Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bende 3-4 gün hep akıntım oldu ve geçen ay iğneleri olurken ki gibi kasık ağrım oldu düne kadar..
bugün 16.gün akıntıları şeffafdı hep özzzzzzzzzllllllllemm bir şey söyle sen bu konuda uzmansın..
bizimde takvim şöyle şubatın 9,11,14,ve de çarşamba yani ayın 17 sinde olur.sizce yeterli değil mi hergün olmasının anlamı yok hemde erkek için ara vermek iyi oluyor ..planlayarak yapmak ne kadar kötü ya artık sıkmaya başladı..neyse bebişler olsun bakarız artık..
birde size birşey soracağım birlikte olduktan sonra hemen duşa sokmuyor eşim hemen dediğim hatta 5-6 saat sıcak spermler için iyi gelmezmiş ama benimde öyle durmak içime sinmiyo..allahım günah yazmasın ama içimizide biliyor..off ya ..

gamzecik sonlara doğru okudum çok sevindim barışmanıza ..kavgalar geçer izi kalır ama üstünü kapatmaya çalış izlerin..

gamze perşembeye az kaldı adet falan olmadın değilmi?neden girmedin nete merakta bırakma bizi..

bebişim burdasın değil mi ben çıkıyorum şimdi görüşürüz yine 12 de oturmuştum saat kaç olmuş anlamadım..

cicişler ben bırazdan cıkıyorum aksama gelirim belki akşamüstüye cok işim var carsılarda.amaan yaaa havada bahar gunu gibi tam gezmelik atacan bebişi bebek arabasına yayılacan cafeye misler gibi,,,,,

canıım ben eskiden bi saat yatıyodum öyle dusa gidiyodum hani aşılamadan sonrada doktor yatırıyor ya omantık ama artık takmıyorum eskisi gibi..dus yaptırmıcan malum alana

hobaaa denizim nerden çıktı bu sigara naptın sen yaa derdimiz birdi bin yaptın yauv zati rezervler nanay benim doktor sigara içeni yada kocası içiyosa kocasını nasıl paparalıyor anlatamam sana bu konuda bizden tek bir taviz alamazsın kendini kandırma stres mitres sigara stres almaz alsanaalsanasmile tötüye tötüye vururuz bak
anacım o akıntı olduğuna göre sen bir güzel kuluçka dönemindesin anacım kocişine gün aşırı mesai yaptır :))))) halimiz komedi resmen konuşmalara bak bende o spermlerle malum yerimle bi gargara yapmadığım kaldı sonra bebing gibi bende takmıyorum artık sabaha kadar bile bıraktım yastık koydum birsaat altıma ayak dik bok pusur olmayınca olmadı artık hiiiç sallamıyorum malesef ttatlım
bebingim inan senin bebişinle cafede oturmuş birşeyler yudumlarkenki fotoğrafını görmek (tabiki hepimiz için geçerli) dünyanın en büyük mutluluğu olacak benim için allah facelerde böyle resimlerimiizi koymayı nasip eder inşallah
hehe duaya bak teknolojik oldu vallaha
denizim ben ne yapayım gaza getirdiniz beni netbook aldım armut kadar normal laptop bana devanası geliyor :))))

denizcim bu işin içine girdikçe benim umudum falan kalmıyor yauv anladığım bir hatun tup bebek tedavisinde 5 in altına düşüyorsa şap yutsa nanay oluyor ((((((((((((

denizcim bu işin içine girdikçe benim umudum falan kalmıyor yauv anladığım bir hatun tup bebek tedavisinde 5 in altına düşüyorsa şap yutsa nanay oluyor ((((((((((((

burpum bunada şükür beyav hiçyoktan iyidir:))

adam eve uğrarsa:))ya bende hissediyorum karnımda geçen ay ki şişlik ve ağrılar var off umutsuz vakayım ama yinede umutlanmaktan kendimi alamıyorum..herşeyin hayırlısı..

öslemmm nerdesin face de gördüm sanki seni ama yoksun:))

kızlar sahaya geri döndüm sonunda özledim şekerler sizi aklım kaldı neyse ki çok kaynatmamıssınız...

slm kızlaar
bugün erkenden evdeydim ama fırsatım olmadı bi arkadaş geldi giremedim yanında

aklım kaldı ama

denizcim iç valla ben de nasıl itiraf etsem diyodum ben de dün içtim bi de bugün((((
eşim gelince paralayacak beni
canımcım senin servikal mukus tam kıvamında boş durma ben de hemen duşa girmiyorum önceden koşa koşa giderdim ama 1-2 saat kadar bekliyorum fırsat olursa olmazsa da napiym duş alıyorum
biz üşenmekten durmuyoruz ki her şey bebek için:))))
annenlere de hayırlısı olsun zaten bitmişti diyosun ikisi de mutlu olsun inşallah

ay aman verseydinde yapsaydı ya ... yemeye dikkat etmek gerekiyor mu ne yiyorsun mesela... baksın tabi ya bitanecik karısı var... benim aşılamam da sıkışık falan olmadı hatta benim geldi heyecandan yaptım da geldim:)) ben suyu acayip içerim artık arkadaşlar hortum bağlayacağız diyorlar ama böyle bir faydası olduğunu bilmiyordum...

özlemim bende dün köfte patates harika ikilisi yanında salata yoğurt gibi klasik seyler vardı ama ben yapmadım herzmanki gibi anacım yapmışkaydirigubbakcemile2

oooooooooooo ne güzel canım çok seveirm ben o müthiş ikiliyi ama yapmayalı çok oldu:)))

bırakır mıyım seni ya sen çok çalışkan bir öğrencisinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…