Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingcim fenasın vallaha senden ne kaçan kurtulur ne uçan kurtulur

ya tatlım bizim bir tanıdığımızın yiğeni ölmüş bir yaşında bu senin acını dindirmez ama biraz olsun teselli eder bebek kalp hastasıymış hani beterin beteri var derlerya işte teselli etmeliyiz kendimizi harap etmek hiç bir şeyi değiştirmiyormuş

bu sene kız senesi geçen yıl hep erkekti çünkü.... yüce rabbim bir şekilde dengeliyor işte... ayy bende tuttursam bari gönlümden geçeni...

ya bende erkek senesi diye duymuştum ama son bir kaç yıldır aldığım haberler hep kızdı ablam bu sene ilk defa rutini bozdu oğlu olacakmış

canım ya o karneler varya beni deli etti... sistem çökmüş( ama neyse hallettik geçte olsa:)))))opuyorumnanaktan

benim öğrencilerimden biri lise müdürü oda bahsediyordu elle yazacaklarmış karneleri artık başka çare yok diyordu

deniz yaaa facede yeni okudum yaa korkma bir şey olmaz ama niye düştüüün bizimbir komşumuz vardı almancı tiplerdi kadının çocuğu pencereden düşmüştü giriş katta oturuyorlardı kadın çocuğunu döverek içeri almıştı çocuk bende onun gibi denize kızıyorum sanki onun elinde ama dikkkaaaat eeet

bende burada kendim çalıyorum kendim oynuyorum kızlar fos fos uyuyor :) bende kocişimin koynuna gömülüvereyim boncuk boncuk bana bakıyor

canlarım naber?ben gezmelerdeydim.bugün 2 saat yürüyüş yaptım.sonrada bi akrabamıza gittim oturduk..yeni geldim.bundan sonra evdeyim gezmeler başladı.pazar akşamı annemler gelicek.tatilde ailem yanımda olucak.tabi bebeğimizde(kardeşim)gelicek.onu çok özledim,tabi annemleride...en son yazın görmüştüm,biz uzak yaşıyoruz..yani bu aralar hazırlıklarım var , ama tabi sizleride aksatmam.

boncukla konuşmadık bi topikde gördüm.boncuk bizleri unuttu,bende yazmadımm..

günaydın kızlar burda nihayet kar yağmaya başladı çok mutluyum... kartopu oynayıp kardan adam yapıcam...

ohh birazda sen sokak terliği ol ama dikkat et kendine bu aralar çok soğuk üşütüverirsin mazallah ya kardeşinin bebiş olması ne kadar güzel bir duygudur benim hep ablam var hiç kardeşim yok olmasını çok isterdiim benim için mumuk suratını öp olurmu kardeşinin

denizcim şafak kaç bu arada birde çok merak ettim göbek deliğinden kasığına kadar dik bir çizgi varmı karnında çok kişide olmuyor ama benim temmuz ayında olmuştu kimyasal gebelik yaşadığımda ama çoğu hamilede böyle birşeyde yokmuş göremezsende takılma sakın

nursinim ne güzel sende benim gibi çocuk ruhluymuşsun şimdilik kardan adam yap bütün kurtlarını dök ama 10 gün sonra bebiş yapacaksın ve bir 9 ay dikkatli hareket edeceksin

kızlaaar bu arada kocişlere sakın adaçayı içirmeyin bu aralar sperm sayısını azaltıyormuş benim kociş çok içti grip oldu antibiyotik içmesin diye bitkisel karışımları içti hep

kıyamam canım ya seni anlıyorum demek çok zor inşallah meleğin en kısa zmanada gelecek ve buacını unutturmasa da azaltacak..hepimizin dönem dönem bu konuda sıkıntılı zamanlar geçririp bunalım haline girdiğimiz kesin..allahım bir daha aynı şeyleri yaşatmaz ..

şimdik nerden başlasam ki..
akşam kocişi bir geldi donmuş denetleme varmış dizmişler ayağa dışarda ince takımlarla adam donmuş geldi kıpkırmızı ona baktım..erken yatırdım bende onunla yattım yalnız komayım diye...

bebingcim stres değil bu benimki ama bekleyiş işte ne de olsa geriyor insanı hayırlsıını diliyorum napıyım
özlemcim sana kolay gelsin bu işleri saydıkça ben yoruldum inşallah hemencecik halldeder dinlenirsin ankaraya gidicek misin annenlerin yanına?
semracım gözün aydın ne güzel ailanle vakit geçir gez toz bizide ihmal etmezsin biliyoruz zaten..
ben boncukla konuştun zannettim ondan öyle dedim napalım sağlık olsun sağlıkla alsın bebişini
nursim bu kez umutlu olman ne güzel insanın elinde olmuyor bu çünkü içinden gelmesi lazım inşallah sonuda güzel olur..
burpcum sorma nasıl safım ama herşey aynı ben hala bak diyorum nasılda benzeşiyorlar özlemle okudum sonrada gül gül öldüm kendime..
abimin kızı ufaklık 8 yaşında karşı dairemde oturuyorlar geldi oturmaya kıpır kıpır tuvalete girdi birşey yaptığı belliydi de işte sonra anladık..sen al bebekyağını eline dökcem derken yere dök sonragitti zaten..tv kumandası kapı kolları banyo heryer gitmiş banyoya adım attım ayağımda da ev terliği var nasıl kaydım lap diyedüştüm eşim koştu ama çoksinirlendi o sırada ufaklık olsaydı yemişti fırçayı..dikkat ettikçe birşeyler oluyor..
burpcum sen söyleyince baktım da öyle bir çizgi yok ama tüyler çizgi yapmış gibi orantılı birşekilde ilerliyor aşağı doğru..arkadaşım benim hem söylüyor hem de üzülmeyeyim diye çıkmazsa da merak etme diyor.:))
herşeyin hayırlısı hepimiz için ben duamı birazdan okuyacağım cuma saatine denk getircem hepimiz için tek tek dua okuyacağım allahım inşallah kabul eder..

valla bupcum biraz çocuk ruhlu olmak lazım yoksa hayat geçmez biraz eğlenceli hale getirelim dimi yaşantımızı....
denizcim geçmiş olsun ben kaçırdım sanırım senin düştüğünü ama rabbim verdiyse her halukarda geliyo bebişler benim arkadaşım merdivenden yuvarlandı şimdi oğlu yaşında hep derya eskiler yiyecek ekmeği içecek suyu varmış diye sakın üzme kendini bişey olmuycak tam bir hafta sonra burada sevinç çığlıkları olacak canım.....:CüvCüv::CüvCüv:

selam kızlar nasılsınız bugun...
ben hala hastayım tabi işteyim dinlenip yatmak ne mümkün...

burp cum notebook un hayırlı olsun gule gule kullan arkadasım hep guzel seyleer yazmak nasip olsun o notebookta.tembellik etmede bi zahmet götürüver yanında.yada biz arkandan getirelim.
bu arada yegenin erkek olucakmıs sağlıkla doğsun inşallah valla bozdu hep kız kız bu aralar.

nursim cim ne guzel oyna kartopunu ama üsütme tam asılama arifesinde.
ne guzel biz ancak soğuğuyla yetiniyoruz bu kışın

mavicim nasıl üzüldüm anlatamam yaa.
bak face in olsaydı ordan görüşür teselli etmeye calısırdık seni..
kıyamam yaaa.
bu acı hiç gecmicek Allah bir daha yasatmasın sana kimseye bu acıyı.
ama guclu olmalısın buda senin sınavın.ben hep böyle bakarım olaylara.

günaydınnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

burcum tamam öperim bebeğimizi senin için,zaten şimdiden ablamla birlikde ona yapcağımız şeyleri planlıyoruz..bi görseniz o kadar şeker ki..tombik tombik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…