2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

dün benımkısının kendı kulubumuze bı yorumunu gordum senağlama bı yabancı unluye bu gercek mı yazmıs yanı beğenme anlamında bende okudumşok oldummmm sonra cvp yazdım msn kapattım kavgada ettık dıo ben onu şaka dedım bı cocuk bu yabancıyla karsılastm cok guzel hastayım demıs oysa cokta guel deıldı bende şaka yaptım dedı ama kavgaya engel olmadı sonra bana sen barışın resmını koyarken ben bısey dıyom mu dedı yorumunu sılmıs ama ben barışımın resmını kaldıramam kı senağlama nolcek sımdıkk msn vardı kaldrdımm bıde burdan kaldırmak ıstemıyomsenağlama

böcüğüm şimdi sence çocuk haksızmı yani şundan dolayı sen barışın resmini koyuyosun çocuğun gıkı çıkmamış demekki böyle şeylere pek önem vermiyo çünki biliyoki zarar gelmez o kızı beğense ne olur ki sonuca bak sen sankim biz hiç demiyoz şu çocuk da çok yakışıklı falan diye takma bu kadar kafaya kuzum:teselli:

he ya neysekı sonra barıstık ama ıns tutturmaz sende oresmı kaldr dıe kaldramamkı :(

velvedım h geldın cnm sensız olmas tabe

böcükkk hani gelemedin ne iş beeee sositosositosositososito
nerdesin özledim gel yanıma:1hug:

iyi akşamlar kızlarrrra.s.
profilime 2 tane fotoğraf albümü ekledim, yalnız arkadaşlara özel hee (sözlüm kıskanç ta biraz)...heberiniz olsuuunnna.s

iyi akşamlar kızlarrrra.s.
profilime 2 tane fotoğraf albümü ekledim, yalnız arkadaşlara özel hee (sözlüm kıskanç ta biraz)...heberiniz olsuuunnna.s

ılk bakan ben oldummm :1closedeyes:
gunaydın bu arada çıtırlarım benım yerımm sızı yerrr:utangac:
nan bak kesın bısey de bugun yarın gıdıyok mu maca yoksa baskalrıylan gtcem yada yalnız kalcamm :çok üzgünüm: resım cekmem gerk acık trıbunde olcakmışım :1rolleyes:

:1shok:

h geldınızz Şeniz uyy yarın mac var amme hava sıcaklığı en yuksek 8 dıyı bu yaa uyyy:1shok:

Kar yağacak diyolar kızz sabah rüzgar geri attı beni ben ileri nasıl geldim bilemedim işe kulaklarım tıkandı valla :emir_bebek: bizde sinemaya gidicez inşallah nişanlımla bi aksilik çıkmazsa tabi :çok üzgünüm:

Kar yağacak diyolar kızz sabah rüzgar geri attı beni ben ileri nasıl geldim bilemedim işe kulaklarım tıkandı valla :emir_bebek: bizde sinemaya gidicez inşallah nişanlımla bi aksilik çıkmazsa tabi :çok üzgünüm:

ayy ben ayaklarıma ağırlık bağlaycam zatı :roflol:

Ayaklarımıza beton ağırlıklar kafayada baret takma lazım ama tabela koptu önüme düştü valla allah korusun her an çatıdan bişey düşebiliyo çanak anten felan :roflol:

aman antene bısı olmasından sen muhım deılsın:roflol:

ruyamda dişlrım dokuldu ıyı deıldır diş görmek kanda gormedım yanı kotu bıseyler heran olabılır yoksa yarın benı macta lodos mu gotrcek nee:delphin:

aman antene bısı olmasından sen muhım deılsın:roflol:

ruyamda dişlrım dokuldu ıyı deıldır diş görmek kanda gormedım yanı kotu bıseyler heran olabılır yoksa yarın benı macta lodos mu gotrcek nee:delphin:

Aman he dikkat et koltuklara tutun diycem ama onlarda sağlam olsa koparıp sahaya atmazlar inşallah yenerizzzz :enbuyukkk::hooray:

Aman he dikkat et koltuklara tutun diycem ama onlarda sağlam olsa koparıp sahaya atmazlar inşallah yenerizzzz :enbuyukkk::hooray:

oturamamkı sositososito:hooray::hooray: benı alsa lodos atsa sahanınn ortasına ıbrahım toramana delgodaya sarılsam hepsıne rustuyu öpsem nolur sankım:utangac:

Back
X