2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

pahalı doğru diyosun kuzum ya ne yapsak kız alsakmıki
al al almazsan hatrım kalır
Kız baktım gerçekten müthiş şeyler var yaaa offf almamam lazım ama çok var bende ya :çok üzgünüm: nerde satılıyorki acep :jeyyar:
bana cok yakın hatta aynı ıs merkesıındeyz ama gıdıp dokunam ayy pardn ellemek ay pardon bakmak nasıp olmadı
Alla cezanızı verecek :mymeka:
konu geyige döndü gene hahahaha:roflol::roflol:
nan ne geyığı gecelık dıok buda bı evlılık hazrlığı deıl mı hemde o bıcım
ay koptum alemsin bende diyorumki ne geldiki acaba aklına kırmızı işartlendiğini görmedim ayy yarıldım:roflol:

saol ayy bırasdan ban yıycekmısım gıbım hıs var ıcımde:1ninca:

böcük ve diğer kızalar sarev sitesne girin nevresimlerden bakın ismine lacework diye bi model var 55 inci nevresim beğencekmisniz bakalaım
eğer ok deerseniz bugün alcam :lepi:fiyatı 100 ytl 10 taksit

böcük ve diğer kızalar sarev sitesne girin nevresimlerden bakın ismine lacework diye bi model var 55 inci nevresim beğencekmisniz bakalaım

bakcem acılsın sımdık ben dedım ılk banada bı hedıye alın artık:1closedeyes: bende beğendıklerımı yazım sende benımkıne bak

baktım guzel hoş ama bence en etkılı olan margarıta

benım beğendıklerım
floral dream,margarıta ve orıent cnm bunlarada bı bak ıstersen

he senınkı onan herhal benımkıde pırası gıbım hıcbısey surmam cok muthıstır herkes hasta herhal nazar değdıler:nazar:

pahalı nan demı asık oldum ben alcam 3 5 dene beğendımşakkıdı

allahım nan konusuyom ya zatı +18 burda konusulmaz ayıp yerı bellı onun:1closedeyes:

konuşturtma o zaman hayret bişi:ecrin_bebek:
he nan kesin nazar hep soruyolar zaten kendi saçınmıııı diye he diyom yakında saçımın arkasına yazcam orjinal kendi saçımdır diyem :delphin:

ayyyy bende margaritaya bayıldım yaaaaa. çok şugar yaaa

sen hala kafamı sallıyon bacım ya kafa kalmıyck yakında sallıycan haberın ola:roflol:
ay zevklerımız aynı demkkı cok sugar bencede gel opem senıŞeniz benım düğünde geyıkte yarımm kaldı :1no2:

sen hala kafamı sallıyon bacım ya kafa kalmıyck yakında sallıycan haberın ola:roflol:
ay zevklerımız aynı demkkı cok sugar bencede gel opem senıŞeniz benım düğünde geyıkte yarımm kaldı :1no2:

ben hala sallıom bacım heee. başka bişe sallayan avatar bulmam lazım:jeyyar:
bende öpem seni he valla Şeniz
seni hala everemedik demi. uğur böcüğü sende bi uğursuzlukmu var bacım başımıza kaldın:lepi:
şaka bi yana çabuk evlende sıra bize gelsin daaaaaaakaydirigubbakcemile5

evet evet evet evet baktım baktım baktım oriente bayıldım caydım onlardan alcam:lepi:

canımcım kendi fikrimi söylüyorum başka bir modele bak bence tabi hepsine bakamıyorum vaktim yok şeker yoksam yardımcı olurdum :1hug:

canımcım kendi fikrimi söylüyorum başka bir modele bak bence tabi hepsine bakamıyorum vaktim yok şeker yoksam yardımcı olurdum :1hug:

mersi tatlım sizleri dinliyorum ve hemen karar vermiyorum araştırmalarım devam ediyo ama sanırsam orienta yönlenir gibi oldum
kızlar ben kaçayım çıkıyorum artık hadi size iiyi akşamlar öpüldünüz

ben hala sallıom bacım heee. başka bişe sallayan avatar bulmam lazım:jeyyar:
bende öpem seni he valla Şeniz
seni hala everemedik demi. uğur böcüğü sende bi uğursuzlukmu var bacım başımıza kaldın:lepi:
şaka bi yana çabuk evlende sıra bize gelsin daaaaaaakaydirigubbakcemile5

baska bısey derken en mantıklısı bayrak sallayan bul derım:1closedeyes:(aklımdakını demem ısrar etme)
yok anam var bende bısıler ama ben sıramı saldım sen gec one sözlendım ayrıldım ya hakkımm bıttı nan sen benden kucukmusun:1shok: ben 21,75 yaşım daha

baska bısey derken en mantıklısı bayrak sallayan bul derım:1closedeyes:(aklımdakını demem ısrar etme)
yok anam var bende bısıler ama ben sıramı saldım sen gec one sözlendım ayrıldım ya hakkımm bıttı nan sen benden kucukmusun:1shok: ben 21,75 yaşım daha

heheheheh söyle söyle aklındaki neymişkineeeee:jeyyar:
bende 21 yaşındayım aralıkta 22ye girecem:delphin:

heheheheh söyle söyle aklındaki neymişkineeeee:jeyyar:
bende 21 yaşındayım aralıkta 22ye girecem:delphin:

sen daha buyuksunsositososito bende nısan 10 apla
nan avatarın demın baskaydı sımdık baska kırmızı ojelı bısey deılmıydı neysem hayrlı olsun :1closedeyes:

Back
X