Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kolay gelsin denizcim.valla epey giremicen sandım.sayfa atlamaddan oku kızar örtmenim.bugun toplantısı var zaten sinirlenir cok kızar

okucam da tatlım yanlış görmüşüm 40 sayfaymış daha 30 sayfam var ama yetişirim ben size..

hayat o kadar acımasız ki ne yaşarsan yaşa olacağı allahım ne yazdıysa o olur..
gamzecim çok üzüldüm sorunlarına arkadaşlarıma katılıyorum bir an önce çözmeniz lazım
bugün sabah mahkeme koridorlarında geçti son davaydı ve 40 yıllık evli annemle babam boşandı 2 sene önce ayrılmışlardı ama artık yolun sonu geldi ve bugün bitti
sanki iki yabancı gibiydiler o kadar sene bir arada olan onlar değildi
gamzecim düzeltin sorunlarınızı bizde ilk yıl çok kavga ettk birde nişanlıyken eşim 6ay bizde kaldı tabi evlilik gibi olmaz annem babam varken ama insan aynı eve girince değişik oluyor yaşadıkların ama sonra dönüp kendimize baktık 3 yıla yaklaışıyoruz ki resmen 3 yıl bitti herşey geçiyor izi kalıyor ama nutmak zorundayız aynı evin içinde birbirimize düşman gibi davranmanın anlamı yok ki o zaman niye evlendik değil mi eşinin işi stresli hepimizin öyle burda çok asker polis var hepimiz yaşıyoruz ama benim eşim ehrşeyi kapıda bırakır işiyle ilgili hiçbir şey anlatmaz ve bu benim işim yapacak birşey yok der eşinde biraz rahat olmalı bu onun işi ve aile birliğini maddi manevi devam ettirmek için çalışmak zorunda
polislik gerçekten zor eşime bazen diyorum polislerin işi sizden zor diye tabi herkese kendine göre o da kabul etmiyor ama bence öyle..
her şey gelir geçer sonra bunlara gülersiniz
o tatile git arkadaşım sizin için başlangıç olsun güzel bir kaç gün iyi gelir inşallah düzeltirsiniz
benkendimi kinci sanırdım ama sonra bu huyumu da bırakmaya karar verdim çünkü sinirle söyenenler gerçek olmuyor kendimden biliyorum ..unutmak en güzeli ama çok ağır şeyler söylerse bilemem herkes kendi yaşadığını bilir..,
eşim her zaman söyler sen neyaparsan yap ben senin yanındayım diye git desem bile gitmezdi yani ilk yılki kavgalarda oturdu herşey allaha şükür sizin belkide biraz daha zamana ihtiyacınız var..

Son düzenleme:
mavimcim inşallah bu sefer yaşadığın duygularına özlemin biter ve hamile haberini alırız aşılamaya ya da tüp bebeğe gerek kalmaz..
burpcum kimse alınmasın en çok seni merak ettim
yaşadıklarını tekrar yaşadın değil mi yazarken ne zor günler geçirdik bunları daunutacağı günler çok yakın içimden hep olumuzluk geçti o kadar alıştırdın ki bizi buna ded,im ki yine az yumurta olacak döllenme olmayacak az bölünecek diye o kadar mutluyum ki ne kadra heyecanla beklemişsin bua ortak olamadım kusura bakma canım ama hep aklım sendeydi..inşallah sonu da güzel olacak ve burda umutsuzluğun yerini mutluluğa bıraktığna şahit olacağız..
özlemcim bence de nisanda yaptırmayın nasıl birlikte olacaksınız aşılamadan sonra nişan kalabalık misafirlik derken zor olacak martta ya da mayısta yaptırın o zaman o kadar emek para harcanıyor herşet usulunce olsun değil mi ama ?
bebişim ya sen psikolog olacakmışsın ne kadar güzel destek oluyorsun ve olumsuzluklara yaklaşımında çok güzel...
semracım güzel annemiz sen nasılsın?evde olmak sıkıcı mı?

NBHN canım inşallah son aşılaman olur da gerek kalmaz ama bu seferde olmazsa yaptırma bir daha kendinide yıpratma ..inşallah gerek kalmazda olur..

Tuanayım iyi yolculuklar burpun dediği gibi inşallah son olur geldiğinde yumurtlama dönemi olurda kendiliğinden olur.

geçmiş sevgililer gününüz kutlu olsun inşallah bu mutluluğumuza seneye kucağımızda ya da göbüşümüzde bebiş olur..
bende nikaha gittim sevgililer gününde eşsiz böyle yerlere gitmekten nefret ediyorum ya neyse çok güzeldi fotoları koyarım face e..pc olsunda
aşkımda akşam geldi elinde bir çiçek çok mutlu etti bende bir sofra hazırladım ama tam ortam olamadı nöbete geri döneceği için arabayla içki falan olmadı tabi..ama çok güzeldi
sonra işe gitti çok güzel mesaj atmış tabi ben kaç saat sonra görmüşüm o da üzülmüş cevap yazmadım diye..buna da şükür az da olsa gördüm
şansımıza çoğumuz eşsiz geçirmişiz bu günü canımız sağ olsunda her gün özel bize..

denizim gerçekten 40 yılını paylaştıktan sonra nasıl yabancılaşıyorlar insanlar anlayamıyorum ama hep deerim ben iyiyken iyidir mesela evlenirken boşanmayı düşünmezsin hatta hersey kadınıdır der adam sonra bi boşanma olsun adam daha cok alır malları

canım denizim hoşgeldin sahalara sana güzel haberlerimiz olamadı malesef ama inşallah embriyoloğun şom ağzına rağmen tutunur benim kalitesiz embriyolarda görür gününü o salak karı :umursamaz: resmen sonuç biizm başarısız işlememizden değilde senin kalitesiz yumurtalardan olumsuz oluru anlatmak için öyle gudubet gudubet konuştu sevimsiz bostan korkuluğu yenimi ne zaten ilk defada gördüm yani dakika bir gol bir ameliyathaneden çıkmadan moralimi bozdu suçta bende aslında sanane kaça bölündü kalitesi ne al içine 3 tane bekle umutla dimi yok illaa öğrenecem
denizcim anne babana çok üzüldüm gerçekten ama önemli olan onların nasıl mutlu olacakları sonuçta hayat devam ediyor ve kimsenin kimseyi mutsuz etmeye hakkı yok önemli olan bu kararı doğru verip daha fazla birbirlerini mutsuz etmeden sonuçlandırmaları allah hayırlısını nasip eder inşallah
burada sen yokken bir sürü gene kötü haber aldık nursim nbnh ve diğer kızların alışmış olduğumuz rutin kırmızıları ama her zamanki gibi bir sonraki tedavi dönemi yada ovulasyon döneminin bize getireceklerinin umudu ile devam etmekten başka bir seçenek yok
bende bilgisayarını görmüş gibi bilmişim problemini ama malesef voltaj değişimleri nedeni ile ya mainboard yada powersub hasarlanıyor hatta harddiscde bet sectör oluşup güme gidebiliyor üzülme canım bu aletler çabuk bozuluyor ne yapalım

bebingim bende patates köfte çok severim senin annende benimki gibi kendi yemeklerim hep çöpe gidiyor annem okadar çok yemek gönderiyorki saolsun

semracım şu tontiş kardeşini faceye koysanda bi sevsek nazardan korkarım gerçi bende böyle şeylerden yok yok vazgeçtim nazar değer

anaa aklıma geldi doktor wirelessten uzak dur demişti ha son olarak yenilmesi gerekenleri sormuştu bebingim onları yazayım

benim yediklerim
ananas
ananassuyu
ceviz
kabakçekirdeği
tonbalığı
kuru incir
kuru üzüm
kuş üüzümü
kivi
bol bol su
süt
portakal

yenilmemesi gerekenler bitki çayları adaçayı nane maydonoz kabız yapıcı gıdalar gaz yapıcı gıdalar

özlemcim anacım sonrasında heralde sennin diyetisyenine geleceğim
ama bende bukadar istikrar yoktur iki gün yapar perşembe işe başlama ile herşeyi bırakırım heu heu

kısırköylü avatarını yerim senin ben şirin şey...
afiyet sekr olsun bal olsun yapıştırıcı olsun tutnsun bebişlerin

herseye ragmen daha mutlu olurlar inşallah..
sizin için daha zordur eminim ama onlar mutlu oldukca sizde olursunuz.

valla ben yemekleri ata ata carpılcaktım artık yemek yapmıyorum nasolsa onlar veriyor sende sanslısın canım istanbul gibi yerde yemeklerin geliyor ne guzel

teşekkür ederim bebişim burpcum onlar için hayırlısı bu buna eminim..
burpcum elektrik kesilince pc bilgileri depolamak için çalşıyor ya ondan olmuş..nedir ne değildir tam bilmiyoruz daha sadece anakartsa 100 tl dedi ama güç kaynağı işlemci de gittiyse yenisini almak farz oldu..modemde yanmış ama yine çalışıyordu usb kablosuyla netbooka bağladık ama buna alışmak zor tırnaklar uzun oyuncak gibi ufacık hep yanlış yazıyorum harfleri siz anlayın artık beni birde boynum ağrıdı valla ne muhabbet olmuş allah bozmasın..

burpcum inşallah sonuç güzel olur.
geçen gece bir kanalın avrupasında almanyada bir tüp bbek merkezi tanıtımı vardı seyirciden telle sorualıyorlar doktor türk bir bayandı..,
bizim sorunlarıma benzer çok soru geldi embriyoyu 2 günde transfer etmek çok yanlışmış eski bir sistemmiş kendilerini geliştirmişler ve 5 günde transfer ediyorlarmış bu tabi fazla yumurtası olanlar için daha geçerli 5 gün bekleyip içinden en çok bölünen 3 taneyi transfer ediyorlarmış..
benim 2. günde oldu ama zaten az yumoş vardı..hayırlısı ya inşallah bir gün bizde restauranta gidip bebk sandalyesine oturtup mama yedireceğiz sahilde peşinden koşturup ona yüzme öğreteceğiz ...

bebincim böyle daha mutlular eminim babamı bilemem ama annem öyle zaten benim içinde onun mutluluğu önemli..herşeyin hayırlısı elden gelen bir şey yoksa uzatmanın manası yok..
gençler daha sabırsız bu kesin bizde dahil buna annelerimiz daha sabırlı ama napalım artık o kadra korktuk ki ilişkilerden ne yaşarız diye düşünmekten yoruldum bende bıraktım..
allahıma şükür ki dualarım kabul oldu ve eşimde şansım döndü..
ALLAH HıÇBıRıMıZıN YUVASINI BOZMASIN ıNŞALLAH..

özlem kilonu hiç göstermiyorsun inşallah sana ait olmayan fazlalıkları en kısa zamanda atarsın
ben verdim başladım yememeye
birde kızmak yok az da olsa sigara içiyorum
yapmamam lazım ama daha çok strese gireceğime içiyorum
tedavi öncesi bırakırım yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…