2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

:roflol: :roflol: kız ben onu su ısıtıcısı okumuşum beee arıtıcıymış :roflol: yok o bende arıtıcı lükse kaçıyo biraz :dilcikar: onu olmam daha

Benim nişanlımda fenerbahçeli bornoz ve nevresim takımı istiyo çeyize alıcam napıyım mutlu olsun :asigim:

msallah cok ı göruyo goslerın tukuren smıleykaydirigubbakcemile3
nan 1200 ytl gormedım be yuhhh
luxe kacıyo ama cok sağlıklı mevye sebze yıka sonra normal cesme gıbı cesmesı var ole beklemıyon artsın dıe

nan bı ark cağırdım haa yasemın dıe sıkılmaısn oda gelcek hakaydirigubbakcemile4

msallah cok ı göruyo goslerın tukuren smıleykaydirigubbakcemile3
nan 1200 ytl gormedım be yuhhh
luxe kacıyo ama cok sağlıklı mevye sebze yıka sonra normal cesme gıbı cesmesı var ole beklemıyon artsın dıe

nan bı ark cağırdım haa yasemın dıe sıkılmaısn oda gelcek hakaydirigubbakcemile4
Biliyim kız çok güzel onlar ablam senelerdir kullanıyo çok memnun oda çok para vermişti zamanında.Çağır gelsin kız herkese açığız :teytey:

valla şu an öyle kızgınımki malum şahsa ona alsam alsam yara bandı alırdım...
neden diceniz dövcem için yaralarına kapatır :delphin: uyus şey

senden değerli mi nan böcük:1hug:yalnız ben bayağı heveslendim ama kartta limit var mı acep..internet şifremi de unuttummmm...ne şaşkınım hee yoğunluktan galibaaa-tatlicadiarzu-

demen yeter cnm benım saol mazallah bunuda dusmanlarım duymasınlar hemen herkestenb bısı ıstıyo dıe reklam yaparlar onlarda ne çene var bılın mı sennkötükedihüso neysem saol tatlum ıns alırsın sen kaca aldığını de ha

günaydın kızlarrrrra.s.
böcüküm şu kredi kartının limitine bi bakabilsem alacam bişeyler, alır almaz da senlen paylaşacammma.s

günaydın kızlar
yaw dün bişi duydum hani biz nevresim takımları falan alıyoruz ya..böyle siyah renkli filan.ama bitanede ya krem rengi yada beyaz nevresim takımı olması lazımmış..
çok hafif desene olması lazımmış hiç yok gibi yanii..ilk gün serilmek için :utangac:
öylemiiCADIARZU

günaydın kızlar
yaw dün bişi duydum hani biz nevresim takımları falan alıyoruz ya..böyle siyah renkli filan.ama bitanede ya krem rengi yada beyaz nevresim takımı olması lazımmış..
çok hafif desene olması lazımmış hiç yok gibi yanii..ilk gün serilmek için :utangac:
öylemiiCADIARZU

Günaydın canım evet öyle bir adet var bizimkiler yaptılar dantelli felan yastık çarşaf beyaz takım onu sereceklermiş benimde nevresimlerim hep renkli bunu ayrıyetten yapmışlar a.s

Günaydın kızlarrr ben geldimmmmm kaydirigubbakcemile4
Bende istiyom nevresim :çok üzgünüm:
Kız nasıl aldınız indirimi kart felanmı verdiler :uhm:

canım bizim firma %20 indirim ayarlamış sağolsun personele özel:teytey:
ben ööle renkli menkli olanları kendim alacam ilk gün serilecek olanı annenem ya da teyzem alır heralde:utangac:

canım bizim firma %20 indirim ayarlamış sağolsun personele özel:teytey:
ben ööle renkli menkli olanları kendim alacam ilk gün serilecek olanı annenem ya da teyzem alır heralde:utangac:

Ne güzel firma valla ya keşke bizede ayarlasalar gerçi ben artık almasam iyi olacak koyacak yerim olmayacak evde sırnaşık şey Büyükler bilir canım öyle şeyleri yapıyo onlar daha görmediğimiz neler yapmıştırlar kimbilir çeyizde görürüz artık :roflol:

Ne güzel firma valla ya keşke bizede ayarlasalar gerçi ben artık almasam iyi olacak koyacak yerim olmayacak evde sırnaşık şey Büyükler bilir canım öyle şeyleri yapıyo onlar daha görmediğimiz neler yapmıştırlar kimbilir çeyizde görürüz artık :roflol:

valla canım bizde de evin her köşesinde çeyizlik bişeyler sıkışık vaziyettesırnaşık şey sandığı bi ayarlasak çok rahat olacak ama inşallah en kısa zamanda onu da alacaza.s

Günaydın canım evet öyle bir adet var bizimkiler yaptılar dantelli felan yastık çarşaf beyaz takım onu sereceklermiş benimde nevresimlerim hep renkli bunu ayrıyetten yapmışlar a.s

evet cnm o ayrı oluyo nevresim ama dantelli süslü gösterişli filan sositososito

ayy haydeee bide şimdi bunu alcaz yanii..kızlar dantelli değilde mesela normal bi düz nevresim takımı alsam olurmu şöle sade bişey...
birde beyazmı krem rengimi ne alayımkaydirigubbakcemile2

Back
X