hayat o kadar acımasız ki ne yaşarsan yaşa olacağı allahım ne yazdıysa o olur..
gamzecim çok üzüldüm sorunlarına arkadaşlarıma katılıyorum bir an önce çözmeniz lazım
bugün sabah mahkeme koridorlarında geçti son davaydı ve 40 yıllık evli annemle babam boşandı 2 sene önce ayrılmışlardı ama artık yolun sonu geldi ve bugün bitti
sanki iki yabancı gibiydiler o kadar sene bir arada olan onlar değildi
gamzecim düzeltin sorunlarınızı bizde ilk yıl çok kavga ettk birde nişanlıyken eşim 6ay bizde kaldı tabi evlilik gibi olmaz annem babam varken ama insan aynı eve girince değişik oluyor yaşadıkların ama sonra dönüp kendimize baktık 3 yıla yaklaışıyoruz ki resmen 3 yıl bitti herşey geçiyor izi kalıyor ama nutmak zorundayız aynı evin içinde birbirimize düşman gibi davranmanın anlamı yok ki o zaman niye evlendik değil mi eşinin işi stresli hepimizin öyle burda çok asker polis var hepimiz yaşıyoruz ama benim eşim ehrşeyi kapıda bırakır işiyle ilgili hiçbir şey anlatmaz ve bu benim işim yapacak birşey yok der eşinde biraz rahat olmalı bu onun işi ve aile birliğini maddi manevi devam ettirmek için çalışmak zorunda
polislik gerçekten zor eşime bazen diyorum polislerin işi sizden zor diye tabi herkese kendine göre o da kabul etmiyor ama bence öyle..
her şey gelir geçer sonra bunlara gülersiniz
o tatile git arkadaşım sizin için başlangıç olsun güzel bir kaç gün iyi gelir inşallah düzeltirsiniz
benkendimi kinci sanırdım ama sonra bu huyumu da bırakmaya karar verdim çünkü sinirle söyenenler gerçek olmuyor kendimden biliyorum ..unutmak en güzeli ama çok ağır şeyler söylerse bilemem herkes kendi yaşadığını bilir..,
eşim her zaman söyler sen neyaparsan yap ben senin yanındayım diye git desem bile gitmezdi yani ilk yılki kavgalarda oturdu herşey allaha şükür sizin belkide biraz daha zamana ihtiyacınız var..