günaydın herkese
kızlar culla belly beşik diye internet sitelerinde bulursanız haber edin yaaa çok hoşuma gitti bulamıyorum yaaa a
Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!
günaydıııııııııııııııııııın kızlarrr çok mutluyum kızımın şansına bugün ev aldııııııııııııık burdan
ay canımmmm benim çok sevindim...nasıl aldınız canım krediyle falan mı kaça aldın anlat bakım:81:
devam ediyor arayışlarım var tabi canım olmaz mı?
dönüşler oluyor sürekli..ama uyuşma olmuyor..inş..en kısa zamanda olucak..
daha fazla tahammülüm kalmadı buraya:95::95::95:
arsew bişey diyicem sormuşken sen,
hadi oldu benim iş direk müdürüme mi gidiyim yoksa muhsabeyemi.(amca kızı)yoksa personel maaşımı yatırana mı gidiyim napim kız....??
söylerkende bişeyler süsliyim he? anlat bakim
günaydıııııııııııııııııııın kızlarrr çok mutluyum kızımın şansına bugün ev aldııııııııııııık burdan
hayırlısı olsun fatma, Allah sağlıkla oturmak nasip etsin
günaydın kızlarrr
süper valla senin durum biraz karışık şimdi senin taşeron firmayamı söylemen gerek yoksa ordaki müdüremi söylemen gerek bilemedim. ogün geldiğinde senin şu kuzene söylersin o sana söyler belkide git şuna söyle diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?