- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi mucizem5322
-
inş. canımm.. yaw bizim net salak yavaş olduğundan bakamadım sen görüşemeyenmi böcüğüm.. sölede öle gita.s.
allah seniiikaydirigubbakcemile3 yok bacım sanırım ben yanlış bi şekilde sordumnaniknanik sen sevgülünle görüşmeyecekmisin kurbanda falan.. yanındamıydı yoksa nan..anlamadım nan ınan kaydirigubbakcemile3 ben bırazdan cıkıyom 7de paydosta akşam gıremezsım yarın gorusuruk dedım ana ben mı safım bugun nekaydirigubbakcemile3
niyee cnm yazın?yaww üzüldüğünüz şeye baak ya ben napiimm.. yazın anca görüşebiliyozz((( senağlamaama bu hafta sonu gelecek inş.. :teytey:çok heyecanlıyım...:teytey:
hadı cnm ınş ahh ahh :asigim:
yarısmamıda ızledım ohh bırazdan cıkcam kızlar ı akşamlar dılıyorum hepınıze ınş yarın gorusmek nasıp olur aksamda az aılemle vakıt gecırem kıtap okumam lazım belkı gelememŞeniz
günaydın kızlarrrrrrhihoyyyt
oooof şu hafta bitmedi bi beee tatil istiyom artıkın
merhabalarrr bende 2010 da ewlnemeyi düşünüyorum ama BEN KENDIM dusunuyorum sewgilim ne zaman düşünür bilemiyorum tam olarak ama 2010 olur inşallah yeter gayrii daha ne kadar bekleyimm
merhabalarrr bende 2010 da ewlnemeyi düşünüyorum ama BEN KENDIM dusunuyorum sewgilim ne zaman düşünür bilemiyorum tam olarak ama 2010 olur inşallah yeter gayrii daha ne kadar bekleyimm
gunaydın tobi yaaa tatılı herkes ıstıo ınan su krız donemınden dolayı mıdır nedır herkes sıkılmıs durumda en azından tatılde bıraz olsun ısten uzaklaşıcaz veeeeeeeeeeeeeee askımla ben nısanlanıcam 14 aralık pazar gunu..heralde 15 ınde ıse gelmek cok guzel olcak cunku nısanlı olcammmmmmmmmmmmm ollleyyyyyyyyyyhihoyyyt
h geldın a.s. ınş hersey düşündüğün gıbı olur
tobı benımde patronm asker arkdaşı tuzladaki patlamada ağır yaralanmış cok duygusal bugun gözlerı dolu dolu sımdık onun yanına gtcem rabbım acil şifalar versın:Saruboceq:
mınılya bende gelcem nan ınş ayy darısı askımlan benım başıma
kaydirigubbakcemile
vooouuuvvvvv minilya süper o zaman bu bayram sana hakikaten bayram olcak yani hihoyyyt fotoğraflarını ve detayları alırız artık..harika bi duygu inan.sabah kalakacaksın ve direk aklına aa ben nişanlıyım duygusu gelecek..ve devamlı yüzüğüne bakacaksın:asigim:
ayy aklıma kendım geldım nedensmneyse darısı ıkıncı nışanıma ınskaydirigubbakcemile3
kuzum çok mutlu oclaksın senyerimseniben
mrb 2010'nun güzel gelin adayları ben hariç(güzellik bakımında diil evlenme bakımından :roflol:
nabersiniz bakem
yeni katılanlar hoşgeldiniz
Şeniz
neden nan kavga mı ettınız etmek üzere mısnızCADIARZU
ben ıyı işler yoğunn ama boş yoğunluk kıl patronun yığenı kkya gırmemı ıstemıyo
velved h geldnŞeniz
ben söylendim yine
geyikde az buçuk söyledim niden kızdığımı
muhtemelen ederiz kavga herhalde
ben evlenmiycem bananeeesenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?