Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burp senle aynı zamanlarda vericez dmekki güzel haberi:)))))))))))))))))
bakalım benim yumurtalar ne alemde
hiç akıntı yok gıcık oldum yaaaaaaaaaaaaa
antibiyotik beni mahvetti
yarın anlarım ak mı kara mı??????????????????????

inşallah ben bu ay hamileyim kızlar?????????????????
artık umutlu olmak ta korkutuyo beni doğum kontrol hapı kullanırken çok inanıyodum
ama şimdi korku var içimde

ay kızlar halimize bakın yaa okuyan manyak der vallaha hamile ablam ultrasona girdim dediğimde kesemi bakıyorlar diye soruyor bende yok anacım senin hiç ilgilenmen gerekmeyen aşamalar bunlar insanların bir takırdamayla elde ettiğini her bir aşamasına en ağır çekimle en ağır biçimde yaşayarak geçiriyoruz tabi kızcağız nerden bilsin yumurta ile bile ilgisi olmadı 3 kere istedi ilki düşüktü ikiside pat diye oldu ama şimdi vicdan azabından ölüyor bana söyleyip duruyor vallahi aklıma bile gelmiyordu ikinci çocuk sen tüp bebek denemelerine başlayınca kesin olacak sende kardeş kardeş büyütürüz diyerek bende ikinci çocuğu yaptım bilsemki sende tutmayacak kesin yapmazdım ben hiç düşünmüyordum diye vicdan azabı yapıyor kızcağız benim yüzümden hamileliğinden dolayı suçluluk duyuyor nekadar zor bir durum bense ona hiç bir şey hissettirmiyorum bundan çok eminim çünkü çok dikkatli davranıyorum
özlem alemsn valla akıntılarla ilgili ne kadar çok detay biliyorsun öğrendiğimiz iyi oldu vallaha ben hatırlıyorumda 20 ile 25 yaşları arasında hep rahatsız olurdum uzamasından demekki cillop gibi yumurtalarım varmış o sıralar ahh kafam ahhh
mavi süpersin umudunu müjdeye çevir olurmu bu ay
nursin ve ezmag belirti varmı kızlar gerçi belirti falan olmuyor olsada adet belirtileri ile aynı oluyor haftaya dimi sizin sonuçlar
semracım ablam muhtemelen ya mayıs sonu ya haziran başı doğum yapacak inşallah herşey yolunda giderse onun içinde çok korkuyorum yüksek tansiyon problemi var şimdi herşey yolunda ama yaşı 39 riskli bir hayırlısı ile doğursanız senin kiloda şişlik olabilir tatlım ablam ilk bebeğinde çok şişmişti kilo sanmıştık ödemmiş bebişi 1 kilo 900 gramdı ve minik güzeller güzeli bir bibloydu avucumun içine kafası sığıyordu şimdi 6 yaşında güzeller güzeli bir genç kız oldu maşallah

gözler nasıl bebingi arıyor yaa dimi eksikliği nasıl hissediliyor hemen bebing diyincede tuanay geldi aklıma ah burada olsada alsa intikamını bebingden gerçi izin aldı bebing ama olsun yokluğundan fırsat bu fırsat tuanay hakla valla bebingi sor bakalım nerelere gitmiş gezmelere

kızlar yaaa mavi özlem deniz iş ve eş durumundan nesıkıntılar yaşıyorsunuz yaa vallaha kutsal sizin yaptığınız işler denizde eş durumundan alışmış olduğu şehir dışında yaşamak zorunda kalıyor
taşınmak çok zor heleki şehir dışı helede hangi şehir olduğunu bile bilmeden allah kolaylık versin
gerçekten bana çok zor geliyor eminimki alışmışsınızdır ama gelecek sene hangi şehirde yaşayacağımı bilmemek bilmiyorum bana zor geliyor ve ben her seferinde askerlerin ve öğretmenlerin az maaşa katlanmak zorunda oldukları şeyleri taktir etmişimdir keşke devlette biraz daha taktir etsede hakkınızı verse
bunları söylüyorum hakkımı alıyormuyum kesinlikle hayır yıllardır verdiğim emeğe maaşım okadar komik kalıyorki eğitim sektörü hem zor hemde nankör arkidişler askerlikse hiç bir şeye benzemiyor bambaşka bişi

az önce lost izledik bayılıyorum bu diziye ya bukadar başarılı bir dizi izlemedim şimdiye kadar eşim usa da oynuyor o gün indiriyor internetten hemen izliyoruz yani herkezden önce izliyebiliyorum sayesinde mükemmel bir dizi

ben size söylemedim dimi kızlar ben martta bir sergiye daha katılıyorum şimdide onunla cebelleşiyorum bir yandan ama asıl eser teslimlerini nasıl yapacağım kara kara onu düşünüyorum transferden sonra taşıyamamda offf kaşınıyorum yaa ben ama birazcık akıllandım geçen hafta sergi teklifi geldi reddettim yani doğru düzgünde üretemiyorum zaten yazdan beri yok tedavi yok kurs işte yoğun bu dönem

eneee kendi kendime takılıyorum kızlar kocişlerle bebek çalışmalarında kolay gelsin arkidişler madem herşeyi konuştuk abaralım bizde
bize yasak hehe uzunca bir süre
akşam 12 de iğne olacam onu bekliyoruz birazdan bir dizi izleriz

ya kimsecikler yok herkezmi bebiş çalışmalarında yaa bi nursimim nöbettedir ezmag çalışmalara ara verdi sonuca kadar tuanay anacım sen ne yapıyorsun vazmı geçtin bebiden bakayım bebing gezmede hadi bende kaçar

herkes kacmış yakalayamamısım ufff yaaa sinir oldum kaynatmısınız zaten oku oku canım cıktı.gezmeye filan gitmedim bilgisayar yoktu servisteydi neyseki tanıdık biraz önce aldık sağolsun yapıvermiş bende hemen geldim ama yetişememişim.tuanay beni nereye haklıyor o yok kiii

burpum sevindim hadi baklaım patlatacan guzel haberi bize bu sefer kacısın yok.

moraller bozuk bende aksam telefon caldı eşimin universiteden arkadası kesin dedim eşi hamile veeee doğru tahmin etmişim yine bir hüzün kapladı elimde olmadann napıyım can bu

demek bu ay hamile kalıcam ha cok güldüm hiç haberim yok lülülülülülü

bi dünya işim var yaaa kim yapacakk
ben en iyisi bi moldovyalı alıcam eve ya böyle olmuyor bu işler söyle cayım kahvem ayagıma gelse ne güzel olur ama

ne yazcagımıda unuttum valla semracım epey kilo almışsın önemli olan senin bebişin sağlığı en doğru kararı siz vericeksiniz doktorunuzla.

özlemim helal sana beee 7 kilo ben versem 7 kilo gelinliğede sığarım cıtır bi liseli olurum valla

iyice ayıplasmıssınız siz masallah allah artırsın sekerler ne guzel....

canım tedavime başladığım zaman 47 kiloydum nasıl oldu bilmiyorum 55 e çıktım ilaçlardan şuandada 65 lere kadar yükseldim.valla bilmiyorum dikkat etmeye çok uğramıyordum ama 2 gündür dikkat etmeye çalışıyorum.sadece bebeğim için..yoksa ben tombulluğumdan çok memnunum,normal doğum yapmak istiyorum,doktorum normal olabilir ama bu gidişle seni çok zorlar dedi bu yüzden dikkat etmem lazım yoksa kilo sorrum değil sonrasında hemen veririm eminim..:hooray:

canım ablan benimle aynı zamanda ilerliyor sanırım.benimde mayıs sonu en geç 4 haziran görünüyor.canım hiç endişelenme inşallah sağsalim kurtulur.benim annem 43 yaşında geçen yık kardeşim oldu,oda çok riskliydi ama emin ellerde olunca korkmayın.kiloya gelince evet şişlikde var sanırım çoraplarımı çıkarınca bacaklarımdan anlıyorum.yiğenini allah bağışlasın,annesiyle babasıyla minik kardeşiyle ve tüm yakınları ile sağlıklı bir ömrü olsun inşallah..

burpcum sen istanbulun neresinde oturuyorsun?ben anadolu yakasındayım.bostancıdayım,yolun düşerse beklerim canım.keşke hepiniz ist.da yaşasada görüşşsek.....

çokkk aldım be bebingimm..şuan bile karnım acıktıı..ada da bi yandan tekmelioo..ama inat ettim yemicemm..tekme attıkça yiyorum ama ona giden fazla bişey yok,dr çıtır bu kız dioo..ben şişko olur diodum babişkosu gibi ama malesefff....annem bu aydan sonra alır kilo diyor,kardeşimde öyleymiş ama 4 kilo doğdu..şimdi tombiş tombiş çok şeker..

kızlarrrr herkes kocişinin yanındaa....yaşayın sizz aşkınızı ohh ne güzel.ben yakında yatağımı ayırcam,3 kişi sığamıyoruz yatağa kocişim şişko göbişiyle yere düşücek gibi oluo,kızımla ben zor sığıyoruz(laf aramızda hamileliğimden beri çirkin bir yatma şekline kavuştum)..onu çekyata göndercem artık...

bende yatıyorumm şekerler..herkese iyigecelerr....

hehe semracım kocişin unutsun artık seni ada gelince biir güzeeel ortanıza kurulur :)) evet canım
boyun kaç canım bende evlendiğimde 24 yaşında 44 kiloydum evlendikten sonra yemem içmemde hiç bir değişme olmadığı halde 48 oldum bir kaç ay iiçinde hemde sonra 51 şimdi 53 teyim ama bazen 55 e kadar çıktığım oluyor boyum 170 ve malesef eşimle aramda 16 cm fark var öff bi 5 santim daha uzun olsaymışım bari
aynısınız ablamla hadi adayla bizimkini beşik kertelim :))) aynı anda alacağız doğum müjdenizi resmen
ben ataşehirde oturuyorum canım bende çok isterim bana gelmeni hele kızlar çatlasın ben adayı kesin severiim :))) ama onlarda yaz tatiline gezmeğe gelir sever :))
ya yarının stresi aldı benide off çok ağrı yapıyordu yumurta toplama anesteziside bi halta yaramıyor daha çok sakinleştirici gibi bir şey veriyorlar sonrasında adım atamıyordum birde işe gitmem gerek gelecek hafta off neden uzaıdı bu iş ne güzel bu hafta hepsi bitecekti sonucu iyi olsunda
bebingim söylemiştin vallaha bilgisayarının tamire gideceğini sayfalar okadar dolu idiki okurken unutmuşum öööff bugün çözmem gereken 500 tane test var imkansı yaa bu kurs hocası çok mal yaa bukadar ödev verilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…