Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım ben bugünümü internete ve tembelliğe ayırdım
sen yine işinin başındasın
nasıl olsa yarın erkenden kalkıp başlıcam işe
azcık tembellik edeyiim

mavicimm tedavi süresinde bende sürekli ateş basması durumundaydım hatta bi tanesi yaza denk gelmişttide fenalıklar geçirmiştim

37.1 miş ateşim ama sanki saunadayım yanıyorum kııızllaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
okuyan da diyecek kadına bak edepsiz diyeee

erken gelirse düşünürüz:))))))))))))
zaten yanında ateş bastı falan diyemiyorum
çok utandım yaaaa
duysa yazdıklarımı napar acaba:kedi::kedi:

canım ya sanırım bu konuda şanslı olurum zaten kendime alacağım kadar almışım gerisini bebişe alırım sanırım... biri söylemişti 89 kilo ile hamile kalmış 84 kilo ile doğum yapmış:)))

ay bebişim olsunda gerisi önemli değil veririz benimle beraber doğmadılar ya... hem hayatımda ilk bu son 3-4 yıldır böyleyim bana ait değiller giderler umarım...ay istemiyorum gitsinler..............

kızmam ya ne demeye kızayım ...

gider gider merak etme hele şu sıkıntılarımız bi geçsin
doğumdan incecik çıkalım inşallah

yyaaaa özleeem ne gıcık şu three line mı neyse
eski ultrason fotolarına baktım bebeğimin anlamadım bişi
düzelse ya mucize gibi bi kaç günde
tutunsa ya bebeğim sımsıkı

işte hep bu yüzden kimse beni uyaramadı accık belli etseydim bu noktaya gelmesdi (( evet yaşadıklarım beni çok derinden etkiledi kendime gelemedim o nedenle çevrem birşey demedi zati... tabi canım diyetisyen iyi oldu da bu kez biraz hızlandırmasını istiycem gıdım gıdım ye aç gez 1 kilo olmaz ama sıkılıyorum ben... yemekleri yiyorum canım çok az yağla yapıyorum sebze ise 5-6 kaşık , et ise 3 köfte büyüklüğünde yiyorum çorba 2 kepçe vb. kısaca herşeyden yiyorum ama az az.....

hayatım sanırım o bebek yerleşmeden önce oluyor sonra görünmüyor bence... benimkindede yok çünkü.... ya dert etme olur sen sana düşeni yap yeter... kaçıncı gün şimdi bu gün...

yaa kilo diyip canımı sıkmayın az önce alışverişe gittik transfer alışverişi söylemesi ayıp ama aldıklarımızı söyliyeyim
kayısı incir fındık kuru üzüm ceviz ananas ananassuyu ton balığı bol sebze bol pet şişe su başucumda olsun bol içeyim kayısı suyu kiivi nebileyim aklıma gelmiyor hepsi bebeğin sıkı sıkı tutunabilmesi için bol kalorili yiyecekler ve forumda ne gördüysem netten ne okuduysam aldım şimdi anladınızmı transfer alışverişi neden dediğimi :))) birde iki gündür reflüm azdı ben yiyorum mide geri atıyor yarına mutlaka düzelmesi gerek sanırım içtiğim ilaçlardan biri yapıyor
kızlar yarın benim 3 silahşörler bölünmüş olsun ne olur dua edin oradan tırıs tırıs geri dönmekte var biliyorsunuz dimi öyle birşey olursa neyaparım bilemiyorum çok heyecanlıyım sabah erkenden hastanede olacağız

yaa siz ne tatlı kızlarsınız ne tatlı muhabbet ettmişsiniz iyiki bir araya gelmişiz hepinizi çok seeviyorum bu arada özlemcim teklifine evet diyorum :))))
mavim vücut ateşi diyorki kocanla geceleri boş geçme kucağın boş kalmasın :)
bebingim yerim senin bir köşede tıkınmanı :))))

ezmag hadi oradan kocişe yumulmuş arada kafa uzatıyorsun bize yemezler yemezler :))))))))

aşılanmış kızlarım benim ne alemdesiniz yaa bu hafta geliyor güzel haberler nursim iştemi acaba bugün

ya hakikaten ne kadar kalorili yiyecek varsa almışsın aman bebişler tutunsunda gerisi önemli değil ... iyice dinlen ye iç keyfine bak... ben daltonlar derken onlar 3 silahşörler oldular :))) annesi merak etme hepsi bölünmüş seni bekliyorlardır sıcacık bir yuva için hazırlık yapmışlardır onlar..... ay ben çok geç öğreneceğim ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…