- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #2.021
biliyim ugur böcüğümmm daha taptaze 21 yasındasın benm gibi 24 deilsenki
böcük boyum uzun onun için mecburen ayak da kocumen oluyu...küçük ayağa çok özeniyom ben hıh:dilcikar:
ahh ben sankı 24 olmuycam acep ozmn hala bekar mı olcam laa ceyısler elımde patlamasınkaydirigubbakcemile3
benım boyum taaaaa 1,5 mt bacım(böle dıyınce sankı daha uzun gıbı gelıyoda 152cm)delikafadulden ayaklarımda bana göre yane
benm ayaklarım 36 boyum 160 uygunmuyum kıssslarrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden anam ugur böcügüm patlamz merak etme da sen en iyisini ettin ben ne etcem bilmem hiç biseyim yok veeeeeeeeeeeeeeeeee hiç bişeyde bilmiim ne nerden alnır diye
haklısın canımcımmmm eee bana yardım edin bakam neler alam böcüğüm bişey sorcam sende benm gibi bayi ile anlasmıssın gerçi ben daha almadımda senn ettiğin gibi edicem herkes su soruyu soruyo ya magaza batar giderse ozman ne yapcan diye bana bi açıklarmısın
ayy böle burunlarını sokanlardan nefret edıorum yok batarsa yok bılmem ne olursa o kadar garantıcı olmayın yaa ona bakarsan aldın evınde esyaların dıyelım bı deprem oldu onlarda gıttı evde gıttı mesela yanı Allah korusun..
hıc bsıeyın garantısı yokkı yarın cıkacagımızı bılıomuyuz?
onuda gecelım bayi sana zaten aldına daır bı kagıt verıo zaten hem nıye batsın batsa bıle onun parasını sana verır senın hıc kuskun olmasın cnmm bıde böle dıyenlere bakma sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?