2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

napayın nişanlım geldi cumartesi pazar geri gitti gerçi istanbuldan:teytey:
pazar günü gezdik çeyiz için bililer aldım ben.oda bu işkenceye dahil oldu(onun tabriyle işkence)yemek yedik gezdik ve gittttiiiiiiiiiiiiiiii
ve bugün işdeyiz

.......................................................:çok üzgünüm:

kızlar bu arada hain bi plan içerisindeyim bayramda nişanlımla görüşme bakımından sizlerle paylaşıp bi akıl alayım diyorum:delphin:

Söyle canım benimki yanımda olamayacak senağlama bari seninki yanında olsun elimden geleni yaparım

Son düzenleme:
Ohh ne güzel biz sinemadan sonra bi alışveriş yapalım dedik sokamadım mağazalara bazen giriyo bazende böyle işte :çok üzgünüm:

Söyle canım benimki yanımda olamayacak senağlama bari seninki yanında olsun elimden geleni yaparım

ŞİMDİ SÖYLE
ben turzimci olduum için tura gitme dururumum vardı benim bayramda o zaman gizlice nişanlımda yanımda gelecekti.ama olmazsa nişanlımla şey diye düşündük
ben yine tura gidiyomuşum gibi gidiyim istanbula hem ailesini görmüş olurum hemde vagit geçirirz rahat rahat gezeriz dedik
ailesi aileme söylemez kesinlikle anlayışlılar.bizde ayda bigün görüşebliyoruz:çok üzgünüm:ondan bu ii bi fırsat dedik.sizce nasıl ailem çakarmı yada ist kar falan olurda yollar kapanırmıki:delphin:

arkidişlerr merhabalr hepinizeeeeeeeeee
bi kaç gündür girip bişi yazamıyorum yaw..neler yaptınız bakalım nasılsınız
gafcım nişanlısıyla gezmiş tv karşısında keyif yapmışkaydirigubbakcemile2
böcük maçlarda gezinmiş:hooray:
dasilvadidoda sanırım bir maç macerası yaşamışkaydirigubbakcemile5
velvedcim iş bulamanın sıkıntısında:çok üzgünüm:

merhabalar tobicimm
evet bi maç maceramız oldu sözlümle beraber gittik bööle kat kat giyindik hasta olmayalım diye ama ben yine de kaptım galiba şifayı:roflol:
anneannem de maşallah çok sever sözlümü,kocamaan bi battaniye aldı Beşiktaşlı:asigim:onu verdik çocuk gibi sevindi canımbenim...

bu arada evdeki kedimiz sözlüme aşık galiba napacamı şaşırdım valla:kızgın:

merhabalar tobicimm
evet bi maç maceramız oldu sözlümle beraber gittik bööle kat kat giyindik hasta olmayalım diye ama ben yine de kaptım galiba şifayı:roflol:
anneannem de maşallah çok sever sözlümü,kocamaan bi battaniye aldı Beşiktaşlı:asigim:onu verdik çocuk gibi sevindi canımbenim...

ayy tatlım ne güzel bişey bence sevin onu bu kadar sevdikleri için..çünkü sen onalrın kızları torunlarısın illaki hatanda olsa kısdrsanda seni severler..ama onu sevmeleri daha önemlii.aile çok önemli bu konuda.....ayy maşallah sizede ailenlezede nazarlardan saklasın:nazar:

ŞİMDİ SÖYLE
ben turzimci olduum için tura gitme dururumum vardı benim bayramda o zaman gizlice nişanlımda yanımda gelecekti.ama olmazsa nişanlımla şey diye düşündük
ben yine tura gidiyomuşum gibi gidiyim istanbula hem ailesini görmüş olurum hemde vagit geçirirz rahat rahat gezeriz dedik
ailesi aileme söylemez kesinlikle anlayışlılar.bizde ayda bigün görüşebliyoruz:çok üzgünüm:ondan bu ii bi fırsat dedik.sizce nasıl ailem çakarmı yada ist kar falan olurda yollar kapanırmıki:delphin:

Valla canım süper fikir çakmazlar bence ama istanbula değilde ikiniz bi tura gidin bence o daha güzel olur.Çünkü kayınvalidenler belki söylemez ama bi gören olur ailenin bi şekilde kulağına giderse iyi olmaz o yüzden nişanlınla gidin bence keşke bizimde öyle bir imkanımız olsada gidebilsek :utangac:

merhabalar tobicimm

Kız deme be kediye bak nankör şey :roflol:

Valla canım süper fikir çakmazlar bence ama istanbula değilde ikiniz bi tura gidin bence o daha güzel olur.Çünkü kayınvalidenler belki söylemez ama bi gören olur ailenin bi şekilde kulağına giderse iyi olmaz o yüzden nişanlınla gidin bence keşke bizimde öyle bir imkanımız olsada gidebilsek :utangac:

Kız deme be kediye bak nankör şey :roflol:

kuşum ah para olsa hemen gidicez turada..o öğrenci bende bi tura şimdi 700 800 verememki.bizim iş yerindeki tu olursa bedava gidicez ikimizde ondan..ya görmeden yana derdimiz olmaz çok şükür tandık falan yok..tek kafama takılan kar falan olurmu diye..onun dışında zaten şehir dışında bilck ailem sadece şehirler farklı olcak bi sorun olmaz diye düşünüyorum ama :utangac: bakalım ama süper fikr demişsin anammm gidicem galiba:lepi:kayınvalidemlerde nasıl özlemişler benii onlarda sevinir

kuşum ah para olsa hemen gidicez turada..o öğrenci bende bi tura şimdi 700 800 verememki.bizim iş yerindeki tu olursa bedava gidicez ikimizde ondan..ya görmeden yana derdimiz olmaz çok şükür tandık falan yok..tek kafama takılan kar falan olurmu diye..onun dışında zaten şehir dışında bilck ailem sadece şehirler farklı olcak bi sorun olmaz diye düşünüyorum ama :utangac: bakalım ama süper fikr demişsin anammm gidicem galiba:lepi:kayınvalidemlerde nasıl özlemişler benii onlarda sevinir

............................................................... :utangac:

Son düzenleme:
nan eğer nışanlı olsam yalan bulur kacardım turkıye dısına bu kesın yalan cok bende:roflol: ama bence super olur bee kaçiş fıkrı demı nan şakkıdı

kaç kız kaç paris olazsada bi yere kaç değerlendir madem fırsatın var..kız bu arada sen manitayı ne zaman yaptın kaç gündür aklımda sorcam bi yeri gelmedi:sm_confused:

Hemde ne süper olur kız kaçak ya ne güzel tadı çıkar valla adrenalin kaydirigubbakcemile3 :lepi:

gaf az değilsin sen heaaaaa:jeyyar:demekki sen benim gibi fırsatı eline geçrimiş olsan hoooppp uçacaksın aynen çocuğu indire gandiii:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:roflol:

Sorma valla keşke olsa bi fırsat babamı ikna edebilsem ohhhh süper olurdu vallaa :sm_cool:

kız benim ailemde göndermiyo ya.ondan ya bu yalanlar kaçışlar..e onlarda haklı gelinlerini azck götürmek istiyolar gezdirmek istiyolar..bakalım bende bi plan yaptım dua etde bişi çıkmasın gidip geleyim
anacım sende bul bişi kaç olmadı napalım bizi bu durumlara düşürenler utansın:roflol:

Hemde ne süper olur kız kaçak ya ne güzel tadı çıkar valla adrenalin kaydirigubbakcemile3 :lepi:

sız merak ıtmen ben bunu görev bıldım ahada turkıyede deıl harbı yurt dısına gtmek ıstıyom hatta sımdık yazın bıle olabılır bakalım artıkın nışan olsun hele bı nasılsa kacarız:jeyyar:

kaç kız kaç paris olazsada bi yere kaç değerlendir madem fırsatın var..kız bu arada sen manitayı ne zaman yaptın kaç gündür aklımda sorcam bi yeri gelmedi:sm_confused:

2,5 aydr manıtam var (hıc sevmem bu terımı ama neysem):asigim: yazın olmadı sonbahar nışan olcak ole yanı

sen ne sandın bee gafı ne çakal o bılın mı ındıregandı yapar super hemde:roflol:

kız benim ailemde göndermiyo ya.ondan ya bu yalanlar kaçışlar..e onlarda haklı gelinlerini azck götürmek istiyolar gezdirmek istiyolar..bakalım bende bi plan yaptım dua etde bişi çıkmasın gidip geleyim
anacım sende bul bişi kaç olmadı napalım bizi bu durumlara düşürenler utansın:roflol:

Benimkiler iş yeri bi yerede gönderse göndermez babam kız kısmı evinden ayrı gece geçirmez der hep ne alakaysa :roflol: az kaldı kız sabretcez sonra bugünleri arıycaz böyle kaçak daha zevkli kaydirigubbakcemile2

2,5 aydr manıtam var (hıc sevmem bu terımı ama neysem):asigim: yazın olmadı sonbahar nışan olcak ole yanı

sen ne sandın bee gafı ne çakal o bılın mı ındıregandı yapar super hemde:roflol:

hadi hayırlı olsun bakalım..çeyiz olaylarını hızlandırırsın artık
bende haftasonu ufak tefek şeyler daha ekledim çeyize.büyük olanalrın çoğunu aldım sayılır...yağdanlık,çay bardağı çay tabaklarım,tuzluklar falan aldım.bidahaki ay tost makinası,fritöz utu olylarını halledicemgamyoncuiremsu

Back
X