2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

böcük aldılarını gördüm anacım güle güle kullan yaw burayada koyun aldıkalrınızı fiyatları falan yütfen yasenağlama
kızlar elektrik süpürgesi ne öneriyosunuz böyle emiş gücü yüksek ve hani şu sessiz olanlar varya bilen alan varmı

Canım benim elektrik süpürgem arçelik 2000wat bir kere denedim gayet güzel çekiyo ama sesini hatırlıyamıyorum :roflol:

[IMG=http://img253.imageshack.us/img253/86/s6880pyslir8.jpg][/IMG]
[IMG=http://img253.imageshack.us/img253/s6880pyslir8.jpg/1/w298.png][/IMG]

nee cokk :1shok: şaştım nan bende seker hastasıyım yanı normal anlamda deıl sekersız yaşayamam herhalde bıan kendımı senın yerıne koydum cok zor hele beyaz ekmekk gunde bı cıftlı keısn yerım ayy cok cok gecmıs olsun ıns dahada ılerlemez allah acıl sıfalar versınn:Saruboceq:
gaf velved sevgı kelebeğı eftalyaa sızlerede gunaydın nasılsınzı nan ayy cok yoğunum yaa mirmirmirmir gecede mıde bulantısından uymadım desem yerıdır :delphin:

tşkler böcüşüm iyiyim :lepi:
kolay gelsin anacım sanayerimseniben

velved sen bakma böcüğe şiir işde şiir..bilmiş böcük ne olcak
bende beşiktalıyımm :hooray:
gafcım sende almışın anacım birsürü şey az kalmış az..bende aldım bayağ..bakalım bu cumartesi kısmetse bi piyasa yapıcam bakalım nerde ne var kaç paraya bildiririm size
yaşasın çeyizzzzzzzzzzzz almaaaaakkkk:sm_cool:

he yaa dimi tobicim bilmiş bilmiş konusuyo işte nolcak:mymeka:
gaf cok almıs yaa bende eksik daha onlarrr a.s
bende alsam ne güzel olcakyerimseniben

tünaydın herkese

nasılsınız kızlar ,ben patlıyorum evde oturmaktan ..:(

çeyiz hazırlıkları tam gaz devam ne güzel ...

tünaydın cnm hg aramızaa.s.
tşkler iyiyiz sen nasılsınyerimseniben
evlenecek cokkkkkk burda ceyiz bitmez:roflol:

ben de iyiym canım sağol

ben burdaydım cnm de pek takip edemiyorum baslığı ama hoşbuldum

evet ceyiz al al bitmiyo :)

off kızlar ben de çoook boşladım bu aralar çeyiz işini hee:1ninca:
Allahtan daha zaman var önümüzde...pek tembelleştim şu günlerdenaniknanik

off kızlar ben de çoook boşladım bu aralar çeyiz işini hee:1ninca:
Allahtan daha zaman var önümüzde...pek tembelleştim şu günlerdenaniknanik

avatrdakı o resım ne nan :mymeka: bende koyardım amme gızlı hayranlarım tanısın ıstemem mazallah maclarda ımza neyım ısterler onune gecemem ama varya harıka bende koycam ama koyamıyom :1closedeyes:

böcüğüm iki sevda bir arada pozu o:utangac:
biz çok sık maçlara gidemiyoz onun için koydum :nazar:

ama varya cok super haa:asigim: bende cok resım varda masallah ınonu stadı ezberımde ama en sınır oldum şey mac gunu uzun kuyrağa grmeyım dıe kısa kuyruğa gıdıyom o kapıda ust turıbın oluyoo sınırden oluyom ama olsunhihoyyyt arada bı kafamda tavana değıyo:roflol: kapalı trıbunde öleya başın göğe erdığı yer yada arşa cıkılan mekan dernı oraya

ama varya cok super haa:asigim: bende cok resım varda masallah ınonu stadı ezberımde ama en sınır oldum şey mac gunu uzun kuyrağa grmeyım dıe kısa kuyruğa gıdıyom o kapıda ust turıbın oluyoo sınırden oluyom ama olsunhihoyyyt arada bı kafamda tavana değıyo:roflol: kapalı trıbunde öleya başın göğe erdığı yer yada arşa cıkılan mekan dernı oraya

ah böcük bilmem mii...ben aslında yeni açık insanıyım ama ben de inönüyü ezbere biliyom nerdeyse..
ve de uzun zamandır maça gidemiyoz sözlümlen..çok özledimmmm:çok üzgünüm:

ah böcük bilmem mii...ben aslında yeni açık insanıyım ama ben de inönüyü ezbere biliyom nerdeyse..
ve de uzun zamandır maça gidemiyoz sözlümlen..çok özledimmmm:çok üzgünüm:

kader utansın senınkı nerde :uhm: bu hafta ıns yağmur yağmaz yoksa ptesı hastayım -tatlicadiarzu-

günaydın arkadaşlar

TÜRKİYEM kız söz nişan fotolarını yeni gördüm ben:1shok:: o ne öyle maşallah..kız ne sempatik ne şeker ne güzl bi hatunsun sen öle:nazar: taş taş:jeyyar::ay nerden başlasam söz fotondaki hanımefendi tavırlarındanmı..o ilk pozunuzdaki şekerlikdenmi.nişandaki güzellikdenmi yoksa albüm fotolarındaki o anlamlı çapkın bakışlarındanmı tek kelimeyle bayıldım arkadaşım
al kız bütün eğlenceli ifadeleri yolluyorum sana kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:sm_cool:kaydirigubbakcemile5Şeniz:lepi::teytey::dance

günaydın arkadaşlar

TÜRKİYEM kız söz nişan fotolarını yeni gördüm ben:1shok:: o ne öyle maşallah..kız ne sempatik ne şeker ne güzl bi hatunsun sen öle:nazar: taş taş:jeyyar::ay nerden başlasam söz fotondaki hanımefendi tavırlarındanmı..o ilk pozunuzdaki şekerlikdenmi.nişandaki güzellikdenmi yoksa albüm fotolarındaki o anlamlı çapkın bakışlarındanmı tek kelimeyle bayıldım arkadaşım
al kız bütün eğlenceli ifadeleri yolluyorum sana kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:sm_cool:kaydirigubbakcemile5Şeniz:lepi::teytey::dance

ayyyyyyyyyy bende gördüm ne güzel hatunsun gızz sen öyle cok begendim maşallah
mutluluklar cnm:nazar:

canlarım bır turkiyem var bıde türkiyem var hanı karıstırmıosunuz deelmi?kaydirigubbakcemile3
bu topıge takılan turkiyem dıosanız yanılıosunuz bende ılk karıstırmıstım çünkü ondan dedım

Back
X