bakalım eğer bugün erken çıkabilirsem bugün alıcam , çünkü geçen haftada bu haftada hep mesaideydim geç çıktım. dün saat 9 da işten çıktım :84: ölüyorum yorgunluktan ve uykusuzluktan
bugün ikramiyeler veriliyo, bende bunun şerefine şöyle 1 saat erken izin alıp çıkabilirsem ne ala, hatta onuda geçtim tam zamanında 5.30 da çıksam bile öpüp başıma koyucam
günaydın kızlar.....
ya arsecim iyi düşündünmü canm...sonra oyunu bitirene kadr kalkmaz başından..dur şunuda geçeyim şunuda diye diye ...
bakalım eğer bugün erken çıkabilirsem bugün alıcam , çünkü geçen haftada bu haftada hep mesaideydim geç çıktım. dün saat 9 da işten çıktım :84: ölüyorum yorgunluktan ve uykusuzluktan
bugün ikramiyeler veriliyo, bende bunun şerefine şöyle 1 saat erken izin alıp çıkabilirsem ne ala, hatta onuda geçtim tam zamanında 5.30 da çıksam bile öpüp başıma koyucam
oda dogru ...
zuzu bugün dolu dolu haberlerle girdin topiğe:118:
öle mi oldu
öyle oldu ama sen farkında degilsin hala..sayfaları dolandınmı
günaydın kızlar.....
ya arsecim iyi düşündünmü canm...sonra oyunu bitirene kadr kalkmaz başından..dur şunuda geçeyim şunuda diye diye ...
canım yaaa
bence ailene bahset nolcaksa olsun...insan sevdiğine böle davranmaz..senin onu sevdiğin kadar sevmiyomuş seni baksana...annesinin yaptığı masraflar değilde senin eviniz için yaptıkların batıyor gözüne...yakında sizde annesinin yanına taşınmayında
tatlım baş ağrıtmak ne demek aşkolsun
bencede ailene bahsetmelisin, sonumuz olur diyosun ama zaten seni sevmeyen ve sana değr vermeyen biri ile nasıl bir son bekliyosunki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?