saol cnm ne diyim bilmiyorm.Bol; allah yardımcın olsun canım benim..diyecek bişey bulamıyorum..inş. iyi olursunuz ..:26:
tatlım baş ağrıtmak ne demek aşkolsun
bencede ailene bahsetmelisin, sonumuz olur diyosun ama zaten seni sevmeyen ve sana değr vermeyen biri ile nasıl bir son bekliyosunki ?
Hayır canm başımızı ağrıtmıyosun ama gerçekten üzülüyorum yani..böle nereye kadar çekebilirsin...baksanaa senin ne düşündüğünün onun için bi önemi yok...iyi olmaya çabalamıyor...ya susup görmezden gelip ailesine paranızı yedirceksin..yada bu işi bitirceksin canm benm..kendine de yazık etme...kocanı en iyi sen tanıyosun ama sana yaptıklarından ben böle düşündüm yanlış anlama
ya daha 5 aylık evliyiz ve beni sevmese 3 yıl birlikte olduktan sonra evlenmezdik heralde birde ha deyince insan hemen onca yılını paylaştığı insandan ayrılamıyor nebilim şuan bunu yapabilirmiyim bilmiyorum zor bişe boşanmak herşeyi düşünüyo insan.
canım zaten hemen boşanma falan gelmesin aklına, ayrıca tabiki ailesinden kopmayacak, ona kop gel sadece benimle ol diyen yokki. ama evlendiğinde artık farklı sorumlulukları olduğunu bilmesi gerekiyo.ya daha 5 aylık evliyiz ve beni sevmese 3 yıl birlikte olduktan sonra evlenmezdik heralde birde ha deyince insan hemen onca yılını paylaştığı insandan ayrılamıyor nebilim şuan bunu yapabilirmiyim bilmiyorum zor bişe boşanmak herşeyi düşünüyo insan.
canım bence ailene kesinlikle söylemelisin artık. çünkü seni avucunun içinde biliyor. ailen araya girerse biraz daha anlar senin kıymetini. seni kaybetme korkusuyla başbaşa bırakmalısın bence. sen böyle tek başına savaşmaya çalıştıkça o seni görmezden gelmeye devam edecek. ezdirme tatlım kendini. seni kaybetmeyi göze alıp almadığını görmen lazım. eğer alıyorsa zaten sevmiyor, değer vermiyor demektir. senin alnın ak, başın dik, yol yakınken dönersin. 5 ayda bu hale geliyorsan, bu kadar üzülüyorsan ileride senin için de çok geç olur.
hayatta görmezlikten gelemem, haksızlığa dayanamam. ihtiyaçları olsa eyvallah ama onlar yan gelip yatacak benim paramı yiyecek ciğerlerini sökerim adamınzuzu insan rızkını başkasını yedirmeyi takmamazlık yapamaz ki ya!!
senin ailen evliliğinize karşımıydı neden ailen knusunda böyle tereddütlüsün ? Yani ailenin senin her zaman her koşulda arkanda olduğunu bilmesi daha iyi değilmi ? Belki baban veya erkek kardeşin varsa eşinle onların konuşması sorumluluklarını anlatması daha iyi olur
bence bolun ailesi konuşsa eşiyle ...onlara tepki vermese gelir yine bol la kavga eder...
Aileni niye karıştırıyon diye..onlar benim aileme karışamaz diye..
Baksana adam eşini karıştırmıyor..kaynanasını kayınpederini mi dinlicek...
senin ailen evliliğinize karşımıydı neden ailen knusunda böyle tereddütlüsün ? yani ailenin senin her zaman her koşulda arkanda olduğunu bilmesi daha iyi değilmi ? belki baban veya erkek kardeşin varsa eşinle onların konuşması sorumluluklarını anlatması daha iyi olur
bence bolun ailesi konuşsa eşiyle ...onlara tepki vermese gelir yine bol la kavga eder...
Aileni niye karıştırıyon diye..onlar benim aileme karışamaz diye..
Baksana adam eşini karıştırmıyor..kaynanasını kayınpederini mi dinlicek...
Sen açta açıkta kalmıyorsan görmüceksin bol..yapabileceğin başka bişey yok..konuşmaktan anlamıyor eşin kavga edeceğine susucaksın yiyip içeceksin..eşinle mutlu olduğunuz şeyleri yapıcakın...
Bu konularda kavga edip eşinide kendinden soğutma ozaman ..kesinlikle sen haklısın ama seviyorum boşanmam diyosan da bunları yapıcaksın..
Gerçekten takmamaya alış mademse..sen de diyorsun paranı saklıcaksın işte..eşinle mutlu ol evliliğin sağlam olsun...
şurda belki 1 yıl sonra bıukacak eşin ağır gelecek bazı şeyler kardeşinden yardım isticek..ozaman yardımı yarı yrıya düşer..
canım şöyle ilk isteme dönemlerinde annesine baktığı için annem ve babam çok olumlu bakmamışlardı geçinmemiz konusunda.sonra bi şekilde ikna oldular.aileme söylesem tabiki arkamda olurlar herzaman ama onlar onunla konuşsa bile zuzunun dediği gibi ailemin karışmasından rahatsız olur ve olayların boyutu değişebilir.sonra biribirletiyle görüşmek istemezlerse ben çok üzülürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?