Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpcum valla kilomu vericeğime eminim,metebolizmam çok hızlı ama bu aralar benim yeme hızıma yetişemiyo.annem bende şimdide ondan gizli yiyorum,gizli olunca daha güzel yaa.....

o yolu katedmek feci bişey heleki bugün yağışlıı.canım benim ya...

ne bileyim hangisi off ne zor ya birde bunu takip edemiycem valla..şeffafdı işte
amaaan napalım biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allah a kalmış..

seni çok iyi anlıyorum demek çok klasik oldu ama öyle kendi akrabalarımdan bile gelince sinir oluyorum etrafımda benden sonra ne kadar evlenen varsa hepsi ya hamile ya da doğum yaptı..yakında kimseyle görüşmeyen psikolojisi bozulmuş insanlar olup çıkıcaz..

canım iyisin yine ben 60 larda hamile kalıp 90 lara çıkanı biliyorum maşallah.sağlıkla doğsun bebişimiz

huhhahuu çok güldüm demek sığmıyorsunuz yatağa olacak artık o kadar kociş gitsin çekyata siz rahat rahat uyuyun adayla..

tuanay la denizide izmire görmeye gitsem bebek mobilyası hamile kıyafeti filan almaya gidince.süper olur peki özlemimi nasıl görcem daha nursim var ezmag var maviş var

canım beklerim ne demek misafirim olursunuz siz görüşün görüşün oh bende yazın ankarada özlemle görüşcem oh olsun size:))

NBNH canım yarın güzel haber bekliyoruz senden tamam mı morale ihtiyacımız var seninde moralini bozmak gibi bir niyetimiz yoktu hepimiz zaman zaman iyi değiliz ama bunu birlikte aşmak istiyoruz senin şartların buna elvermez her zmana yazamazsın o sana kalmış..sonucunu yaz bize..

burpcum seni çok iyi anlıyorum.. benim abimde asker ve ben kıbrısta bir sene yanında kaldım malum bekarlar araya girmek isteyenler abimden de çekiniyorlar etrafındaki bekar askerlerden asılan çok oldu o kadar büyük konuştum ki ben askerle evlenmem diye sırf bu yüzden kimseyle çıkmadım bile..
ama insanın başına gelince birde aşık olup sevince herşeyi unutup gidiyorsun napalım..bizde izmire tayini çıkınca tanıştık iş ciddiye binince ilk sorduğu şey buydu izmiri bırakabilecek misin?ama napalım.. ben baba memuriyetinden dolayı balıkesirde doğdum bandırmada büyüdüm sonra izmirde yerleştik aslen izmirliyiz zaten anlayacağın ben doğarken kaderimde gezmek varmış

kızlar ya ben çalışmak istiyorum eşim istemiyor bu zamana kadar hiç karşı gelmezdi hatta evde oturunca ona sararım diye hep çalışmamı isterdi.. başvuru yapmıştım aradılar yarın sbh 9.30 da görüşmem var kabul de ettim..2 ay sonra tedavi başlayınca çalıştırmazmış boşu boşuna girme diyor off daraldım da artık bir yandan da haklı ne yapsam kaldım ortada işe başlasam 2 ay sonra bırakmak ayıp mı olur..

semracım aynı boydayız ama aramızda kocaman bir fark var:)))
ben evlenirken 55 kiloydum geçen ay biraz aldım ama 55-58 arasına düşerim yine yemiyorum sonuç aldığımdan beri farkettimde kesin 2 klio vermişimdir...

örtmenim gelmemiş daha ben çıkıyorum kızlar kociş 5 te geliyor daha yemek yok..

nursimcim sen nasılsın hani bu hafta yazacaktın bize yoğunsun herhalde yoksa habersiz bırakmazdın..

kendini öyle şartlandırma çünkü aynı şeyleri zaman zaman bende yaptım ve sonucu hüsran olunca daha çok üzüldüm ... tabi umut edeceğiz ama abartmayacağız ucu hep bize dokunuyor:))

denizcim inşallah bu ay hamiş olursunda aramızdaki farkı kapatırsın en yakın sürede.sende şişko olursun inşallahhhh.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inşallah hepinizde şişkocuk olrsunuz göbişleriniz bebiş dolar inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…