şimdik nerden başlasam ki..
akşam kocişi bir geldi donmuş denetleme varmış dizmişler ayağa dışarda ince takımlarla adam donmuş geldi kıpkırmızı ona baktım..erken yatırdım bende onunla yattım yalnız komayım diye...
bebingcim stres değil bu benimki ama bekleyiş işte ne de olsa geriyor insanı hayırlsıını diliyorum napıyım
özlemcim sana kolay gelsin bu işleri saydıkça ben yoruldum inşallah hemencecik halldeder dinlenirsin ankaraya gidicek misin annenlerin yanına?
semracım gözün aydın ne güzel ailanle vakit geçir gez toz bizide ihmal etmezsin biliyoruz zaten..
ben boncukla konuştun zannettim ondan öyle dedim napalım sağlık olsun sağlıkla alsın bebişini
nursim bu kez umutlu olman ne güzel insanın elinde olmuyor bu çünkü içinden gelmesi lazım inşallah sonuda güzel olur..
burpcum sorma nasıl safım ama herşey aynı ben hala bak diyorum nasılda benzeşiyorlar özlemle okudum sonrada gül gül öldüm kendime..
abimin kızı ufaklık 8 yaşında karşı dairemde oturuyorlar geldi oturmaya kıpır kıpır tuvalete girdi birşey yaptığı belliydi de işte sonra anladık..sen al bebekyağını eline dökcem derken yere dök sonragitti zaten..tv kumandası kapı kolları banyo heryer gitmiş banyoya adım attım ayağımda da ev terliği var nasıl kaydım lap diyedüştüm eşim koştu ama çoksinirlendi o sırada ufaklık olsaydı yemişti fırçayı..dikkat ettikçe birşeyler oluyor..
burpcum sen söyleyince baktım da öyle bir çizgi yok ama tüyler çizgi yapmış gibi orantılı birşekilde ilerliyor aşağı doğru..arkadaşım benim hem söylüyor hem de üzülmeyeyim diye çıkmazsa da merak etme diyor.:))
herşeyin hayırlısı hepimiz için ben duamı birazdan okuyacağım cuma saatine denk getircem hepimiz için tek tek dua okuyacağım allahım inşallah kabul eder..
selam kızlar nasılsınız bugun...
ben hala hastayım tabi işteyim dinlenip yatmak ne mümkün...
burp cum notebook un hayırlı olsun gule gule kullan arkadasım hep guzel seyleer yazmak nasip olsun o notebookta.tembellik etmede bi zahmet götürüver yanında.yada biz arkandan getirelim.
bu arada yegenin erkek olucakmıs sağlıkla doğsun inşallah valla bozdu hep kız kız bu aralar.
günaydınnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
burcum tamam öperim bebeğimizi senin için,zaten şimdiden ablamla birlikde ona yapcağımız şeyleri planlıyoruz..bi görseniz o kadar şeker ki..tombik tombik..
inşallah herkese çifter çifter gelir çifte mutluluk olur :CüvCüv:
hangi acıdan alemim ben acaba
sayın anne adayı denizimiz uykusuz arkadasımız kocası tarafından esir alındı sanırım bu aksam glemedi kendisi
cok fenayım ben yaaaa
ay koptum gülmekten denizim benim safım benim nasıl keklendiiii özlem iyi yemişsin ilk sayfayı okuyunca ana kızlar fantazi yapıyor dalgasına dedim bir baktım garibim denizim cidden yemiş özlem cadısı giydiriyor alemsiniz valla akşam akşam güldürdünüz beni
bende salı günü giremeyince nasıl çıldırdım hemde size bomba gibi bir haberim vardı tüp bebek tedavisini aynı anda olduğumuz bir arkadaş vardı aynı olumsuzlukları beraber yaşamıştık ve ikimizde nnegatif haberi almıştık birbirimizi teselli etmiştik bizim forum açılmayınca şöyle bir tüp bebek bölümüne göz atayım benimde tedavi kapıda dedim birde ne göreyim o kız kendiliğinden hamile kalmış nasıl ümit oldu bana anlatamam tüm olumsuzlukkları kafamdan attım hatta utanmasam bu ay hamile kalırmıyım diyeceğim
kızlaaar bu arada kocişlere sakın adaçayı içirmeyin bu aralar sperm sayısını azaltıyormuş benim kociş çok içti grip oldu antibiyotik içmesin diye bitkisel karışımları içti hep
canım evet ya işim çok.... annemlere haftaya ancak gideriz çok işim var... kardeşimde kıbrıstan gemiş olur daha iyi olur...şimdik nerden başlasam ki..
akşam kocişi bir geldi donmuş denetleme varmış dizmişler ayağa dışarda ince takımlarla adam donmuş geldi kıpkırmızı ona baktım..erken yatırdım bende onunla yattım yalnız komayım diye...
bebingcim stres değil bu benimki ama bekleyiş işte ne de olsa geriyor insanı hayırlsıını diliyorum napıyım
özlemcim sana kolay gelsin bu işleri saydıkça ben yoruldum inşallah hemencecik halldeder dinlenirsin ankaraya gidicek misin annenlerin yanına?
semracım gözün aydın ne güzel ailanle vakit geçir gez toz bizide ihmal etmezsin biliyoruz zaten..
ben boncukla konuştun zannettim ondan öyle dedim napalım sağlık olsun sağlıkla alsın bebişini
nursim bu kez umutlu olman ne güzel insanın elinde olmuyor bu çünkü içinden gelmesi lazım inşallah sonuda güzel olur..
burpcum sorma nasıl safım ama herşey aynı ben hala bak diyorum nasılda benzeşiyorlar özlemle okudum sonrada gül gül öldüm kendime..
abimin kızı ufaklık 8 yaşında karşı dairemde oturuyorlar geldi oturmaya kıpır kıpır tuvalete girdi birşey yaptığı belliydi de işte sonra anladık..sen al bebekyağını eline dökcem derken yere dök sonragitti zaten..tv kumandası kapı kolları banyo heryer gitmiş banyoya adım attım ayağımda da ev terliği var nasıl kaydım lap diyedüştüm eşim koştu ama çoksinirlendi o sırada ufaklık olsaydı yemişti fırçayı..dikkat ettikçe birşeyler oluyor..
burpcum sen söyleyince baktım da öyle bir çizgi yok ama tüyler çizgi yapmış gibi orantılı birşekilde ilerliyor aşağı doğru..arkadaşım benim hem söylüyor hem de üzülmeyeyim diye çıkmazsa da merak etme diyor.:))
herşeyin hayırlısı hepimiz için ben duamı birazdan okuyacağım cuma saatine denk getircem hepimiz için tek tek dua okuyacağım allahım inşallah kabul eder..
burp cum notebook un hayırlı olsun gule gule kullan arkadasım hep guzel seyleer yazmak nasip olsun o notebookta.tembellik etmede bi zahmet götürüver yanında.yada biz arkandan getirelim.
bu arada yegenin erkek olucakmıs sağlıkla doğsun inşallah valla bozdu hep kız kız bu aralar.
ayy öyle güzel çalışıyorumki kızlar çok verimli çıtır çıtır çözüyorum bugün testleri inşallah sınavdada nasip olur
özlemcim sanırım karneleri dağıttın geldin nasıl durumlar öğrencilerin...
valla bupcum biraz çocuk ruhlu olmak lazım yoksa hayat geçmez biraz eğlenceli hale getirelim dimi yaşantımızı....
denizcim geçmiş olsun ben kaçırdım sanırım senin düştüğünü ama rabbim verdiyse her halukarda geliyo bebişler benim arkadaşım merdivenden yuvarlandı şimdi oğlu yaşında hep derya eskiler yiyecek ekmeği içecek suyu varmış diye sakın üzme kendini bişey olmuycak tam bir hafta sonra burada sevinç çığlıkları olacak canım.....:CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?