün gecirmemiz dilegimle kizlarrrrr..........

Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!

"Duygularınıza dikkat edin
davranışlarınıza dönüşür...
Davranışlarınıza dikkat edin
alışkanlıklarınıza dönüşür...
Alışkanlıklarınıza dikkat edin
değerlerinize dönüşür...
Değerlerinize dikkat edin
karakterinize dönüşür...
Karakterinize dikkat edin
kaderinize dönüşür... "

kızlar culla belly beşik diye internet sitelerinde bulursanız haber edin yaaa çok hoşuma gitti bulamıyorum yaaa a

fatma bi mobilyacıya da yaptırabilirsin canm...bulmazsan eğer...
yatağın bi tarafını çıkartıp sizin yatağa yanaçtırılcak...illa istiyorsan ki bence güzel fikir...nette bulamazsan marangoza yaptır derim

ay çatlak seni ...mersi canım:82:

günaydıııııııııııııııııııın kızlarrr çok mutluyum kızımın şansına bugün ev aldııııııııııııık burdan

ay canımmmm benim çok sevindim...nasıl aldınız canım krediyle falan mı kaça aldın anlat bakım:81:

yok canım toki evleri varya ordan aldık 10 bin peşin yatırdık sonra takside baglanıyorsun işde 450 taksitleride burda evler çok pahalı şuan oturdugum eve 500 veriyorum ben inan çok zoruma gidiyordu ne zamanda gideceğimiz belli değil burdan gittiğimizde ise gene kiraya verir giderim inş. ama bir talep varki sormayın bankanın önü ana baba günü gibi sanırsın beleşe veriyorlar bizde burdan yapamayacagımızı anladık eşimin memleketindeki bankadan hallettik öle işde şükür yaaa iyi oldu .d

günaydın kızlarrr

süper valla senin durum biraz karışık şimdi senin taşeron firmayamı söylemen gerek yoksa ordaki müdüremi söylemen gerek bilemedim. ogün geldiğinde senin şu kuzene söylersin o sana söyler belkide git şuna söyle diye

tamam şeker..
kendi müdüre dir sanırım..işlemleride personel müdürüne bildirirler..
canım birde şimdi ben çıkarken tazminat alıcam ya..önceden söyleme gibi bir zorunlulugum varmı yok mu bilen varmı?

hayırlı ugurlu olsun fatma

Ay kızlar dün bebek görmeye gittik bizim karşı dairede...bi komşumuzla kayınvalidemde geldi...
Bana diyolar biraz sev de canın çeksin..

Kayınvalidem pek heveslendi diyo size en fazla bir buçuk sene..
Bende dedim en az 2 sene ..hııı görürsün 2 seneyi diyoo

Bibuçuk sene sonra bizi eve kilitlicekmiş bebek yapalım diyo Hey yarabbim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…