denizcim bu işin içine girdikçe benim umudum falan kalmıyor yauv anladığım bir hatun tup bebek tedavisinde 5 in altına düşüyorsa şap yutsa nanay oluyor((((((((((((
:))))) baklavaya izin vermedim ama :)))) gerçekten dönüyor etrafımda ama artık böğürtene kadar yediriyor zaten biliyorsunuz transfer sonrası yenilmesi tavsiye edilen bir alay şey var onlar zaten yeter insana şimdi işe gitti tabi giderken zorla yedirdi kahvaltıdada çay içemedim tabiki avucumu yaladım süt içtim nasıl miiiiidemmm öğğğğğ bütün bunlar bir şey değil bunlara şikayet etmem şımarıklık olur kesinlikle kötü değil ama beni kızdıran hareketlerime aşırı tepki veriyor her işlem sonrası sanki kıymetli bir şşeyini koyduğu kutu gibi davranıyor bana hele dün kaydım diye neler yaptı bana öyle kızdıki tabi bende iki katı ona kızdım :))) bugün komşu ablam arada bakacak bana annemleri yada eşimin ailesini yanımda istemedim kursu 3 gün kaçırdım bari evde çalışayım diye bugün bütün gün ingilizce çalışacağım
laptop konusundada doktoru dinleyebildiğim söylenemez tabiki kızlar
tuvalete gitmekten bir hal oldum transfer=çiş belası okadar kötü bişiki tutmak aşılamadada tutuluyordu ama hemen kalkıp yapabiliyordun bunda iki saat yatman gerekiyor sonrada habire tuvalete gidiyorsun rahmim ve idrar torbam hamlık olmuş bugün nasıl ağrıor wc ye gitmektende bir hal oldum malum çokta su içiliyor bebiş tutunsun diye
umarım bu yaşanılanlaın karşılığını alırız
puf
öptüm fıstıklarımı
özlemim bende dün köfte patates harika ikilisi yanında salata yoğurt gibi klasik seyler vardı ama ben yapmadım herzmanki gibi anacım yapmışkaydirigubbakcemile2
kızlar günaydın sonunda hallettil netbooktan yazıyorum kasa olmayacak gibi bakalım bunu hallettik ya gerisi önemli değil
şimdi gerie doğru okumam lazım çok geri kaldım örtmenim sınıfta bırakmasın :))
ya nursimin sonuç negatif galiba gamzenin belli oldu mu?
semracım bebişim burdasınız gördüm özledim hepinizi
kızlar nasılsınız ben girdiğimde genelde kimse olmuyor
burpcum sen de keyfine bak kafanı dinle bebişler olunca hiç boş vaktin olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?