Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kolay gelsin denizcim.valla epey giremicen sandım.sayfa atlamaddan oku kızar örtmenim.bugun toplantısı var zaten sinirlenir cok kızar

tatlı cadı seni nasıl da biliyorsun beni... dün çok uykusuz kaldım huzursuzdum sebepsiz ve uyuyamadım toplantı rahat geçti ama ben çooooooooooooook yorgunum((

evet aşkım ya sanırım martta olacak , nisanda zor olur gibi bencede ...

iyiyim bebing

özlemim geçmiş olsun sana da bizim erken bitti 11 gibi geldim eve :))))ama misafirim vardı

özlem bişi dicem sana diyetisyen tahlil falan yaptıktan sonra mı verdi listeyi
ben dün tartıldım 65PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPiiiiirreeeeeeeeeeeeeeeeeenççççççççççççççççççç
az önce 64 çıktım
eşim bile inanamadı
ben de mi gitsem ki yaaaa ooooooffffffffffffffff bi de günüm var hafta sonu nasıl olsa bozarım
sonra kayınvalidemler
gitsem mi yaaaaa sinirlendim valla

ay ben bunların hepsini yiyorum zaten sadece kivi hariç hiç sevmiyorum ama portakalı her öğün yerim:)))
maydanoz düşüğe sebep oluyormuş onu biliyorumda diğerlerini hiç duymamıştımbilmiyorumkismile

özlemcim tabi ssıkı takipçinim ben sennin niye uykusuz kaldın sekerim sen ya...
diinlen bu aksam erkenden yat izlicek bişey yok zaten amanın sen adet oldun mu yoksa bu yorgunluk filan bişeylerin habercisi mi

sarı civiciv kimdi

maviş deniz sizi çok feci zopalıcam ben sigaraymıs kafanızı kırarım ben sizin delirtmeyin beni ulennnnnnn

canım sokak köpeklerine versene bayram etsin gariplerimin mideleri... tükana giderken bir yere koy bulur yer onlar....cokacimcoook

aminnnnnnnnn....

aman hiç uğrasamıcam bu saatten sonra onu ye bunu yeme
sanki dikkat ettim ne oldu cok bosvermişim bu aralar eşimde diyor hiçolmıcak gibi davranıyorsun artık diye
ne bileyim umudum yok bu aralar tedavi filan olmuoyrum ya herhalde ondan.
bakalım yaza dogru tedavi zamanı gelince heyecanlanırım belki
belki değil kesin.
fal baktırdım bugun orda bile cıkmadı durum okadar vahim yani

haklısın özlemcim bazen kayınvalidemlere götürüyorum onalrın köpekleri var ama kadın yuh herseyi atıyor dicek diye utanıyorum

güldürdün beni ya :))) vajinal akıntı uzmanı prof dr özlem derki öyleyse iyidir uygundur....
evet şu planlama işi sıkıcı gerçekten... eşin doğru söylüyor sıcakta sperm yaşamaz ama 5*-6 sati hiç bilmiyordum ben 1 saat belimin altında yastık bekliyorum öyle diyorlar sonrada yapıyorm bıcı bıcımı...

bizde senin şu dr a gidelimde şu benim kocişimide paralasın:)))
evet akıntı yumurta akı gibi ve uzuyorsa yumiş var demektir.... tam komedi olduk ya:))) gargara iyi fikirmiş...
bizde inşallah bir gün bebişimizin fotolarını koyarız canım tabi bizede nasip olursa...

bencede burpum ya ... ya hiç olmasaydı birde buradan bak yani...

herşeyin hayırlısı inşallah olur güzel şeyler....

facede semra ile görüştüm:))) ama eşim gelince yarım kaldı...

biz okuldan sonra gittik o nedenle geç bitti((

evet tabi canım kan tahlili yapıldı ona göre biir diyet hazırladı ... ne iş yaptığımı, nasıl bir beslenme alışkanlığım olduğunu falan sordu öyle işte ... valla sende git istersen... evet misafirler gitsin öyle yap... kayınvaliden birşey demez ya ....

oldum ya canım 4 ünde:))) bende bu ara yumurtlarım herhalde bu haftanın sonuna doğru... yok aşkım ya kim kaybetmişki ben bulayım....

döv valla sen bunları arkandayım deli kadriye ablalaelaelaelaelae.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…