Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

olsun işleri bitirince haftaya gidersiniz hftaya bugün evet zaman daha da zor geçecek..bu hafta çabuk geçti 1 hafta olacak yarın ama önümüzdeki hafta sanki daha zor geçecek..

benim tarla olmamış daha accık daha takılayım onları biçeyim evi süpürcam daha... yemek yapacağımmm ay ne yapsam ki? yardımmmmmmmm kim ne yapıyor bu akşam...

bu akşam sebze kardeşliğ var turp oyu salatası zaytin yağlı patlıcan yemeği sarımsaklı bayılırım oh annem yaptı birde bakalım akşam olunca da yanına birşeyler kondurcaz:))eşim yok hafta sonu rahat rahat takılcam sizinle :)))

olsun işleri bitirince haftaya gidersiniz hftaya bugün evet zaman daha da zor geçecek..bu hafta çabuk geçti 1 hafta olacak yarın ama önümüzdeki hafta sanki daha zor geçecek..

aşkolsun denizim ya biz ne güne duruyoruz değil mi ya? seninle bu yoldayız biz... ve :lepi: bizim olacak...:CüvCüv:

kolay gelsin özlemilker arkaşadım demek baştan sende şaka sandın ama ben hakkaten safmışım ya....ohaoldumsmile

ooo sağlıklı bir sofra desene ... patlıcana bayılırım ama evde yok ki... (

size mi gelsem acaba ... cokacimcoook

kolay gelsin özlemilker arkaşadım demek baştan sende şaka sandın ama ben hakkaten safmışım ya....ohaoldumsmile

canım benim ya ben ne bileyim bende sen şaka yapıyorsun sandım... hatta eşime ya bu deniz varya çok fena bana herşeyi tek tek sorup yanıtlatıyor diye ve çok güldüm ama öyle değilmiş ya... sen anlamamışsın buna dahada çok güldüm... çok tatlısın ya...opuyorumnanaktan

aşkolsun denizim ya biz ne güne duruyoruz değil mi ya? seninle bu yoldayız biz... ve :lepi: bizim olacak...:CüvCüv:

ya biliyorum da tuaf bir duygu tüp bebek olunca son noktada olmaması nasıl bir olumsuzluk getirir düşünemiyorum..ne bileyim eşimle bu konuyu hiç konuşmuyoruz kesinlikle bir kere sordum ne hissediyorsun diye birşey hissetmiyorum dedi hissiz adam nolcak..(
sonrada konuşmuyoruz evin içinde olmaz sa olmaz diyor bilmiyorum
tek tesellim dün bir telefon aldım son çalıştığım şirket iflas etmişti şubatta açılıyormuş müdürüm aradı aynı kadro başlayacakmış sende başlar mısın dedi müdürümde bayan aynı zamanda da arkadaşım biliyor zaten durumu bende belli olsun olumsuz olursa başlarım dedim inşallah olumlu olurda gerek kalmaz...

buyur gel tatlım beklerim:))

sen şuna safsın saf desene hadi hadi çekinme umarım bebingin dediği doğru çıkarda hamilelik belirtisidir..:dance:

hesapladım çatlatma iğnesi de kalmayacak o zamana hatta şimdi bile geçmiştirde daha erken...
okuduğum herkesin çıkmış tabi çoğul gebeliklerde daha net çıkmış..

canım ya eşin seni daha çok düşünüyor inan hissizliğinden değil daha çok üzülmemen için öyle yapıyor kimbilir içinde ne fırtınalr kopuyordur da belli etmiyordur... ama bak olunca göreceksin senden bile çok sevinecek içindeki sevinci herkes görecek:))
bebiş olursa olsun çalış bence hamileyken zorlamayacak bir işse eğer tabi:)) hem değişiklik olur sana daha rahat geçirirsin bu dönemi...

buyur gel tatlım beklerim:))

sen şuna safsın saf desene hadi hadi çekinme umarım bebingin dediği doğru çıkarda hamilelik belirtisidir..:dance:

yok canım ya estağfurullh hiç öyle şey der miyim? ama inşallah bebingin tahmini doğru çıkar bunu canı gönülden isterim inannnnnnnnn

9. gün idrar testi yapayım mı?mirmirmirmir

hayır canım ya semrayı hatırlatmak isterim onun kaç tane test yapmasına rağmen idrarda çıkmamış 17. gün kanda çıkmış... boş yere kendini üzme hem çatlatma iğnesi yanıltabilir seni... bence bekle hem ne kaldı arkadaşım ya... içim kıpır kıpır oldu birden yazarken valla eğer içime doğan doğruysa var bebişin ya ... allahım inşallah doğru doğmuşur yüzümü kara çıkarma ya rabbim....:Saruboceq:

yok canım ya bizim iş kalite kontrol olduğu için sürekli koşuşturmaca ve ayakta..olmaz yani masa başı olsa hadi düşünülebilir ama özel sektörde zor..

aminnnnnnnnnnnnnn canım ya inşallah....:Saruboceq:

hesapladım çatlatma iğnesi de kalmayacak o zamana hatta şimdi bile geçmiştirde daha erken...
okuduğum herkesin çıkmış tabi çoğul gebeliklerde daha net çıkmış..

acele etme bence ya... yani bu benim fikrim tabi sen bilirsin ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…