Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın sekerler..burp um sana ziyarete gelirim artık çünki ablamda senin oturdugun yere yakın oturuyor bi ara konusalım özelden tam yerlerini.bostancı da yakın semram sana da bebek görmeye gelirim...

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım bende 1,64üm.senden kısayım yani.ben evlendiğim zaman 55 kiloydum sonra çok dikkat ettim sspora gittim ve zayıfladım 45e düştüm yaklaşık 4 yılda hep sıfır beden gezdim.ama çevremdeki herkes kilo al diye baskı yapıyodu çok zayıf olunca güzelliğim bozuluyomuşşş...oda neyse..insanlar balık etli insana alısıklar.biraz zayıf olunca hastalıklı gibi zannediyolar.ama tabi şuan acısını çıkaryorum.şiştikçe şişiyorum.bana dua edin , normal doğum yapabileyim ki sonra spora gidebilirim.senin boyun oldukça iyi.bence eşin çok uzun boylu,olsun zaten bi bayanın yanında erkekde biraz uzun boylu olmalı dimi ama)...

ataşehir bize çok yakın.sen hergün karşıya geçiyosun demek zok zor şu istanbul trafiğinde.allah yardımcın olsun canım.bigün görüşelik valla kızlara nispet yaparız)keşke hepimiz yakın olsakda hep birlikde görüşebilsek.ben sana özelden numaramı atarım biara...

günaydın sekerler..burp um sana ziyarete gelirim artık çünki ablamda senin oturdugun yere yakın oturuyor bi ara konusalım özelden tam yerlerini.bostancı da yakın semram sana da bebek görmeye gelirim...

ayyy ne güzel olur...keşke gelebilsen.eğer gelirsen üçümüz birden görüşürüz,yakın zamanda gelicekmisin bebingim?

bu aralar değil ama bebiş oldugunda gelirim heralde eskiden cok sık gelirdim ama simdi dü
kkan baglıyor.gelirsem ararım valla ona göre

kolay gelsin burp cum inşallah kısa zamanda göbişim dolu gelirim senle tokuştururuz göbüşleri

tuanay la denizide izmire görmeye gitsem bebek mobilyası hamile kıyafeti filan almaya gidince.süper olur peki özlemimi nasıl görcem daha nursim var ezmag var maviş var

kızlar merhaba yanlış anlamışsınız beni daha önce yazdığım dönemde aşılama sürecinde değildim ama hergün sayfayı takip edip yorumlar yapıyordum daha sonra psikolojim iyice bozulmaya başlayınca hem sizi hem de kendimi olumsuz etkilememek için yazmadım bir süre fakat zaman zaman yazmasam da takip ediyordum sizi daha sonra farklı bir siteye geçme durumunuz olmuştu ben de ondan sonra forumlara takılmaz oldum ve geçenlerde bu topic i görünce çok sevindim kızlar gitmemiş diye ama sayfalar da bir o kadar dolmuştu onun için tekrar aranıza alırmısınız demiştim ben sadece aşılama sürecinde yazıp bırakmak değil sadece hergün yazamayağımı belirtmiştim ayrıca ben geçen ay da aşılama yaptırdım bu ay da yaptırdım aşılama yaptırdığım zaman yani ihtiyaç duyduğum zaman sizi kullanmadım ve de yarın aşılama sonucumu da kan testi yaptırarak alıcam kullanmak isteseydim aşılamadan sonraki süreçlerde yazardım değil mi ben sizi sevdiğim için siz de beni unutmayın istemiştim sadece

canım benim zaten seven insan sitem eder kızların demek istediği kimler geldi kimler geçti biz çok şey paylaştık bir çok kişi sonucunu bile bildirme gereği duymadan çekti gitti aslında hepimiz anlıyabiliyoruz psikolojilerimiz altüst oluyor bu tedavilerde neler yaşıyoruz ama biz burada öyle bir birliktelik oluşturdukki yani kırk yıllık eski okul arkadaşları gibiyiz sende ilk forumda bizim hatırımızda kalanlardan birisin senide aramızda görmek heleki yarın vereceğin güzel haberi paylaşmak çok isteriz bak aramızda hamile kalıp hamileliğinide bizimle geçiren semra var o bizim nasıl moralimiz anlatamam şimdi en yakın senden gelecek güzel haber ozaman :lepi: az uğrarsan en fazla bebingden haşlak yersin okadar :))))

semracım bende zayıflığı çok severim eşimde çok sever benimde çok fazla maceram vardır zayıflıkla ilgili 16-17 yaşlarında metalciydim ve hep siyah giyerdim kadiköy akmar pasajında altın vuruşla intihar eden gençler vardı ve polis aramaları arttırmıştı beni hep çevirir kollarımı kontrol ederlerdi halbuki benim orjinal zayıflığımdı herkez ama bu kilomun daha iiyi olduğunu söylüyor öbür türlü çok kabus zayıftım karnım içeri kaçıyor kaburgalarım sayılıyor dizimin kemikleri görünüyordu facede var zati eskiye yönelik bir kaç foto okadarıda fazla gerçekten
birde kesin olan bişi var semracım kız bebek anneyi şişiriyor okiloların çoğu şiş ve doğumdan sonra balon gibi sönecekler okadar çok şahit oldumki ablam emziremediği halde verdi kilo hemde çok kısa sürede
bebingcim görecekmiyiz o günleri anacım zati birbirimizi görsek zırıl zırıl ağlarız heralde :)))

evet nbnh cim ben bayagı bi zopalarım seni ona göre.inşallah güzel bi haber veririsin bize yarın...

evet ya kesin aglarız ben okurken bile duyuglandım şimdi.çok zayıf olmayın skeerler ben sevmem hastalıklı gibi zayıf olanları zopaalrım sizi...
sadece dogurmamıs gibi yannında cocugu olupta zayıf görünenleri severim

yarım saat sonra örrtmenlerimizde gelir :)) bakalım özlemin menüde ne var
hehe bende nohut var ama bittikten sonra yemek yapmayaacağım ben rolantideyim zati ağrıdan gebereceğim yarın devir hizmet ettirme devridir :))))
amaan off eğer transfere kadar gelirsem eşim çoook çekilmez oluyor eğilme kalkma yan dönme nereye haa tuvaletemi şunu ye bunu ye ığğğğğğğğğğğ her hareketime kota koyuyor bıt bıt tepemde yaaa başlayacak gene vıdı vıdıya

ezmagdanda ses seda çıkmadı bugün nursimde uyuyordur tuanayı çok iyi anlıyorum yoğundur ben evdeyim bugün işe gitmem gerekirdi gitmedim vallaha okullar açılmadan son son ders çalışayım dedim

hehe kızlar valla kursa gideceğim hiç giremem dedim ama normalden çok girdim ama bunu sömestr tatiline borçluyuz haftaya çok giremem gerçi netbook var artık ama onu taşımakta çok zoruma gidiyor semracım biliyor hergün kateddiğim yolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…