2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

burcu senı sevmeyenı sende sevme salla gtsın ama aıle kavramı cok önemlı evlılık ben bunun cok farkındayım şahsen oğlunu cok sevsemde annesını babasını sevmıyorsam yada onlar benı sevmıyorsa olmas derım

böcük aslında seviyorlar mı sevmiyorlar mı bilmiyorum, çok karışık bir şey bizimkisi. Onlar çok mutaasıp benim başım açık, başta bunu kabullenemediler, ama aşkım beni hep onlara sevdirmeye çalıştı, evimize davet ettik annesi ile ablasını geldiler 2 sene önce, bir daha ne bizi davet ettiler ne de görüştüler, sonra bir kaç yerde aynı ortamda bulunduk (düğün gibi) orda bana çok iyi davrandılar. Babası askerden gelmeden nişan olmaz, ayıp senelerce nişanlı beklemek diyor, offffff offff o kadar çok karışık ki, anneme babama ne diyeceğimi bilemiyorum, onlarda anladılar artık üstüme gelmiyorlar, ama sevdiğimden de vazgeçimiyorum ki, o da onlar istemese bile ben senden asla vazgeçmem diyor.

böcük aslında seviyorlar mı sevmiyorlar mı bilmiyorum, çok karışık bir şey bizimkisi. Onlar çok mutaasıp benim başım açık, başta bunu kabullenemediler, ama aşkım beni hep onlara sevdirmeye çalıştı, evimize davet ettik annesi ile ablasını geldiler 2 sene önce, bir daha ne bizi davet ettiler ne de görüştüler, sonra bir kaç yerde aynı ortamda bulunduk (düğün gibi) orda bana çok iyi davrandılar. Babası askerden gelmeden nişan olmaz, ayıp senelerce nişanlı beklemek diyor, offffff offff o kadar çok karışık ki, anneme babama ne diyeceğimi bilemiyorum, onlarda anladılar artık üstüme gelmiyorlar, ama sevdiğimden de vazgeçimiyorum ki, o da onlar istemese bile ben senden asla vazgeçmem diyor.

allam yarabbımkötükedihüso başın açık dıe musluman deıl mısn yoksa baska gezegenden mısn valla ben acığım içimden gelmezsede asla kapanmamkı gelmıyodelikafadulden oğlu benı böle kabullenırse gerısı boş sonra bana laf edemez anacım ben kapansam mıllet kuyruk olur kapıda ama hıc sorun olmadı bı kişi bana kapancaksın dedı de get dedım vurdum tekmeyı:roflol:

İyi etmişsin canım. Aslında ben kendim istiyorum kapanmayı, ama şu anda yapmayacağım, onlar beni sevsin diye yaptığımı düşünmesinler, Allah rızası için yapacağım ben. Zaten aşkımda zorlamıyor beni bu konuda sadece ailesi sorunlu işte.

en guzelı en mantıklısıda o zaten bırak aılesı ne düşünürse düşünsun
sen sözlu musun bu arada

3,5 senedir çıkıyoruz. Aileler biliyor, anneler tanıştı ama babalar tanışmadı. Onların adetinde çok nişanlı beklemek olmazmış, askerden dönmeden nişan yapılmazmış, kendi aramızda söylüyüz aşkımla ama henüz bir resmiyet yok ne yazık ki. :(

gunaydın ben kötuyum sımdık sızede uzun uzun anlatmayım 2009 sonbahar gelınlerınde anlattım ama kötuyum yanı :delphin:

3,5 senedir çıkıyoruz. Aileler biliyor, anneler tanıştı ama babalar tanışmadı. Onların adetinde çok nişanlı beklemek olmazmış, askerden dönmeden nişan yapılmazmış, kendi aramızda söylüyüz aşkımla ama henüz bir resmiyet yok ne yazık ki. :(

pekı askere ne zmn gtcek yada askerde mı ne zmn gelcekCADIARZU ınş resmıde olur ama önce onun aılesı senı olduğun gıbı kabul etmelı:1ninca:

böcüküm yazdıklarını okudum gerçekten çok üzüldüm:çok üzgünüm: ben de bu zamana kadar yaşadığım en acı ve ağır tecrübeleri malesef aileme borçluyum:çok üzgünüm:

böcüküm yazdıklarını okudum gerçekten çok üzüldüm:çok üzgünüm: ben de bu zamana kadar yaşadığım en acı ve ağır tecrübeleri malesef aileme borçluyum:çok üzgünüm:

ben ne kadar kızsamda darılsamda kin gütmem asla yapamıyom aılemden hıc bı sorunum yok bısey olunca kızdığım küstuğum abımlerım bıle benım cnm olduğunu farkedıyorum :delphin: neysem cnm valla cok zor bı geceydı uykusuzm suan umarım bu sorun bıan önce çözulur babm asla ben para vermem dıo zaten şahıtlerın yanındayken amcamda senın bana borcun yok benım sana var demış babamda boşver demış

ben ne kadar kızsamda darılsamda kin gütmem asla yapamıyom aılemden hıc bı sorunum yok bısey olunca kızdığım küstuğum abımlerım bıle benım cnm olduğunu farkedıyorum :delphin: neysem cnm valla cok zor bı geceydı uykusuzm suan umarım bu sorun bıan önce çözulur babm asla ben para vermem dıo zaten şahıtlerın yanındayken amcamda senın bana borcun yok benım sana var demış babamda boşver demış

canım benim inşalla çözülür bütün sorunlarınız evdeki huzursuzluğun ne kadar yıpratıcı olduğu malum:1hug:

canım benim inşalla çözülür bütün sorunlarınız evdeki huzursuzluğun ne kadar yıpratıcı olduğu malum:1hug:

ahh cnm tabıkı cok yıpratıcı bıde bu sorun aıle dışındakı bı ınsan yüzünden sen rahatsız oluyorsan:delphin: neysem balm RABBIMe bın şükür bundan buyuk acı göstermesın

velvedım sende h geldın balım
dasılvadıdo ctesı maç var:sm_cool: ona odaklayım ama hıc keyfım yok ınş düzelırde gıderım içim rahat olmassa gtmem

böcügüm Allah yardımcınız olsun okudum yazdıklarınızı sıkma canını güzelim
genede cana gelcene mala gelsin balım
baban annen sag yaa iyiler gerisini boşverr
o kıskanc cekemeyen kötü niyetli fesat insanlarıda Allah ıslah etsin

ahh cnm tabıkı cok yıpratıcı bıde bu sorun aıle dışındakı bı ınsan yüzünden sen rahatsız oluyorsan:delphin: neysem balm RABBIMe bın şükür bundan buyuk acı göstermesın

velvedım sende h geldın balım
dasılvadıdo ctesı maç var:sm_cool: ona odaklayım ama hıc keyfım yok ınş düzelırde gıderım içim rahat olmassa gtmem

eneeeeeemmmm maç var eveeeeet paramız olsaydı giderdik nişanlımlan bu ay bizde işler kesat biraz-tatlicadiarzu-

ana bende bu hafta avans hafatası gıderım kesın yanı sorun olmadığı sürece
ay ceyısıme ne alsam dıe düşünüyom lıstemde ıyıce kabardı haa acep hisar tencerelerımı pesın mı alsam 400 tl

böcügüm Allah yardımcınız olsun okudum yazdıklarınızı sıkma canını güzelim
genede cana gelcene mala gelsin balım
baban annen sag yaa iyiler gerisini boşverr
o kıskanc cekemeyen kötü niyetli fesat insanlarıda Allah ıslah etsin

amın cnm
nan bana koca bulmadan gelme dedım neye geldın:mymeka:

Back
X