özlemcim sen de bu azim ben de bu tembellik varken buluşuruz ortalarda gibime geliyooooooooooo
azmine hayran kaldım maşallah canım benim
bişey geldi aklıma
kötü gelecek sana belki ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hamile kalda bırak diyeti:)))))))))))))))))))))))))))))))
doğumdan sonra verirsiiiiinnnnn:)))))))))))))))))))))))))
hemen bu ay kal inşallah
sonra gebelik diyeti yaparsın:))))))))))))))
kızma sakın azcık şişko olmak ama hamile de olmak ne güzeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllll
sonra veririz kızzzz
gerçekten inanamıyorum özlemim bu kilo serüvenine ama hiç çakılmıyor fotolarda desen ki 65 im resmen yutarım.maximum 70 olacagını düşünmüştüm ben senin.cok sanslısın ki etin sıkı ben iki kilo alsam hemen belli olur.seni bir kez daha kkutluyorum azminden dolayı aferin arkadasım sonucta zor seyler yasadın hamilelik kürtaj ve tedaviler.gercekten insanın bünyesi değişiyor benim asla göbeğim olmazken tedavilerde acayip göbek yapmıstım.yeni yeni düzeliyorum simdi.kaç ay oldu sonucta.diyetisyenle vermek saglıgın için önemli sonucta su kaybının bi önemi yok yaglardan vermek lazım.tabi o kadar güzel yemekler yapıyorsun nasıl dayanıyorsun hayret ediyorum.
bu arada ben dükkanda oldugum için arada kopuyorum merak etmeyin şekerler
ayrıca benim etim de sıkı değillll vıcık vıcık yağ oldum
önceden hep önce zayıflıym sonra hamile kalıym diodum vazgeçtim hamile kalıym da dikkat ederim
özlemim şöyle güzel bi sofra hazırla madem kokoşsun süslen eşin gelmeden önce yada burda anlatamam ayıp olur baska bi türlü karsılama hazırla:kedi:
37.1 miş ateşim ama sanki saunadayım yanıyorum kııızllaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
okuyan da diyecek kadına bak edepsiz diyeee
gider gider merak etme hele şu sıkıntılarımız bi geçsin
doğumdan incecik çıkalım inşallah
yyaaaa özleeem ne gıcık şu three line mı neyse
eski ultrason fotolarına baktım bebeğimin anlamadım bişi
düzelse ya mucize gibi bi kaç günde
tutunsa ya bebeğim sımsıkı
yaa kilo diyip canımı sıkmayın az önce alışverişe gittik transfer alışverişi söylemesi ayıp ama aldıklarımızı söyliyeyim
kayısı incir fındık kuru üzüm ceviz ananas ananassuyu ton balığı bol sebze bol pet şişe su başucumda olsun bol içeyim kayısı suyu kiivi nebileyim aklıma gelmiyor hepsi bebeğin sıkı sıkı tutunabilmesi için bol kalorili yiyecekler ve forumda ne gördüysem netten ne okuduysam aldım şimdi anladınızmı transfer alışverişi neden dediğimi :))) birde iki gündür reflüm azdı ben yiyorum mide geri atıyor yarına mutlaka düzelmesi gerek sanırım içtiğim ilaçlardan biri yapıyor
kızlar yarın benim 3 silahşörler bölünmüş olsun ne olur dua edin oradan tırıs tırıs geri dönmekte var biliyorsunuz dimi öyle birşey olursa neyaparım bilemiyorum çok heyecanlıyım sabah erkenden hastanede olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?