2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar.....

ya arsecim iyi düşündünmü canm...sonra oyunu bitirene kadr kalkmaz başından..dur şunuda geçeyim şunuda diye diye ...

sende bugün mü vericen arse..anlatırsın arse:82:

kıyamam...benimde mesailer başlıcak heralde...felaket resmen bi olay geldi başımıza onu düzeltmek için mesai istiyor...

öyle oldu ama sen farkında degilsin hala..sayfaları dolandınmı

hee anladım evet canm...buraya girmeden önce haberleri okudum..çok üzüldüm...Allah rahmet eylesin...

hatta şok oldum..bidaha okudum başlığı yanlışmı görüyorum diye

günaydın kızlar.....

ya arsecim iyi düşündünmü canm...sonra oyunu bitirene kadr kalkmaz başından..dur şunuda geçeyim şunuda diye diye ...

günaydın zuzu

aklımdan geçmiyo değil ama bizimkinin öyle tutkuları saplantıları yoktur, maç sevdasını bile bıraktıki bence herşeye değer. çünkü maç delisiydi, tamamen iradesine bağlı, ama sanmıyorum bişey olmaz çünkü bide bilir öyle birşey olduğunda benim nasıl getirdiysem öyle götürmesinide bileceğimi :79:
parasına puluna bakmam yani kaldırır atarım

günaydın kızlar,
dün gece evde kıyamet koptu okadar kötüyümki anlatamam işyerindeyim şuan ve yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyorum.yüzüm gözüm şişti sabaha kadar ağlamaktan.herkes diyo nolmuş böle yüzün,gözün şişmiş.
kısaca şöyle diyim size haddimi bildirdi bana hayatında en sırada geldiğimi hissettirdi bana o benim annem ve ben istediğimi yaparım dedi,sen karışmazsın.ben neyim dedim dış kapının dış mandalı.
sen sadece annene bakmıyosun dedim ablanlar para biriktiryo sen paranı ortaya döküyosun dedim o benim ailem diyo.bukadar masrafın içinde yaptırman doğrumu diyorum bana sen niye ozaman ankastre istiyosun diyo bana inat yapıyo.
okadar bunaldımki anlatamam yapamıcamı düşünüyorum artık.

canım yaaa

bence ailene bahset nolcaksa olsun...insan sevdiğine böle davranmaz..senin onu sevdiğin kadar sevmiyomuş seni baksana...annesinin yaptığı masraflar değilde senin eviniz için yaptıkların batıyor gözüne...yakında sizde annesinin yanına taşınmayında

aileme anlatırsam sonumuz olur ozaman işte annem zaten sürekli soruyo nekadar veriyo ailesine,napıyo falan diye bende hep yalan sölüyorum.
evt benim yaptıklarımın gözüne batması konuşmaları okadar zoruma gittiki ne düşüneceğimi bile bilmiyorm hakikaten kusura bakmayın sizinde başınızı ağrıtıyorum.

Bol; allah yardımcın olsun canım benim..diyecek bişey bulamıyorum..inş. iyi olursunuz ..:26:

tatlım baş ağrıtmak ne demek aşkolsun
bencede ailene bahsetmelisin, sonumuz olur diyosun ama zaten seni sevmeyen ve sana değr vermeyen biri ile nasıl bir son bekliyosunki ?

Hayır canm başımızı ağrıtmıyosun ama gerçekten üzülüyorum yani..böle nereye kadar çekebilirsin...baksanaa senin ne düşündüğünün onun için bi önemi yok...iyi olmaya çabalamıyor...ya susup görmezden gelip ailesine paranızı yedirceksin..yada bu işi bitirceksin canm benm..kendine de yazık etme...kocanı en iyi sen tanıyosun ama sana yaptıklarından ben böle düşündüm yanlış anlama

birde canm istersen derdim var bölümüne de aç konunu..orayı daha çok insan okuyor..hem yaşça hemde tecrübeli evliler belki başka , bizim aklımıza gelmeyen fikirler verirler...

ama buraya da yazabilirsin dökebilirsin içini..biz rahatsız olmayız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…