özlemcim canım benim annem bende cuma dönücek.ben okuyorum yazdıklarınızı pek yamıyorum bu aralar canım.sen nasılsın canım?
burpcum hayırlısı olur inşallah hakkında.bu sefer herşey daaha olumlu bence.bu arada bilgisayarın ne zararı olabilirki,ben hep kullandım halada kullanıyorum,dizimin üzerine koymamaya çalışıyorum ama masada falan kullanıyorum,doktoruna sorsaydın canım ya bak içime kurt düştü..benim doktorum herhangi bir zararı olmaz dedi ama işte insan etkileniyor.
geldim kızlar
özlemcim temizlik yapmadım günümü pazar gününe aldık cumartesi temizlicem salonu:)))
bi arkadaşa gittim çıkışta kahve içtik:)))
sonra eşim aldı beni evde yemek yoktu dışarda yedik alacak verecek hesabını yaptık
geldim işte
nursinm inşallah bi daha ki aya gelir yaramaz inatçı bebek:)))
burp olsun sen umutlu ol gelecek inşallah yaaaa artık biri hamile kalsııın
öyyyle işte kıslar şimdide geldim ezel i bekliyorum
özet bitsin de dizi keyfi yapıcaz
yoruldum daha ilk günden
kızlar biri bana bebek tutunmaya çalışıyodur deiş ya sanırım bebing
anacım benim three line ım yok ki nasıl tutunacak bebişim
napsın zavallı daha annesinin three line ı bile yok o ki döllendi benim yumurta yazık nereye tutunacak:)))))
oysa ki nerden bilsin benim yavrum herşeyin en güzel yerini ona ayırdığımı
karışığım kızlar bugün
eşim de diyo birden tersleniomuşum
yaa ne gudubet bir topic olduk biz bakın görün çorap söküğü gibi bir anda kendiliğimizden hamile kalacağız ne bileyim içime öyle doğuyor tedaviler bi moka yaramıyor
bana mümkün olduğunca wireless ten kaçın dedi doktor ama ne mümkün eşimin benim laptop telefonlar şunlar bunlar mikrowave herşey dalga hangibirinden kaçacağız ben genede minimuma indirmeye çalışacağım
nursimcim insan anca öyle katlanıyor bir sonraki tedaviye odaklanıyor ben bile okadar masraf yapmama rağmen gene başladım bir sonraki tedavi hesaplarına kumar gibi birşey birde ne yüzsüzüz yaa olmuyo işte dimi otur kııçının üzerinde hayatını yaşa yok illaa hayatı cehennem edecceğiz kendimize
selam kızlar yine okuyamadım ama son sayfadan anladığıma göre nursim aşılaman olmamış öyle mi tatlım kısmet inşallah yeni tedavinde olumlu sonuç alırsın sizleri çok merak ediyorum ama giremiyorum
şiddetli yağmurda ve şimşek çakınca pc nin anakart, güç kaynağı yanmış bugün tamire götürdük ama olacak gibi değil yarın haber gelecek eğer maliyet yüksek olursa yenisini alacağız
modemde de kablo sorunu var onu halletmeye çalışıyor eşim olursa netbooktan girebileceğim nete
ama olmazsa 2-3 gün daha yokum abime geldik çaya ordan yazıyorum geçmişide okuyamadım çok uzun sürer aklım hep sizde netsizde canım sıkılıyor ne kadar önemliymişsiniz bunu bir kere daha anladımopuyorumnanaktan
sekerler bugun sizdede bir rehavet var sanırım ama.
hayırdır kimseler yok
denizim seni özledim bekliyorum bakk
hayat o kadar radyasyonlu ki artık kacmamız imkansız kızlar ya
maviş pazar pazar nasıl olcak bu gun işi adamlar nerde olcak onlarda mı gelcek
özlemcim bak senin menuyu kacırdım bugun benim menu güzeldi amma
ya uyudunuz mu şekerler.
tuanay kıbrısta dimi bu hafta bak onuda özlerim ben simdi.
burpum ev hali nasıldır simdi esi pırpır etrafında dönüyordur onu ye sunu ye diye bizim kız oflayıp pufluyodur ay cok komik geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?