2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

merhaba arkadaşlarrr
ya böcük çok kıskandım valla ne yalan söliim...hastalıklarla uğraşmaktan Beşiktaşıma sıra gelmiyo...şu an bile test sonucu bekliyorumbenneyaptımki

benim yerime de booool boool bağır hee

bende senı sormsutum ama kısaca desı yazınca hatlar karıstı az nıckın tam yazamayınca kısa yazım dedım oda olmadıkaydirigubbakcemile3 neyse gecmıs olsun ıns bıseyn yoktur cnm şekerden suphelenıyodun demı senn
sevgı k. sallarım nan sallamam mı ayy bıde pankart acılsa neyım ohhh aksam hava karanlık olcağından resımlerın net olması ıcın dua edıyom cunku herkes farklı bı yerden cekcekkı nasıl bı gorunum oluyoo ayy sımdık heyecan bastı heesositososito sositososito

bugun gaf nırdekı hasta neyım olmasında:uhm:

Ben geldim HAYIRLI AKŞAMLARRR
gafcım ya neler aldın çeyizine..mesela elekronik olarak neler aldın.hangi marka ücretlerii hatta mümkünse fotoları :utangac: benim nevresimler pikler uyku setleri yorganlar günlük misafir için yemek takımalrı çatal bıçak takımalrı kahvaltı tencere takımalrı tamam bornozlar falan.
elektroniğe geçicem bi diyiver be hacııı yarında senin bana işin düşer bende onu hallederim:roflol: hatın gız
velved,böcük,eftelyaa ve diğer arkadaşlr hepinizden yardım istiyoruma

Canım ben arçelikten fırın aldım elektro turbo gri renkli el blenderi,ütü(tefal),e.kızartma mak. fritöz (simbo),çaycı üstü porselen olanlardan (simbo)tost makinesi ,mikser,su ısıtıcı aklıma gelenler bunlar canım ama sana tavsiyem fakirin el blenderı var metal ondan al ablam ve yengem çok memnun a.s.

merhaba arkadaşlarrr
ya böcük çok kıskandım valla ne yalan söliim...hastalıklarla uğraşmaktan Beşiktaşıma sıra gelmiyo...şu an bile test sonucu bekliyorumbenneyaptımki

Canım benim iyi haberlerini bekliyoruz çok geçmiş olsun :teselli:

bende senı sormsutum ama kısaca desı yazınca hatlar karıstı az nıckın tam yazamayınca kısa yazım dedım oda olmadıkaydirigubbakcemile3 neyse gecmıs olsun ıns bıseyn yoktur cnm şekerden suphelenıyodun demı senn
sevgı k. sallarım nan sallamam mı ayy bıde pankart acılsa neyım ohhh aksam hava karanlık olcağından resımlerın net olması ıcın dua edıyom cunku herkes farklı bı yerden cekcekkı nasıl bı gorunum oluyoo ayy sımdık heyecan bastı heesositososito sositososito

bugun gaf nırdekı hasta neyım olmasında:uhm:

Geldim böcüğüm benim merak ettiğiniz için sağolun arkadaşlar bugün biraz işim vardı giremedim sizi ihmal ettim kusuruma bakmayın senağlama

bende bırazdan cıkcam ve sıte yavaş evden gorusuruz ıns
yağmur yağyo ayy gene ıslancam yahu:)

merhaba arkadaşlarrr

cokkk gecmiş olsun cnm:teselli:

benkendı kendıme ızın verıyom ozgurluk verıyom her aşk başka besıktas askı baska onun yerını kımse alamaz ayy bıde kesın gtmem sart cunku bayraklarla şenlencek her yer ınsallah yağmur yağmaz gercı farketmez ama saha kotu oluyoo

yağmurlu bıgunde görmuştum senı
ustunde çubuklu armalar vardı
bıanda tutulup aşık oldum ben :asigim:
hayatın anlamı sıyah beyazdı

ölumle yaşamı ayıran çızgı
sıyahla beyazı ayıramzkı
her yolun sonund aölum olsada
sevenlerı kımse ayıramazkı:asigim:

amanın sevsinler ne güzel şiirdi öyle beee begendim:lepi:

Ben geldim HAYIRLI AKŞAMLARRR
Canım ben arçelikten fırın aldım elektro turbo gri renkli el blenderi,ütü(tefal),e.kızartma mak. fritöz (simbo),çaycı üstü porselen olanlardan (simbo)tost makinesi ,mikser,su ısıtıcı aklıma gelenler bunlar canım ama sana tavsiyem fakirin el blenderı var metal ondan al ablam ve yengem çok memnun a.s.
Geldim böcüğüm benim merak ettiğiniz için sağolun arkadaşlar bugün biraz işim vardı giremedim sizi ihmal ettim kusuruma bakmayın

gafım sen bayagı bişiler almışın iyi bak all yavas yavas kücük ev aletleri tamam hemen hemensositosositosositososito
ihmal etmez bizi gafım gerci ben hep görüyom seni canımsınŞeniz
ama topigede gel nan tmmsengözlerimebaksanab

nan o şiir deıl ama sen ole bıl bı tür mars pazar gunude derız artıkın yağmur yağarsa kaydirigubbakcemile3

cokkk gecmiş olsun cnm:teselli:

amanın sevsinler ne güzel şiirdi öyle beee begendim:lepi:

gafım sen bayagı bişiler almışın iyi bak all yavas yavas kücük ev aletleri tamam hemen hemensositosositosositososito
ihmal etmez bizi gafım gerci ben hep görüyom seni canımsınŞeniz
ama topigede gel nan tmmsengözlerimebaksanab

Aldım kız pek bişiy kalmadı çok şükür tencere tava tabak çanak hepdi var :roflol:
Edermiyim sizi hiç ihmal yazmasamda okuyorum en azından a.s canlarım a.s.

günaydın kızlar:çok üzgünüm:
testlerim sonuçlandı, doktorla görüştüm..maalesef hipoglisemi var yani bünyem şekere karşı tepki gösteriyomuş onun için artık her türlü tatlı ve şeker, beyaz ekmek, nişasta ve kızartma yasak:a015:

testlerim sonuçlandı, doktorla görüştüm..maalesef hipoglisemi var yani bünyem şekere karşı tepki gösteriyomuş onun için artık her türlü tatlı ve şeker, beyaz ekmek, nişasta ve kızartma yasak:a015:

Günaydın canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin.Derdini veren Allah sabrınıda verir sen hiç canını sıkma :çok üzgünüm:

nee cokk :1shok: şaştım nan bende seker hastasıyım yanı normal anlamda deıl sekersız yaşayamam herhalde bıan kendımı senın yerıne koydum cok zor hele beyaz ekmekk gunde bı cıftlı keısn yerım ayy cok cok gecmıs olsun ıns dahada ılerlemez allah acıl sıfalar versınn:Saruboceq:
gaf velved sevgı kelebeğı eftalyaa sızlerede gunaydın nasılsınzı nan ayy cok yoğunum yaa mirmirmirmir gecede mıde bulantısından uymadım desem yerıdır :delphin:

canım benım cok gecmıs olsuna.s.
ya dusununce ınsan kafaya taktıgı dert dert dııl yanı
herseyın bası saglık saglıgın yerındeyse gerısı bos ama ınsanın basına gelmedende anlıyamıyo saglıgın kıymetını
Allah daha beterınden korusun canım cokta ılerlemeden dıkkat et kendıne tatlım
Allah acil sıfalar versın cok uzuldum gercekten:çok üzgünüm:
buarada herkese gunaydın kızlar bocukcum sanada gecmıs olsun dun ıslandın tabı usuttun mıdeyı heralde

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..LÜTFEN CANINI SIKMA OLURMU..ALLH KORUSUN DAHA KÖTÜSÜNÜ DÜŞÜN NELERLE UĞRAŞANLAR VAR..HERZAMAN MORAL YÜKSEK OLURMU DİKKAT ETMEN GEREKECEK SADECE.AİLEMDEDE VAR BU HASTALIKDAN OLAN..DUALARIMIZ SENİNLE :Saruboceq: AMA YİNE DİYORUM MOREL YÜKSEK YOK ÖLE AĞLAYAN YÜZLER FALAN GÜL BAKİİM

nee cokk :1shok: şaştım nan bende seker hastasıyım yanı normal anlamda deıl sekersız yaşayamam herhalde bıan kendımı senın yerıne koydum cok zor hele beyaz ekmekk gunde bı cıftlı keısn yerım ayy cok cok gecmıs olsun ıns dahada ılerlemez allah acıl sıfalar versınn:Saruboceq:
gaf velved sevgı kelebeğı eftalyaa sızlerede gunaydın nasılsınzı nan ayy cok yoğunum yaa mirmirmirmir gecede mıde bulantısından uymadım desem yerıdır :delphin:

Günaydın böcüğüm sorma o mide bulantısı dün gece bendede vardı bi uyandım bulantıyla sonrası malum ama insanı çok sarsıyo ya :çok üzgünüm:

velved sen bakma böcüğe şiir işde şiir..bilmiş böcük ne olcak
bende beşiktalıyımm :hooray:
gafcım sende almışın anacım birsürü şey az kalmış az..bende aldım bayağ..bakalım bu cumartesi kısmetse bi piyasa yapıcam bakalım nerde ne var kaç paraya bildiririm size
yaşasın çeyizzzzzzzzzzzz almaaaaakkkk:sm_cool:

saolun kızlar kesın üşüttum ama varya şaşıyom nasıl hasta oluyom ya ben gece bılem coraplan yaıtyom petek hemen yatağın başucunda ve ıkı yorgan ortuyom artı donumu çorabın içine sokuyom:roflol: allah allah mıllet tsort gıyyo burda anlamış deılım

tobı yolarım kız senı neysem bjklısınız ya sızın dedığınız olsun nan ceyıs deme fena oluyom dun aksamda ekldım aldıklarımı ama sız bakmadınız demı da

velved sen bakma böcüğe şiir işde şiir..bilmiş böcük ne olcak
bende beşiktalıyımm :hooray:
gafcım sende almışın anacım birsürü şey az kalmış az..bende aldım bayağ..bakalım bu cumartesi kısmetse bi piyasa yapıcam bakalım nerde ne var kaç paraya bildiririm size
yaşasın çeyizzzzzzzzzzzz almaaaaakkkk:sm_cool:

Yavaş yavaş gezip görüp beğendikçe al canım birden yüklenme araştır bi bakalım nerde ne var yerimseniben

canım benim çok geçmiş olsun üzme kendini ne olur emi:teselli:

nan sanada günaydın sanada geçmiş olsun...:teselli:

saolun kızlar kesın üşüttum ama varya şaşıyom nasıl hasta oluyom ya ben gece bılem coraplan yaıtyom petek hemen yatağın başucunda ve ıkı yorgan ortuyom artı donumu çorabın içine sokuyom:roflol: allah allah mıllet tsort gıyyo burda anlamış deılım

tobı yolarım kız senı neysem bjklısınız ya sızın dedığınız olsun nan ceyıs deme fena oluyom dun aksamda ekldım aldıklarımı ama sız bakmadınız demı da

:1shok: inanmıyorum nasıl uyuyabiliyonmu ilerde kocan yatağın içinde seni arıcak yorgan sanar valla :delphin:

böcük aldılarını gördüm anacım güle güle kullan yaw burayada koyun aldıkalrınızı fiyatları falan yütfen yasenağlama
kızlar elektrik süpürgesi ne öneriyosunuz böyle emiş gücü yüksek ve hani şu sessiz olanlar varya bilen alan varmı

canım benim çok geçmiş olsun üzme kendini ne olur emi:teselli:

nan sanada günaydın sanada geçmiş olsun...:teselli:

:1shok: inanmıyorum nasıl uyuyabiliyonmu ilerde kocan yatağın içinde seni arıcak yorgan sanar valla :delphin:

saol cnm gectı suan ıyıyım şükr ayy napımm cok cabuk usutuyom evde donuyom bu aralar böleyım anlamadım ben hayatımda corap gymezdım :uhm:

böcük aldılarını gördüm anacım güle güle kullan yaw burayada koyun aldıkalrınızı fiyatları falan yütfen yasenağlama
kızlar elektrik süpürgesi ne öneriyosunuz böyle emiş gücü yüksek ve hani şu sessiz olanlar varya bilen alan varmı

cnm oraya uğra arasıra cok guzel resımler eklenıyo
ben supergemı arcelıkten alcam cunku beyaz esya alırken hedıye alırım yanında kaydirigubbakcemile3

Back
X