2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bence herşeyi dene....konuştun olmadı...bide onun istediği yani deminden beri dediğim gibi ol bakalım..
Olmazsa sonra rest çekersin aileni katarsın...

Sonra keşkelerin olmasın..bu her iki fikir içinde geçerli...

Bende ilk önce öyle düşünüyordum 5 ayda böyleyse sonrası nasıl olur diye..ama bardağın diğer tarafından bakınca da evet 5 ay çok yeni belki düzelir..bunu da denemek lazım...eşini sevdiğin için böle sölüyorum eğer deseydin ki sevgim azalıyor boşan derdim...

Ama bi dene kendi paranı senin bile ellemeyeceğin bi hesaba yatır..eşinin yükü ağırlaşınca azaltır yükünü...sen nasılki şuan tek başına savaşıyorsan..zamanı gelncede o tek savaşsın..gerçekten bunu dene..görme mutlu anlarınızı yaşa sadece..eşin de sana daha güzel bağlanır...

Sen şuan onun gözünde kaynanasını sevmeyen eşinin ailesini istemeyn konumuna geçiyorsun o da otomatik olarak onları savunuyor..boşvermişliğe getir işi takma....

Artık ne diyim yanii

yani çok zor bir karar hiç şüphem yok, negatif bakmak istemiyorum ama şartlar bunu gösteriyor galiba.
hakkında hayırlısı olsun ne diyelim başka

Ama mesele zaten boşanmayı düşünmemesi ..ozaman başka yollara başvuracak yarenay...benim de ilk tepkim bu yanlıydı zaten okuduysan eğer...

Ama bol boşanmayı düşünmüyor bile başka yöntemler arıyor..konuşun diyosunuz ama anlamıyor adam konuşmaktan herdefasında kavga diyor...

bence belli bir zaman sonra kendi parası yetmeyince bolun üstüne gidecektir para konusunda. kendi ailesine bakmak için bolun da parasını istemeye başlayacak ve bu sefer işler daha kötüye gidebilir. bence ailesinin konuşması gerekir eşiyle, bolun yalnız olmadığını bilmeli. o kendi ailesini evlerinin içine kadar sokuyor, parasını bile bölüşüyor da, bolun ailesi bu konuda konuşunca mı kötü olacak? Allah sabır versin bol'cum. umarım herşey en kısa sürede yoluna girer ve eşinle birlikte bu günlerinizi unutursun. biraz sert konuştuğum için kusura bakma lütfen. inan bana sadece seni düşünüyorum

kızlar tşk ederim yorumlarınız için.
ama insan işte biranda vazgeçemiyor aklımdan geçmiyo değil ayrılmak düşünüyorum ama..belki kendinizi benim yerime koysanız sizde bukadar çabuk boşanmaya karar veremeyebilirisiniz çok zor bi durum yaşadığım ilerde ne olacak bilmiyorum belki hata yapıyorum şuan hissettiklerimi anlatamıyorum inanın.

zuzucum ben hemen boşansın falan demiyorum ki zaten. ilk başta ailesini arkasına bi alsın diyorum bol. konuşsun, anlatsın onlara. onlar büyük olarak belki bir orta yol bulurlar, belki damatlarıyla konuşup anlaşırlar. bol'u tek başına sanıp ezmesin, ki şu anda yaptığı o. tabii ki istemeyiz yuvasının yıkılmasını. ama yakasını bırakayım ne hali varsa görsün, ben ikimizin arasındaki mutluluğa bakarım demesin diyorum. hakkını yedirmesin kimseye. bak ankastre istiyorum deyince onu yüzüne vurmuş eşi

öyle yarenaycım da işte allah sabır versin ne diyelim...
Her yolu denesi gerek ..en azından ilerde (inşallah düzelirde buna gerek kalmaz) yolun sonuna gelindiğinde bol hiç bi pişmanlık yaşamasın evliliğim için bişey yapamadım diyemesin..herşeyi denicek artık..

ya çok sinir oluyorum bu duruma. kadın evliliğini ayakta tutmak için herşeyi yapıyor, sevdiği için katlanıyor, çözmeye çalışıyor problemleri. erkekler niye bu kadar basit görüyorlar acaba bu tip durumları? onların yapısı bizden çoook farklı. boşuna değil demek ki erkekler marstan kadınlar venüsten muhabbeti

bende en çok buna bozuldum biliyomusn kendi istediğini yapıyo ve benim istediğim bişeye nasıl tepki veriyo dedimki bu kadar değersizmiyim ben yani kendim çalışıp kazanıyorum merak etme ben alır borcunuda ben öderim dedim.

Ah canım ya Allah sabır versin. Umarım eşinin aklı başına gelir de sana çektirdiklerini unutturur.

netten defne joy foster'ın ölümüyle ilgili haberleri okuyorum ama nasıl olduğu hala netlik kazanmadı. her yerde başka birşey söylüyorlar. ya ben çok etkilendim ve üzüldüm. hiç birşey yapasım gelmiyor bugün. çook severdim ben onu, deli dolu çılgın birşeydi. 1,5 yaşında da oğlu var yaaa... Mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…