15 gün öncesinden bildirmen gerekiyo. yoksa isterlerse tazminat vermeyebilirler. ama ayrılırken mutlaka evlilik sebebiyle diye bildir.tamam şeker..
kendi müdüre dir sanırım..işlemleride personel müdürüne bildirirler..
canım birde şimdi ben çıkarken tazminat alıcam ya..önceden söyleme gibi bir zorunlulugum varmı yok mu bilen varmı?
hayırlı ugurlu olsun fatma
bizimkiler Allahtan hiç öyle şeyler söylemiyolar, bebek konusu hiiiçç açılmadı dahaAy kızlar dün bebek görmeye gittik bizim karşı dairede...bi komşumuzla kayınvalidemde geldi...
Bana diyolar biraz sev de canın çeksin..
Kayınvalidem pek heveslendi diyo size en fazla bir buçuk sene..
Bende dedim en az 2 sene ..hııı görürsün 2 seneyi diyoo
Bibuçuk sene sonra bizi eve kilitlicekmiş bebek yapalım diyoHey yarabbim yaaa
tamam şeker..
kendi müdüre dir sanırım..işlemleride personel müdürüne bildirirler..
canım birde şimdi ben çıkarken tazminat alıcam ya..önceden söyleme gibi bir zorunlulugum varmı yok mu bilen varmı?
hayırlı ugurlu olsun fatma
Ay kızlar dün bebek görmeye gittik bizim karşı dairede...bi komşumuzla kayınvalidemde geldi...
Bana diyolar biraz sev de canın çeksin..
Kayınvalidem pek heveslendi diyo size en fazla bir buçuk sene..
Bende dedim en az 2 sene ..hııı görürsün 2 seneyi diyoo
Bibuçuk sene sonra bizi eve kilitlicekmiş bebek yapalım diyoHey yarabbim yaaa
Ne konuda olursa olsun böle üstüme düştüğü zaman biri...o şeyi yapsam bile yapmayasım geliyor inat olsun diye...
Birazcık inatımdır bide böle onların sözü geçmiş gibi olucak yaparsam...büyük konuşmuyorum ama yücerabbim 2 sene sonra verir inşallah hayırlısıyla
bizimkiler Allahtan hiç öyle şeyler söylemiyolar, bebek konusu hiiiçç açılmadı daha:103::102::124::122::121::131::120:
15 gün öncesinden bildirmen gerekiyo. yoksa isterlerse tazminat vermeyebilirler. ama ayrılırken mutlaka evlilik sebebiyle diye bildir.
15 gün öncesindenmi
ay nasıl olucak şimdi olduki beni çat diye aradılar napıcam o zaman ya..
aramalarıyla olmuyoki, ilk önce gidip görüşeceksin aklına yatınca yani okey verince diyeceksinki ben çalışıyorum şuanda sizde bilirsinizki 15 günden önce sizde başlayamam diyeceksin. onlarda tabiki kabul edecekler, sorun çıkmaz yani.
yok tabiki söyleme ama biliyosun 1 yıl dolmadan ayrılman gerek, yoksa tazminat alamazsın.iyi öyle yapalım o zman şeker.mantıklı tuttum bunu..,
iş tmam olmadan söylemeyeyim içeriye o zman degilmi?
yok tabiki söyleme ama biliyosun 1 yıl dolmadan ayrılman gerek, yoksa tazminat alamazsın.
ya kızlar bişey sorucam, sizdee oluyomu bilmiyorum, ben hala ara sıraböyle gelinlik modellerine bakıyorum ve her bakışımda aaa buda güzelmiş,aa buda güzelmiş diye beğeniyorum. ve diyorumki ay bunlar niye benim dönemimde yoktu falan diyorum:103::122::131::126:
hiç öyle bir problemim yok arsecimm.
evlenmeden önce her sabah forumda albümleri dolaşırdım hergün ama..
şimdi hiç ugramıyorum bile..
herşey gönlümce oldu çünkü ve de başarılı:81::79::79::79:
ya kızlar bişey sorucam, sizdee oluyomu bilmiyorum, ben hala ara sıraböyle gelinlik modellerine bakıyorum ve her bakışımda aaa buda güzelmiş,aa buda güzelmiş diye beğeniyorum. ve diyorumki ay bunlar niye benim dönemimde yoktu falan diyorum:103::122::131::126:
ay ne bileyim benim alışkanlık kaldı galiba, sanki evlenmemiim düğün olmamış gibi yeni evlenecekmişim gibi bakıp duruyorum. tabi eskisi gibi değilde yinee bakıyorum işte
çok şükür benimde herşey gönlümce oldu ama sanki çok çabuk geçti yaa , bidahamı düğün yapsak ne :103: veya benim bu ara oynayasım var ondanda olabilir. acil konser falan eğlence planı yapmam lazım anlaşılan. :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?