2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben hayatta dayanamazdım . zaten bende aldığım gün hemen vericem hayatta tutamam

:90: sende bendensin kanki:13:
bende dayanamam arse kız
akşam veririm artıkın..14 şubatta da bakarız birbirimize ay napim maaşı aldım hemen alıyım dedim işte kötümü ettin...

günü gününde yaşamak lazım aslında:98: ama olsun şubat ayı sonuçta ayın hediyesi geldimi vereceksin abi

bu arada 14 şubat mevlid kandili kızlar hamile olmasam orucumu tutardım

biz konuştuk eşimle. zaten hafta içine denk geldiği için cumartesi akşamı ayarladık herşeyi. Girne'ye gidip sahilde oturcaz. yemeğimizi yiyip birşeyler içcez. hediyeleri de orda vercez birbirimize. ama ben hala ne alacağımı bilmiyorum. sanırım o da öyle :44:

süper nasıl olsa ne aldığını biliyormuş. bence gününü beklemene gerek yok. ver parfümünü kullanmaya başlasın bence

Bilmiyomudunuz kızlar kandil olduğunu...burda heryerya cumartesi yada pazar kutlama ayarlıyor

Ay super hastalanmadın sen daha demii...ben bu hafta sonu olcam herlde yaa...çok kötü karnım ağrıyor..resmen karnımdaki damarlarımın şiştiğini hissediyorum..bi gelse varya patlıcak gibiyim..(((
bazen şşıyom wc ye gidiym geldimi acaba diye okadr ağrıyor...

hamile olun kurtulun

ne hastalandım kız kaçırmışn sen agrsız gectigi için haberiniz yok tabi
ben 21ocakda oldum canım

ay kızlar size birşey anlatıyım yorumlayın bakim:82:

benim evlenmeden önce bir arkadaşımm vardı samimiydik 7.8 senelik en yakın yani..

neyse evlendik biz..evde kaldık 2 gün balayına gitmeden eve gel kahve içelim dedim tamam iş çıkışı gelirim dedi.akşam olduk aradık gel diye morelim bozuk ddi aglıyordu telde gelmedi o gün bize sonra balayında mesjlaştık neyse hep mesajlaşırdık bekarkende...neyse evleneli 8 ay oldu herkes geldi evime ama hala o gelmedi..:82:

bugün mesa j attım ona nbr kız sesin kesildi ne olsu napıyosun niye gelmiyorsun dedim..
ne biliyim böyle oldum dedi..yenisiniz ondan falan dedi kızım ne yenisi yenimi kaldı dedim

birtek sen böylew düşünüyorsun valla dedim..
anlıcanız kızı dügünden sonra hiç bir araya gelmedik:78:

mesajlaşırkende hep ben anlatıyorum o çalışıyorum babında konuşuyordu..
bugünde erkek arkadaşım var 4 aylık falan dedi..

anlaşıyoruz falan dedi yaşımızda iyi dedi..iyi deim hayrılısı olsun dedim..
ben evlilik pek düşünmem biliyorsun ama bununla düşünüyorum dedi..snirli kıskança ama ben üstüne gitmiyorum falan dedi..

yani bizim gibi dedim eşimle ben sinirliyimde ondan kızlar..öyle dedim

oda dediki aynı seninki hareketlerine benziyor dedi

BENCE KOMPLEKSE GİRMİŞTİR. :d

KENDİNİ SANA BENZETİYOR..BENMDE VAR ÖLE Bİ ARKADŞ..ANNEMLERİN ORDAN..O DA YÜZÜME GÜLER AMA FESAT OLDUĞUNU BİLİYORUM..GEÇENLERDE DE MAHALLEYE YAYMIŞ NERDEYSE ZUZU HAMİLE DİYE KOMŞU GELMİŞ ANNEME SORUYOR ZUZU HAMİLEMİ DİYE

BU ARADA SUPER BEN OCAĞI SORMUYOM KIZ BU AY ŞUBATIN ADETİŞNİ GÖRCEM BEN..8 OCKATA OLMUŞTUM..ŞUBATIN 8 İ GELİYOR..

bende öyle düşünüyorrum çok kıskandı sanırım...
kendini yetersizmi hissetti anlamadım gitti..
hep düşünüyorum neden acaba diye...

fikri olan söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…