Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm benim inan çok duygulandım yazdıklarına
inşş cnm benim elbet bir gün bizde coçuklarımıızı kavuşacağız cnm hayırlısıynan

neredesin canım ya sabahtan da bir ara gördüm bişey yazmadan çıkmışsın... nasılsın şekerim adacık nasıl... tepinip duruyor mu yoksa?

bizimkide martta aşılama yaptıralım diyor ben aslında nisanda olsun diyorum ama nisanda da görümcemin nişanı var elazığ yolu gözüküyor ne yapacağım bilemedim....

kızlar ben çok neyi hayal ediyorum biliyormusunuz hayalim size tuhaf gelebilir ama lokantalarda anneler bebklerini yanlarına oturtupta ilk ona yemek yediriyorlar yaa onlarda küççük ağızlarıyla yavaş yavaş yiyorlar ya o anneleri görünce çok hevesleniyorum valla o kadar büyük bişey değil ama ahım var olsun bebğim hayırlısıynan her gün onu bir yerlere götüreceğim ne istiyorsa ondan aıp yedireceğim
ben köyde yaşadığımdan byle şeyleri pek yaşamadım
hep hayalim olmuştur görünce çok heyecanlanıyorum

alemsin ya beni çok güldürdün o şeytanda ne öyle:))) :dance:

ayy gerçekten cnm yaa bi gün beni katil edicek kaydirigubbakcemile3 geçen beni durduk yere ağlattı sinir şey ayy psikolojisi bozukmuş
ben ona diyorum benim senden kötü psikolojim die ama adam anlamıyor ha bire uğraşıyor benle bende bi zılgıtı çektim bağıra bağıra ağladım rahatladım sonra
ama onu asla affetmiyeceğim cnm şu tahlil bi sonuçlansın olumsuz olarak ben ona biliyorum:tomato: ben ona dedim bak bu ay bari olsun bana işndeki meseleeri yansıtma ben sana bağırsamda sen bana bağırma bu ay olsun ii davran die ama yapmıyor koca kafalısempatiksalakcinni:mymeka:

sen şimdi merak edersin canım benim ikinci aşılamada bir tane kursiyer doktor vardı normalde branşı 28 yıllık kadın doğumcu çok başarılı olgun bir bayan merkezdede tüp bebek konusunda kursiyer neyse benim aşılamamdan bir önceki kadın heyecan yapıyor beni önden sokuyor beni alıyorlar aşılamaya sonra bnim eşimin sipermlerini getiriyorlar kadın allahkoorusun en kortkuğum şey allahım sen koru bismillah mismillah diye diye bizim kanülü ultrason cihazının üzerine koyuyor oradada hemşireler falan filan onlarda emin oluyor tekrar tekrar teyit ediliyor sonra kadın beni rahatlatmak için vır vır konuşurken dalgınlıkla arkada tıbbi malzemelerin üzerindeki benden önceki kadının kocasının spermlerini alıp bana enjekte ediyor hhala farketmiyorlar beni dinlenmeye bıraktıklarında ben göz ucu ile bizim açılmamış paketi görüp kadın kanülü kullanıp neden gerisin geri poşete koysun diye kıllanıyorum başlıyorum orda ortalığı kavurmaya avukatı arıyoruz kayınpeder gazeteci hemen geliyor şudur budur ama bir baktık hatayı yapan kadın şekeri tansiyonu fırladı gidiyor nasıl özür diliyor ben mesleği bırakacam falan başladı bana sarılıp ağlamaya ben herşeyi bırak inançlı bir kadınım kürtaj bile yapmayan bir insanım zaten bu vicdanla yaşayamam falan deyince orada gerçekten bir kul hatası olduğunu tıpbın hata kaldırır bir bilim olmamasına rağmen insanlık hali olduğuna ikna olduk merkezin tutumuda bizi ikna etti hemen bana ertesi gün hapı verdiler ve hemen ameliyathaneye götürüp hormonlu spiral taktılar ki bilirsiniz ağrılı bir işlem adetli iken takılırki rahim aşağıda olsun ben ne adetliydim üstüne üstelikte rahmim ters acıdan ağlaya ağlaya taktılar spirali ağrılar acılarla eve geldik karnımda büyüyecek bebeğimi beklerken bana acılar veren her adımımda ipini hissettiğim bir spiral 15 gün beni mahfetti hormonları bebeğe yönelik geliştirdiler geliştirdiler birden tam tersi hormon yüklenmesi çok ciddi depresyona girdim diazem falan kullandım hormonlarım duygularımız altüst oldu şimdiye kadar eşimden başkasının eli deymeyen ben tanımadığım adamın spermleri bana verildi onamı yanayım umutlarım çöpe gitti onamı yanayım ilk aşılamada gebelik yaşamıştık çok ümitliydik ve bu şansımızı elimizden aldılar onamı yanayım üstelik maddi harcamalarımızla ilgili hiç bir talepte bulunmadık ve sonraki denemelerde indirim dahi istemedik birtek ertesi gün hapını ve spirali ödemedik oda çüş artık yani biz istemediik böyle bir durumdan gelecek hayır allahtan gelsin misali zaten insan kahrediyor lanet olsun diyor bir sonraki ayda tüp bebek denedik aynı merkezde tabi el üstünde tutulduk hala daha öyleyiz eksik olmasınlar okadın gitsede diğer doktorlar son derece telafi edici oldu ama okanın bana yaptığı duaları anlatamam size tabiki işe yaramadı duaları her aşamama elimi tutarak boncuk boncuk yaşlar dökerek kendi kızıma bukadar dua etmiyorum diyerek girmişti yani hayat işte korkunç şeyler yaşadık e2 değerlerim geçen tüp bebekte çok düşüktü ben onu hormonlu spirale ve ertesi gün hapına bağlıyorum hormonlarım alt üst olmuştu çünkü üstelik hiç doğum yapmamış kadına spiral takılmaz
bunları nasıl yaşamışız hala inanamıyorum allah bir şekilde dayanma gücü veriyor ki dayanabildiğimizide söyleyemeyiz isyanlar haykırışlar hayata kadere serzenişlerle geçti son 7 ay
sonuç oolarak bunları yaşarken ben bizim kızlarla paylaşmıştım sıkıntıları ve ben o merkeze bir söz vererek çıktım bu konu kapanacak sözü sanal ortamdada olsa bu sözü çiğnemiyoruz
erdemimin içine edeyim hani ödülünü alsam bu hayattan
ben neler yapabilirdim sürüm sürüm süründürür onları deli gibi tazminat davası alırdım ama içimizden hiç bunları yapmak gelmedi

canım benim anne adayları olarak hepimizin hayalleri var ... benimde haylim bebişimizi denize götürmek ona cici bikiniler giydirmek tabi kız olursa:)) hep hayallerimde kız var ama rabbim sağlıklısını versin de.... birde cicili bicili giyisiler gerçi bebing teyzesinden alırız bu arada onu görmüşte oluruz....

valla koca kafalıymış ha kusura bakma da ... insan yapacaksada bir kaç gün yapar sonra karısının gönlünü hoş tutmaya çalışır değil mi ama ... yazık değil mi bize bizim çektilklerimizi çekseler bebek falan doğurmaktan vazgeçerlerdi çok eminim... hasta olunca bile nazları çekilmiyor sonuçta....

burpum ya senin yaşadıkların çok zordu gerçekten yeniden hatırlayınca kahroldum belki daha önce hiç dile getirmedim ama geçen seferki tüpta o kadar inanmıştım ki olmayınca çok ğladım senin adına öyle üzüldüm ki anlatamam... canım benim inşallah bu kez olur da kahkalarla güldürürsün beni....

cnm yaa inan okurken ağzım acık kaldı burpcum sen neler yaamışsın cnm yaa Allahım bundan sonra yüzünü güldürsün o kadında sana dua etsin doktor bile demek istemiyorum başkası olsa onu dediğin gibi süründürür hakkında cnm ne demek yaa başka erkeğin spermi bu hata değil resmen aptallık bence cnm inşş bu kez olur inan sürekli du aediyorum kendine iyi bak cnm

inşş cnm hayyalerimiz yarım kalmazda bir gün gerçekleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…