kolay gelsin denizcim.valla epey giremicen sandım.sayfa atlamaddan oku kızar örtmenim.bugun toplantısı var zaten sinirlenir cok kızar
mavimcim inşallah bu sefer yaşadığın duygularına özlemin biter ve hamile haberini alırız aşılamaya ya da tüp bebeğe gerek kalmaz..
burpcum kimse alınmasın en çok seni merak ettim
yaşadıklarını tekrar yaşadın değil mi yazarken ne zor günler geçirdik bunları daunutacağı günler çok yakın içimden hep olumuzluk geçti o kadar alıştırdın ki bizi buna ded,im ki yine az yumurta olacak döllenme olmayacak az bölünecek diye o kadar mutluyum ki ne kadra heyecanla beklemişsin bua ortak olamadım kusura bakma canım ama hep aklım sendeydi..inşallah sonu da güzel olacak ve burda umutsuzluğun yerini mutluluğa bıraktığna şahit olacağız..
özlemcim bence de nisanda yaptırmayın nasıl birlikte olacaksınız aşılamadan sonra nişan kalabalık misafirlik derken zor olacak martta ya da mayısta yaptırın o zaman o kadar emek para harcanıyor herşet usulunce olsun değil mi ama ?
bebişim ya sen psikolog olacakmışsın ne kadar güzel destek oluyorsun ve olumsuzluklara yaklaşımında çok güzel...
semracım güzel annemiz sen nasılsın?evde olmak sıkıcı mı?
mavim özlem oh valla gün falan kıskandım bak şimdi ya ...
anaa aklıma geldi doktor wirelessten uzak dur demişti ha son olarak yenilmesi gerekenleri sormuştu bebingim onları yazayım
benim yediklerim
ananas
ananassuyu
ceviz
kabakçekirdeği
tonbalığı
kuru incir
kuru üzüm
kuş üüzümü
kivi
bol bol su
süt
portakal
yenilmemesi gerekenler bitki çayları adaçayı nane maydonoz kabız yapıcı gıdalar gaz yapıcı gıdalar
özlemcim anacım sonrasında heralde sennin diyetisyenine geleceğim
ama bende bukadar istikrar yoktur iki gün yapar perşembe işe başlama ile herşeyi bırakırım heu heu
kısırköylü avatarını yerim senin ben şirin şey...
afiyet sekr olsun bal olsun yapıştırıcı olsun tutnsun bebişlerin
herseye ragmen daha mutlu olurlar inşallah..
sizin için daha zordur eminim ama onlar mutlu oldukca sizde olursunuz.
valla ben yemekleri ata ata carpılcaktım artık yemek yapmıyorum nasolsa onlar veriyor sende sanslısın canım istanbul gibi yerde yemeklerin geliyor ne guzel
bebincim böyle daha mutlular eminim babamı bilemem ama annem öyle zaten benim içinde onun mutluluğu önemli..herşeyin hayırlısı elden gelen bir şey yoksa uzatmanın manası yok..
Gençler daha sabırsız bu kesin bizde dahil buna annelerimiz daha sabırlı ama napalım artık o kadra korktuk ki ilişkilerden ne yaşarız diye düşünmekten yoruldum bende bıraktım..
Allahıma şükür ki dualarım kabul oldu ve eşimde şansım döndü..
Allah hiçbirimizin yuvasını bozmasın inşallah..
özlem kilonu hiç göstermiyorsun inşallah sana ait olmayan fazlalıkları en kısa zamanda atarsın
ben verdim başladım yememeye
birde kızmak yok az da olsa sigara içiyorum
yapmamam lazım ama daha çok strese gireceğime içiyorum
tedavi öncesi bırakırım yine...[/QUOTE
ay artık gösterir olmuştum canım ya ama neyse attım canım inşallah kalanlarda gider..
içme canım ya yararlı bir şey olsa neyse herşeye zarar ...lmaz:
kızlar bende 3-4 gün hep akıntım oldu ve geçen ay iğneleri olurken ki gibi kasık ağrım oldu düne kadar..
bugün 16.gün akıntıları şeffafdı hep özzzzzzzzzllllllllemm bir şey söyle sen bu konuda uzmansın..
bizimde takvim şöyle şubatın 9,11,14,ve de çarşamba yani ayın 17 sinde olur.sizce yeterli değil mi hergün olmasının anlamı yok hemde erkek için ara vermek iyi oluyor ..planlayarak yapmak ne kadar kötü ya artık sıkmaya başladı..neyse bebişler olsun bakarız artık..
birde size birşey soracağım birlikte olduktan sonra hemen duşa sokmuyor eşim hemen dediğim hatta 5-6 saat sıcak spermler için iyi gelmezmiş ama benimde öyle durmak içime sinmiyo..allahım günah yazmasın ama içimizide biliyor..off ya ..
bizde senin şu dr a gidelimde şu benim kocişimide paralasın:)))hobaaa denizim nerden çıktı bu sigara naptın sen yaa derdimiz birdi bin yaptın yauv zati rezervler nanay benim doktor sigara içeni yada kocası içiyosa kocasını nasıl paparalıyor anlatamam sana bu konuda bizden tek bir taviz alamazsın kendini kandırma stres mitres sigara stres almaz alsanaalsanasmile tötüye tötüye vururuz bak
anacım o akıntı olduğuna göre sen bir güzel kuluçka dönemindesin anacım kocişine gün aşırı mesai yaptır :))))) halimiz komedi resmen konuşmalara bakbende o spermlerle malum yerimle bi gargara yapmadığım kaldı sonra bebing gibi bende takmıyorum artık sabaha kadar bile bıraktım yastık koydum birsaat altıma ayak dik bok pusur olmayınca olmadı artık hiiiç sallamıyorum malesef ttatlım
bebingim inan senin bebişinle cafede oturmuş birşeyler yudumlarkenki fotoğrafını görmek (tabiki hepimiz için geçerli) dünyanın en büyük mutluluğu olacak benim için allah facelerde böyle resimlerimiizi koymayı nasip eder inşallah
hehe duaya bak teknolojik oldu vallaha
denizim ben ne yapayım gaza getirdiniz beni netbook aldım armut kadar normal laptop bana devanası geliyor :))))
burpum bunada şükür beyav hiçyoktan iyidir:))
adam eve uğrarsa:))ya bende hissediyorum karnımda geçen ay ki şişlik ve ağrılar var off umutsuz vakayım ama yinede umutlanmaktan kendimi alamıyorum..herşeyin hayırlısı..
öslemmm nerdesin face de gördüm sanki seni ama yoksun:))
biz ne yapsak bos ya bi de elalem der ceketi deyse hamile kalıcam haahahah diye
iyiyim bebing
özlemim geçmiş olsun sana da bizim erken bitti 11 gibi geldim eve :))))ama misafirim vardı
özlem bişi dicem sana diyetisyen tahlil falan yaptıktan sonra mı verdi listeyi
ben dün tartıldım 65PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPiiiiirreeeeeeeeeeeeeeeeeenççççççççççççççççççç
az önce 64 çıktım
eşim bile inanamadı
ben de mi gitsem ki yaaaa ooooooffffffffffffffff bi de günüm var hafta sonu nasıl olsa bozarım
sonra kayınvalidemler
gitsem mi yaaaaa sinirlendim valla
özlemcim tabi ssıkı takipçinim ben sennin niye uykusuz kaldın sekerim sen ya...
diinlen bu aksam erkenden yat izlicek bişey yok zaten amanın sen adet oldun mu yoksa bu yorgunluk filan bişeylerin habercisi mi
sarı civiciv kimdi
maviş deniz sizi çok feci zopalıcam ben sigaraymıs kafanızı kırarım ben sizin delirtmeyin beni ulennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?