Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben görünmesemde buralardayım tamam mı çıktı sanmayın sakın..

gözüm agrıdı okurken müşteri vardı aklım sizde kaldı valla kızlar bir alemsiniz siz.ne guzel bugun sayfada herkes girip cıkıyor hep tatil olsa keşke

veeeeee akşama menüm hazır aklımda hazır yani:)))
evimi süpürdüm ,bulaşık makinemi topladım ,öğlenkileri attım toz aldım, çamaşırlarım vardı kurumuş onları topladım akşama ütü var bende bıcıbıcı yapacağım:)
akşama: mercimek çorbası(her an ezogelin olabilir), tavuk sote, pirinç pilavı ve mevsim salata:))) birde dr zorunluluğu yoğurtttttt.... kızlar !!!!kabak tatlısını da severseniz beklerimmmmmm........

yılın aşçı ödülünü özleme veriyorum.süpersin ya sen sürekli menü olarak cıkarıyorsun hemde calısan hanım olmana ragmen hakkaten harikasın.anne olunca bebişe neler yapcan kimbilir...

ağzımın suyu aktı yine özlemcim.
afiyet seker olsun

ay ne yapayım aşkım ya eşim böyle seviyor birde kalan yemeği hiç yemez mecburen hergün lokanta gibi yemek çıkarıyorum:)) yapmasamda birşey demez ama isterde gelince açımmmmm diye söyleyince üzülüyorum
keşke yakın olsakta gelseniz ama bakın size misaifr muamelesi yapmam evin kızı gibi rahatça yardım edebilirsiniz ... benim mutfağım herkese açıktır:))) afiyet olsun demişsin gel beraber olsun o zaman.....cokacimcoook

yılın aşçı ödülünü özleme veriyorum.süpersin ya sen sürekli menü olarak cıkarıyorsun hemde calısan hanım olmana ragmen hakkaten harikasın.anne olunca bebişe neler yapcan kimbilir...

ah bir olsa valla kendi uydurma bebek yemeklerimden kitap bile çıkarırım:)))
sağolasın canım ya herkesin yaptığı kadar bende yapıyorum işte....

bizde senden tarifleri alır alır yaparız şekerim...
düşünceli eş kıyamaz koçişine..

ilk birkaç mesajda bende masus yazıyorsunuz öyle sanmıştım :))) ikinizde saf değilsiniz valla olurmu olur sonuçta isim soyisimle girilmiyor ama hoş olmuş :)))

içirme adamı heder etmişsin ya:))))
ıhlamur ne güne duruyor aşkım .......

ya kayınpeder yüzünden bir alay otları doldurdu evimize onu yapın bunu yapın bizde ilaç yerine dayadık otu boku dayadık otu boku

ay inşallah netbooktan güzel haber yazmak nasip olur bilsem ki güzel haber yazacağım evde bile sırtımda taşırım
mümkün olduğunca işe götürmeye çalışacağım zaten alma nedenimde o zaten

çözersin sen ya şahsen sana çok güveniyorum nedense.... yüzümü kara çıkarmazsın .....

ya birde ben kendime güvenebilsem inşallah mart ayı bana güzel haberler getirir inşallah

9. gün idrar testi yapayım mı?mirmirmirmir

ayy bilemedimki aşılamadaki macerandan sonra ne biliiimki ben yapmıştım tabi bana tek faydası 5 gün önceden zırlamaya başlamak olmuştu ama senin öyle olmayacak inşallah

çoooooooook sıkıldım ders çalışmaktan evi de temizlemem lazım ama bir yandanda bölünmekte istemiyorum okullar açılınca çalışma imkanım olamayacak yemek allahtan dün annemden stokladık tatlıdan çorbadan ana yemeğe kadar herşeyi verdi annoşum saolsun e banada çalışmak kaldı havada çok soğuk tam otur çalış diyor hava ama ben sıkıldııııııııııııııııım

özlemcim kocişin zormuş vallaha benimki yiyor vallaha iki gün üstüste hiç gık etmez hatta iki çeşit yemek yaptığımdada bana kızar kilo alacağım yapma diye formuna acaip dikkat eder :)))) benden kokanadır benim koca ama çooook yemek seçer herşeyi yemez canım çıkar ne pişireyim diye nazlıdır o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…