hehe semracım kocişin unutsun artık seni ada gelince biir güzeeel ortanıza kurulur :)) evet canım
boyun kaç canım bende evlendiğimde 24 yaşında 44 kiloydum evlendikten sonra yemem içmemde hiç bir değişme olmadığı halde 48 oldum bir kaç ay iiçinde hemde sonra 51 şimdi 53 teyim ama bazen 55 e kadar çıktığım oluyor boyum 170 ve malesef eşimle aramda 16 cm fark var öff bi 5 santim daha uzun olsaymışım bari
aynısınız ablamla hadi adayla bizimkini beşik kertelim :))) aynı anda alacağız doğum müjdenizi resmen
ben ataşehirde oturuyorum canım bende çok isterim bana gelmeni hele kızlar çatlasın ben adayı kesin severiim :))) ama onlarda yaz tatiline gezmeğe gelir sever :))
ya yarının stresi aldı benide off çok ağrı yapıyordu yumurta toplama anesteziside bi halta yaramıyor daha çok sakinleştirici gibi bir şey veriyorlar sonrasında adım atamıyordum birde işe gitmem gerek gelecek hafta off neden uzaıdı bu iş ne güzel bu hafta hepsi bitecekti sonucu iyi olsunda
bebingim söylemiştin vallaha bilgisayarının tamire gideceğini sayfalar okadar dolu idiki okurken unutmuşum öööff bugün çözmem gereken 500 tane test var imkansı yaa bu kurs hocası çok mal yaa bukadar ödev verilirmi
günaydın sekerler..burp um sana ziyarete gelirim artık çünki ablamda senin oturdugun yere yakın oturuyor bi ara konusalım özelden tam yerlerini.bostancı da yakın semram sana da bebek görmeye gelirim...
bende yazmıştım ama atlamışsın herhalde allah yardımcın olsun canım sen aşılama sürecine girdiğin için mi geri geldin böyle bir süreç olmasaydı gelmeyecek miydin ben mi yanlış anladım daha öncede yazdığım gibi herkes buraya yazmakta özgür canım tabiki cevap veririz..
burda 6 aydır tedavi olmayan arkadaşlar var herkes istediği için burda paylaşımda bulunuyor
sadece aşılama tedavi değil yeri geliyor günlük hayatımızdan da bahsediyoruz izlediğimiz diziler yaptığımız yemekler daha da fazlası..
biz kader arkadaslarıyız tabki ama yarı yolda bırakanlar sadece asılamsı devamınca gelip sonra bırakanlar cok oldu bizde kullanılmak istemiyoruz işin açıkcası kendi açımızdan cok haklıyız.sanada acık davranıyoruz varsan yola devam
tatlım arkadaşlık bir çırpıda silip ve gidip sonra bıraktığın gibi bulmak değildir..... paylaşmaktır senin buradaki arkadaşların hiçbirinden farkın yoktu ki sen kendin uzaklaştın ve gittin... eğer gerçek arkadaş olsaydın ara ara uğrar halimizi hatrımızı sorardın değil mi canım? bizim kapımız herkese her zaman açık sana da tabi ... bak kendini gör diye diyorum aşılama olana kadar uğramadın ama şimdi ihtiyaç hissettin ve döndün eee bu şimdi bizi kullanmak olmuyor mu?
kızlar merhaba yanlış anlamışsınız beni daha önce yazdığım dönemde aşılama sürecinde değildim ama hergün sayfayı takip edip yorumlar yapıyordum daha sonra psikolojim iyice bozulmaya başlayınca hem sizi hem de kendimi olumsuz etkilememek için yazmadım bir süre fakat zaman zaman yazmasam da takip ediyordum sizi daha sonra farklı bir siteye geçme durumunuz olmuştu ben de ondan sonra forumlara takılmaz oldum ve geçenlerde bu topic i görünce çok sevindim kızlar gitmemiş diye ama sayfalar da bir o kadar dolmuştu onun için tekrar aranıza alırmısınız demiştim ben sadece aşılama sürecinde yazıp bırakmak değil sadece hergün yazamayağımı belirtmiştim ayrıca ben geçen ay da aşılama yaptırdım bu ay da yaptırdım aşılama yaptırdığım zaman yani ihtiyaç duyduğum zaman sizi kullanmadım ve de yarın aşılama sonucumu da kan testi yaptırarak alıcam kullanmak isteseydim aşılamadan sonraki süreçlerde yazardım değil mi ben sizi sevdiğim için siz de beni unutmayın istemiştim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?