2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

BENİ UNUTMAYIN BU TPOİC İÇİN BENDE VARIMM DİYORUM bizde 2010 haziran diyoz ama bizde ne söz var nede nisan erkek arkadsım 2008 mayısda askerden geldi ve daha yeni girdi işe :S bakalım neolcak beklioz bizde
kızlar benim nişanlımda askerde aralıkta gitti . gerçektende birbirimize destek olmamız lazım bizde 2010 nun ağustosuna düşünüyoruz

yeni katılanlar aramıza hoşgeldiniz a.s.
ALLAH inş evlencek ciftlere maddi manevi herseyin en iyisini versin

Amin cnm inş :Saruboceq:
Slm kıslar....... Nabersiniz Şeniz

nasıl olalım 3 aydır maasını alamamıs insan nasılsa öleyim işte delikafadulden

kendı nıckıne tıkla profıl ayarlaından özel msjını acabılırsın cnmkaydirigubbakcemile5
bu arada 3aydr maas almadın yerde neden çalışıyorsunkı cok zor olsa gerek ben bı hafta gec alsm dayanamıyorum
uyy benım ceyıs cok ama koca yokkaydirigubbakcemile3 sen baa benzeme

biz dogu blok ülkerine iş yapıyoruz tekstilde calısıyorum müşterilerimiz saolsun borclarını gndermeyince bizde maas alamıyoz ama ben yinde şükrediyorum evli olanlar ne yapsın herseyin bası para :jeyyar:

kendı nıckıne tıkla profıl ayarlaından özel msjını acabılırsın cnmkaydirigubbakcemile5
bu arada 3aydr maas almadın yerde neden çalışıyorsunkı cok zor olsa gerek ben bı hafta gec alsm dayanamıyorum
uyy benım ceyıs cok ama koca yokkaydirigubbakcemile3 sen baa benzeme

anacagım 3 aydır alamıomda gittiğim yer nasıl olucak biraz sabrediyoz işte :kızgın: inş düzgün bi koca adayını bulursun :dance: sokaklar koca kaynıyo ama asam yok:bbo:

anacagım 3 aydır alamıomda gittiğim yer nasıl olucak biraz sabrediyoz işte :kızgın: inş düzgün bi koca adayını bulursun :dance: sokaklar koca kaynıyo ama asam yok:bbo:

allah sabır versın ne dıyım:delphin:
sokaklar dolu ama kalsın cnm ben memnunum böle
sevgılım olsa erkek arkadaslarıma ızın vermez(kız ark yok dencek kadar az 2dene)maclara gondermez param olmas knt almak zorunda kalırm yok sevgılıler guunu su bu derken aman adam gıbı adam cıksın hele ben karar vercem

allah sabır versın ne dıyım:delphin:
sokaklar dolu ama kalsın cnm ben memnunum böle
sevgılım olsa erkek arkadaslarıma ızın vermez(kız ark yok dencek kadar az 2dene)maclara gondermez param olmas knt almak zorunda kalırm yok sevgılıler guunu su bu derken aman adam gıbı adam cıksın hele ben karar vercem

saoalasın anacım :delphin:
sen beşitas asıgısın sanırım bende besiktası tutuyorum ama okadar pek ilgilenmiyom okurken cok ilgiliydim sevgili herseyi ile güzel varlık oluyorlar biraz kskanclık oluyolar aman ne bilem benm hiç kız arkadsım yoktur cunku kız arkadas kıskanctırdelikafadulden

saoalasın anacım :delphin:
sen beşitas asıgısın sanırım bende besiktası tutuyorum ama okadar pek ilgilenmiyom okurken cok ilgiliydim sevgili herseyi ile güzel varlık oluyorlar biraz kskanclık oluyolar aman ne bilem benm hiç kız arkadsım yoktur cunku kız arkadas kıskanctırdelikafadulden

benım ıkı kız arkdasım var 16 yıldr komsuyuz kardesız arkdasız onlar benım tek dostum dıyebılırım
ama %80den fazlası erkektır :lepi:

yok be anam nerdeee belkim görmüssündür bir derdim var bölümüne bulasıkla camasır makinesi ni alam dedim herkes alma dedi bide 3 aydır maas alamıyoz bi heveslenmiştim ama hevesim kırıldı para desen birikmiyor su sıralar biara biriktrdim ama oda yetmez neden hazır parayı yiyim dedim falan filan alıcam ama ne olursa olsun para gidiyo sen yaptınmı bişeylr

valla canım ben üstüme düşen beyaz eşyeyı aldım bence yavaş yavaş alsan daha iyi olur . çünkü sıkışınca alınmıyo

slm kızlar nasılsınız bakem
coktandır yazamadım buraya yenı gelenler hosgeldınız arkadaslar Allah tez zamanda sevdıgınıze kavustursun sızı ınsallah :Saruboceq:
benım askımda 17gun sonra askere gıdıyoosenağlama
460tan baslıcaz artık safak saymaya:delphin:

Benimde ikinci aşkım fenerrrrrrrrr hoşbulduk
h geldın yawrum:jeyyar:
coktandır yazamadım buraya yenı gelenler hosgeldınız arkadaslar Allah tez zamanda sevdıgınıze kavustursun sızı ınsallah :Saruboceq:

460 mı gecer gecer ben 550 bekledım bee :delphin:

slm eftalya hoşbulduk allah seninde benimde yardımcısı olsun gerçektende çok zor oulyo nişanlın mı gidiyo

ALLAH tez zmanda kavustursun sekerimmmmm

eftalyaa canım hoşgeldina.s.
Allah kavuştursun şimdiden:Saruboceq:

Back
X