canım evet ya işim çok.... annemlere haftaya ancak gideriz çok işim var... kardeşimde kıbrıstan gemiş olur daha iyi olur...
sakınılan göze çöp batar derler ya aynen öyle olmuş canım ama sen yinede dikkat et eeee bu kezde eşin temizlik yapsın:)) o çizgilere aldanma bende olmamıştı hem herkeste olmazmış o çizgiler... haftaya bugün süper bir haber bizi bekliyorrrrrrrrr:lepi:
olsun işleri bitirince haftaya gidersiniz hftaya bugün evet zaman daha da zor geçecek..bu hafta çabuk geçti 1 hafta olacak yarın ama önümüzdeki hafta sanki daha zor geçecek..
bu akşam sebze kardeşliğ var turp oyu salatası zaytin yağlı patlıcan yemeği sarımsaklı bayılırım oh annem yaptı birde bakalım akşam olunca da yanına birşeyler kondurcaz:))eşim yok hafta sonu rahat rahat takılcam sizinle :)))
kolay gelsin özlemilker arkaşadım demek baştan sende şaka sandın ama ben hakkaten safmışım ya....ohaoldumsmile
aşkolsun denizim ya biz ne güne duruyoruz değil mi ya? seninle bu yoldayız biz... ve :lepi: bizim olacak...:CüvCüv:
canım benim ya ben ne bileyim bende sen şaka yapıyorsun sandım... hatta eşime ya bu deniz varya çok fena bana herşeyi tek tek sorup yanıtlatıyor diye ve çok güldüm ama öyle değilmiş ya... sen anlamamışsın buna dahada çok güldüm... çok tatlısın ya...opuyorumnanaktan
ya biliyorum da tuaf bir duygu tüp bebek olunca son noktada olmaması nasıl bir olumsuzluk getirir düşünemiyorum..ne bileyim eşimle bu konuyu hiç konuşmuyoruz kesinlikle bir kere sordum ne hissediyorsun diye birşey hissetmiyorum dedi hissiz adam nolcak..(
sonrada konuşmuyoruz evin içinde olmaz sa olmaz diyor bilmiyorum
tek tesellim dün bir telefon aldım son çalıştığım şirket iflas etmişti şubatta açılıyormuş müdürüm aradı aynı kadro başlayacakmış sende başlar mısın dedi müdürümde bayan aynı zamanda da arkadaşım biliyor zaten durumu bende belli olsun olumsuz olursa başlarım dedim inşallah olumlu olurda gerek kalmaz...
buyur gel tatlım beklerim:))
sen şuna safsın saf desene hadi hadi çekinme umarım bebingin dediği doğru çıkarda hamilelik belirtisidir..:dance:
canım ya asker olmak çok zor iş gerçekten allah yardımcısı olsun biz kocişlerimizin 16 ya yapmasına dayanamadık heleki ben mezun olur olmaz aman git aradan çıksın diye çocuğun beynini yedim taa sarıkamışlarda yaptı askerliğini o geldikten sonra da kısaldı askerlik. Senin kocişinin işi cidden çok zor dolayısıyla senin işinde zor allah kolaylık versin
o çizgide çoğu kişide olmuyor gerçektende yada hamileliğin geç dönemlerinde oluyor kafaya takılcak bir şey değil en iyi semra bilir varmı canım sende :)
yiğeninede kızma canım öyle olacağını bilse yaparmıydı büyüklerin bir laffı vardır çocukla deli birdir diye bazen yaptıklarına akıl sır ermez çocukların ama emin ol sana bir zararı olmamıştır o düşmenin içini ferah tut haftaya güzel haberlerini mutlaka alacağız
ya sorma canım ya mantığın bittiği yerde başlıyor diyorlar ya gerçektn öyle sinir ettiler insanı yatak bozulacak diye yatırmayan biz zihniyet var mı ya benimki de hayatta gelemez öyle şeylere sicil bozuk gene önüne gelenle kavga ediyor..bir gün atacaklar diyorum o olacak:)))
çekilecek dert değil ama napalım eniyisi rahat olup kafaya takmamak..allah hepsine ve tabiki bizede kolaylık versin..
9. gün idrar testi yapayım mı?mirmirmirmir
canım ya eşin seni daha çok düşünüyor inan hissizliğinden değil daha çok üzülmemen için öyle yapıyor kimbilir içinde ne fırtınalr kopuyordur da belli etmiyordur... ama bak olunca göreceksin senden bile çok sevinecek içindeki sevinci herkes görecek:))
bebiş olursa olsun çalış bence hamileyken zorlamayacak bir işse eğer tabi:)) hem değişiklik olur sana daha rahat geçirirsin bu dönemi...
hayır canım ya semrayı hatırlatmak isterim onun kaç tane test yapmasına rağmen idrarda çıkmamış 17. gün kanda çıkmış... boş yere kendini üzme hem çatlatma iğnesi yanıltabilir seni... bence bekle hem ne kaldı arkadaşım ya... içim kıpır kıpır oldu birden yazarken valla eğer içime doğan doğruysa var bebişin ya ... allahım inşallah doğru doğmuşur yüzümü kara çıkarma ya rabbim....:Saruboceq:
hesapladım çatlatma iğnesi de kalmayacak o zamana hatta şimdi bile geçmiştirde daha erken...
okuduğum herkesin çıkmış tabi çoğul gebeliklerde daha net çıkmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?