gamzecim canım benim o duyguyu okadar iyi biliyorumki aynı derdi paylaştığın kişilerle yüreği pırpır ediyor insanın umarım bir an önce hepinizin hamilelik haberi ile sevinç gözyaşları dökeriz sayfamızın adını savaşı kazananlar diye değiştiriririz
özlemcim canım benim ananas yumurtanın gelişmesine yardımcı oluyormuşş birde embriyonun tutunmasına yardımcı oluyormuş tadı güzel ama birşeyi çok yersen acaip bayıyor
ben tatlı severim beni bile bayıyor
suyunuda tavsiye ediyorlar
kızlar yaa kk da bir gariplik var hata verip duruyor sizdede öylemi
birde benim ateşim çıktı heyecandan antibiyotiği ve diğer ilaçlarımı içmeyi unutmuşum inşallah bir şey olmaz yanaklarım kıpkırmızı
cnm benim inan çok duygulandım yazdıklarına
inşş cnm benim elbet bir gün bizde coçuklarımıızı kavuşacağız cnm hayırlısıynan
hey allahım ya aranızın bozuk olacağı zamanı tam tutturmuşsun vallahi...
evet yaa hala beni gıcık etmeye devam ediyor kötükedihüso
alemsin ya beni çok güldürdün o şeytanda ne öyle:))) :dance:
kızlar ben çok neyi hayal ediyorum biliyormusunuz hayalim size tuhaf gelebilir ama lokantalarda anneler bebklerini yanlarına oturtupta ilk ona yemek yediriyorlar yaa onlarda küççük ağızlarıyla yavaş yavaş yiyorlar ya o anneleri görünce çok hevesleniyorum valla o kadar büyük bişey değil ama ahım var olsun bebğim hayırlısıynan her gün onu bir yerlere götüreceğim ne istiyorsa ondan aıp yedireceğim
ben köyde yaşadığımdan byle şeyleri pek yaşamadım
hep hayalim olmuştur görünce çok heyecanlanıyorum
ayy gerçekten cnm yaa bi gün beni katil edicek kaydirigubbakcemile3 geçen beni durduk yere ağlattı sinir şey ayy psikolojisi bozukmuş
ben ona diyorum benim senden kötü psikolojim die ama adam anlamıyor ha bire uğraşıyor benle bende bi zılgıtı çektim bağıra bağıra ağladım rahatladım sonra
ama onu asla affetmiyeceğim cnm şu tahlil bi sonuçlansın olumsuz olarak ben ona biliyorum:tomato: ben ona dedim bak bu ay bari olsun bana işndeki meseleeri yansıtma ben sana bağırsamda sen bana bağırma bu ay olsun ii davran die ama yapmıyor koca kafalısempatiksalakcinni:mymeka:
canım benim anne adayları olarak hepimizin hayalleri var ... benimde haylim bebişimizi denize götürmek ona cici bikiniler giydirmek tabi kız olursa:)) hep hayallerimde kız var ama rabbim sağlıklısını versin de.... birde cicili bicili giyisiler gerçi bebing teyzesinden alırız bu arada onu görmüşte oluruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?