2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

ben hıc yoğun deılım bugun fırma kapalı arayan yko tek bız çalısıyok ondan yane sonra fax ceken yok model soran yok bankalar kapalı onlarla işimiz yok yanı bugun yokyok:roflol:

ben hıc yoğun deılım bugun fırma kapalı arayan yko tek bız çalısıyok ondan yane sonra fax ceken yok model soran yok bankalar kapalı onlarla işimiz yok yanı bugun yokyok:roflol:

oh ne güsel maşallah:roflol: bizimkiler coşuyo valla anlamıyom tatil günü yatın uyuyun kardeşimmm

oh ne güsel maşallah:roflol: bizimkiler coşuyo valla anlamıyom tatil günü yatın uyuyun kardeşimmm

yılbaşıymış pehh nan ınsan yaşlandığına sevınır mı ben dunden berı ağlıyom olduk 22 anam evde mı kaldım nedır bu yıl evlencem ama yanı evlenmemde bu yıl eksık cok çeyısde bu yıl nışan var ınş:Saruboceq:

günaydın kızlarrr hepinize hayırlı cumalarrrhihoyyyt
dün aşkımla sinemaya gittik beğenmedik:dilcikar: ama eğlence oldu iyi geldi
yarın hem kendisinin doğum günü hem de nişan yemeğimiz var inşalla:asigim:
çook heyecanlıyım

Allah hepinizin dualarını kabul etsin sağlık para bol bereket versin:Saruboceq:

Son düzenleme:
gunaydın kızlar hayırlı cumalar..
dasilvadıdocum tadını cıkarın canım guzel gunlerın
benım askımda yanımda yok cok ozledım cok:asigim:
bende evden ıse ısten eve sızde olmasanız napardım valla ıyıkı bulmusum sızlerı:enbuyukkk:
evdede yemekteyıze bakıp kelebeklı havlu kenarımı oruyom stresımıde böylece atmıs oluyom evlenınce gıcımın ustune oturmıcam ha gezcemde gezcemkaydirigubbakcemile

hayırlı cumalar kızlar
dasılvadıdo bugun çok romantık gordum senı ınş cok guzel gecer ayy bende ıssız adama gtmek ıstıyodum ama vazgectım askım yk yanımda kımle gıdem tek gdılmez kızlarla hc gıdılmez baska bırıyle gıdeersem ya ona asık olursa:roflol: fılmın ızleyen bana öle dmıştı cok romantık aşk fılmı

eftalya tam bı ev gızısın ha bende ızlıyom ama işten arada bıseyler kacırıyom mesela kemalın tatlısı guzeldı nasıl yaptı nan bılıyosan anlat bakım

kemalın tatlısını bende cok begendım nan hemıde cok kolay deneyecegımyerimseniben
sımdık soylekı once bı paket vanılyalı pudıngı pısırıp tatlının alt katına yayıyorsun
sonra ortasına kakaolu petıborlerı rondodan gecırdıkten sonra pudıngın ustune yayıyorsun
bı paket vanılyalı pudıngle 2su bard.vısne suyunu pişirip en ust katına yaydıktan sonra dıfrızde sogumaya bırakıyon sonrada afıyetlen dıkınıyooncokacimcoook

saol yawrum cok saol bı arkadasımda yazmış bende denıycem jöle gıbıydı cok guzeldı

kızlar nabersınız kımse yok nan burda herkescıkler nerelere gıttı
off canımda cok sıkılıyo bugun yapcak bısıycık yok anacum

günaydınlarrrr 2010 geliinleriiiiiikaydirigubbakcemile2
evdeki pc sorunlu olduğu içün anca bugün gelebildim..
cumartesim mükemmel geçti aşkımla ama pazar berbattı:çok üzgünüm:
moralim çok bozuk ama takmamaya çalışıyom...
sizde ne var ne çok bakimm

gunaydın kızlaarra.s.
kımse bu topıge ugramaz oldu yaa gafcım nerelerdekıCADIARZU
dasılvadıdocum hayırdır kuzum kım uzdu senın o tatlı kalbını:teselli:

gunaydın kızlaarra.s.
kımse bu topıge ugramaz oldu yaa gafcım nerelerdekıCADIARZU
dasılvadıdocum hayırdır kuzum kım uzdu senın o tatlı kalbını:teselli:

ya canım sorma, gerçi burda da anlatmıştım bir derdim var köşesinde...bizimkiler masraftan korkup binbir bahaneyle bizim ev işinden vazgeçtiler bi de kayınpederimi işten çıkarıyolarmış:çok üzgünüm: herşey üstüste geldi valla:çok üzgünüm:

gunaydın kızlar
:1shok: ana ınanmıyom ayy hemen bakcem cnm merak ettım genıs okumam lazım konuyu
eftalyam sen nasılsın cnm benım
GAF nırde yaa bu arada valla topıc kapancak haa:1closedeyes:

dasılvadıdocum cok uzuldum canım ya hersey ustuste gelmıs gercekten:1shok:
konunuda okumustum tatlım ama belkıde sızın baska bı tutmanız daha hayırlı olucaktır
ben konunu okuyuncada sahsen oyle dusunmustum
yanı her serde bı hayır var derler uzme tatlı canını sız bununda ustesınden gelırsınız sevgınızle:asigim:

böcüğüm ıyıyım hayatım yıne usumekteyım gozlerımı acamadım zati şişmiş vallamirmirmirmir
senneedıyon canum hafta sonun nasıl gectı

dün mısafrler vardı tatlı denemesı yaptım cok harıka olmuşdelikafadulden sonra kıtap okudum bol bol
ama bısey benı üzdu askımlan konusamıyok kac gundrsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…