2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

15 gün öncesinden bildirmen gerekiyo. yoksa isterlerse tazminat vermeyebilirler. ama ayrılırken mutlaka evlilik sebebiyle diye bildir.

Ne konuda olursa olsun böle üstüme düştüğü zaman biri...o şeyi yapsam bile yapmayasım geliyor inat olsun diye...
Birazcık inatımdır bide böle onların sözü geçmiş gibi olucak yaparsam...büyük konuşmuyorum ama yücerabbim 2 sene sonra verir inşallah hayırlısıyla

bizimkiler Allahtan hiç öyle şeyler söylemiyolar, bebek konusu hiiiçç açılmadı daha :103::102::124::122::121::131::120:

çok sağolasın süper darısı size inş.

bizimde aile yeni dogmuş bebek var ..
eşim diyorki ben bırak kucagından bıkarsın..istemezin alma kucagına diyor

bende inadımdır..ben istedigimle yaparım herşeyi başkasının yapma demesiyle

bizimkiler Allahtan hiç öyle şeyler söylemiyolar, bebek konusu hiiiçç açılmadı daha :103::102::124::122::121::131::120:

valla arsecim bizimki daha evlenmeden sinyalleri verdi ..bebek konusunda....
sürekli diyodu istiyom diye..en sonunda dayanamadım..sen yap da biz sevelim dedim..bidaha duymamıştım ki düne kadar....

demi yanii super

hiç kusura bakmasın babanesi sevicek diye çocuk yapamam...hem maddi hem manevi hazır hissettiğim zaman Allah ım da verirse olur inşallah....bebeğe karşı değilim sadece zamanı var..ama anlamıyor yaa..yapmıcam işte beklesin 2-3 sene de o görsün asıl

15 gün öncesindenmi
ay nasıl olucak şimdi olduki beni çat diye aradılar napıcam o zaman ya..

aramalarıyla olmuyoki, ilk önce gidip görüşeceksin aklına yatınca yani okey verince diyeceksinki ben çalışıyorum şuanda sizde bilirsinizki 15 günden önce sizde başlayamam diyeceksin. onlarda tabiki kabul edecekler, sorun çıkmaz yani.

iyi öyle yapalım o zman şeker.mantıklı tuttum bunu..,

iş tmam olmadan söylemeyeyim içeriye o zman degilmi?

ya kızlar bişey sorucam, sizdee oluyomu bilmiyorum, ben hala ara sıraböyle gelinlik modellerine bakıyorum ve her bakışımda aaa buda güzelmiş,aa buda güzelmiş diye beğeniyorum. ve diyorumki ay bunlar niye benim dönemimde yoktu falan diyorum :103::122::131::126:

hiç öyle bir problemim yok arsecimm.

evlenmeden önce her sabah forumda albümleri dolaşırdım hergün ama..
şimdi hiç ugramıyorum bile..
herşey gönlümce oldu çünkü ve de başarılı:81::79::79::79:

ay ne bileyim benim alışkanlık kaldı galiba, sanki evlenmemiim düğün olmamış gibi yeni evlenecekmişim gibi bakıp duruyorum. tabi eskisi gibi değilde yinee bakıyorum işte
çok şükür benimde herşey gönlümce oldu ama sanki çok çabuk geçti yaa , bidahamı düğün yapsak ne :103: veya benim bu ara oynayasım var ondanda olabilir. acil konser falan eğlence planı yapmam lazım anlaşılan. :123:

selam kıslar herkese.

ben de hep bakarım gelinlik modellerine. kendi gelinliğimi çok severek giymiştim hala da seviyorum kendisini. ama yine de başka gelinliklere bakmaktan alamıyorum kendimi. hobi gibi oldu bende

bu arada fatmacım eviniz hayırlı olsun. darısı başımıza inşallah

bir daha olsa bir daha giysem çok güzxel duyguydu canımm..

o hoşuma gttiki..ben rüyamda bzan eşimle yeniden evleniyordum..

kıyafetler kuaför falan..o kadar çok sevdimki..düğün olaylarının bilinç altımda kalıyor rüya oluyor

gelin giymeden önce kabarık abiyelere karşıydım, şöyle yani ilk gelinliğimde o görüntüye sahip olmak için ama ilerleyn dügünlerde falan alırım artık hehehe:86:

ben gecen kuzenimin kına gecesinde döktürdüm de döktürm arse...dügünden sonra ilk bunda koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…