aman mersin olmasında neresi olursa olsun orayı hiç sevmedim ben:))
canım benim adetten birkaç gün sonra akıntı olur zaten senin bu akıntıyı kontrol etmen gerek sümüksü birşeyse gebelik şansın yok, krem kıvamındaysa gebelik şansın var ilişki olabilir , şayet yumurta akı gibi ise ve 10-15 cm uzuyorsa yumurtlama kesin olmuş boş geçme demek oluyor:))) aslında bunun açıklaması e gebelik diye bir site var bazen takılıyorum oraya bak istersen... servikal mukus takibi gibi bir şey giriş başlığı gebeliğe hazırlık olması lazım bayağı bir zamandır girmedim çünkü... sen kontrolleri yap bakalım:kedi:
herkes kacmış yakalayamamısım ufff yaaa sinir oldum kaynatmısınız zaten oku oku canım cıktı.gezmeye filan gitmedim bilgisayar yoktu servisteydi neyseki tanıdık biraz önce aldık sağolsun yapıvermiş bende hemen geldim ama yetişememişim.tuanay beni nereye haklıyor o yok kiii
burpum sevindim hadi baklaım patlatacan guzel haberi bize bu sefer kacısın yok.
moraller bozuk bende aksam telefon caldı eşimin universiteden arkadası kesin dedim eşi hamile veeee doğru tahmin etmişim yine bir hüzün kapladı elimde olmadann napıyım can bu
canım tedavime başladığım zaman 47 kiloydum nasıl oldu bilmiyorum 55 e çıktım ilaçlardan şuandada 65 lere kadar yükseldim.valla bilmiyorum dikkat etmeye çok uğramıyordum ama 2 gündür dikkat etmeye çalışıyorum.sadece bebeğim için..yoksa ben tombulluğumdan çok memnunum,normal doğum yapmak istiyorum,doktorum normal olabilir ama bu gidişle seni çok zorlar dedi bu yüzden dikkat etmem lazım yoksa kilo sorrum değil sonrasında hemen veririm eminim..:hooray:
tuanay la denizide izmire görmeye gitsem bebek mobilyası hamile kıyafeti filan almaya gidince.süper olur peki özlemimi nasıl görcem daha nursim var ezmag var maviş var
istanbulda yaşamınanın cilvelri şekerler
denizcim artık ayıp mayıp kalmadı aramızda sen boş geçme bu geceyi:)))
benim de boş geçmemem lazım bugün 12.gün ama hiiiç halim yok valla akıntı makıntı da yok ben de neler oluyo anlamadım ?????????????????
burp senle aynı zamanlarda vericez dmekki güzel haberi:)))))))))))))))))
bakalım benim yumurtalar ne alemde
hiç akıntı yok gıcık oldum yaaaaaaaaaaaaa
antibiyotik beni mahvetti
yarın anlarım ak mı kara mı??????????????????????
inşallah ben bu ay hamileyim kızlar?????????????????
artık umutlu olmak ta korkutuyo beni doğum kontrol hapı kullanırken çok inanıyodum
ama şimdi korku var içimde
semracım aynı boydayız ama aramızda kocaman bir fark var:)))
ben evlenirken 55 kiloydum geçen ay biraz aldım ama 55-58 arasına düşerim yine yemiyorum sonuç aldığımdan beri farkettimde kesin 2 klio vermişimdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?