Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar yine okuyamadım ama son sayfadan anladığıma göre nursim aşılaman olmamış öyle mi tatlım kısmet inşallah yeni tedavinde olumlu sonuç alırsın sizleri çok merak ediyorum ama giremiyorum
şiddetli yağmurda ve şimşek çakınca pc nin anakart, güç kaynağı yanmış bugün tamire götürdük ama olacak gibi değil yarın haber gelecek eğer maliyet yüksek olursa yenisini alacağız
modemde de kablo sorunu var onu halletmeye çalışıyor eşim olursa netbooktan girebileceğim nete
ama olmazsa 2-3 gün daha yokum abime geldik çaya ordan yazıyorum geçmişide okuyamadım çok uzun sürer aklım hep sizde netsizde canım sıkılıyor ne kadar önemliymişsiniz bunu bir kere daha anladımopuyorumnanaktan

sekerler bugun sizdede bir rehavet var sanırım ama.
hayırdır kimseler yok
denizim seni özledim bekliyorum bakk
hayat o kadar radyasyonlu ki artık kacmamız imkansız kızlar ya
maviş pazar pazar nasıl olcak bu gun işi adamlar nerde olcak onlarda mı gelcek
özlemcim bak senin menuyu kacırdım bugun benim menu güzeldi amma

ya uyudunuz mu şekerler.
tuanay kıbrısta dimi bu hafta bak onuda özlerim ben simdi.
burpum ev hali nasıldır simdi esi pırpır etrafında dönüyordur onu ye sunu ye diye bizim kız oflayıp pufluyodur ay cok komik geldi

iyi geceler kızlar
bebing cim hepsi polis eşi gündekilerin
bizim cumartesimiz pazarımız yok cicim
ben çıktım kızlar ii geceler

iyiyim canım ya teşekkür ederim ....
valla bende okuldan gelince oturuyorum yatana kadar benimle neredeyse hayır utanmasam onunla yatacağım:)))

iyi bakalım canım cumartesi temizle ama kendini çok yorma çünkü sonra yine temizleyeceksin....

ya bu ezeli benimki izliyor anacım bu dizi nasıl bir dizi bulmaca gibi:)))
oy yerim ben senin three line nını kızım belki gelişti allah allah umutsuzluk yok tamam mı?
değil mi halbuki ne güzel yerler ayırdık onlara...

ay inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnn................
aman ya hayatımızda artık her türlü teknolojik alet ne yapalım gerçi ben mikrodalga almadım onun hakkında hiçte iyi şeyler duymadım...
ya niye oturalım kıçımızın üstüne çalışacağız tabi bizimki böyle gelecek inşallah

canım ya ne çok şey yaşamışsın 2 günde ... kıyamam ya sana birşey olmasın yeterki herşeyin bir ydek parçası var ama bizim yok:))) özlettin kendini sende ama artıkm fazla özletme...

canım ya ben merak ettim asıl neler yaptın bakalım...
bende kabak dolma , çorba vardı artık az yemek yapıyorum:)))

ya sen söyleyince bende güldüm... hayır eniştede kalıplı biri hani hiç uymuyor ama :))) birde ben baklava olayına çok gülmüştüm ilahi burpum sen olmasan biz ne yapardık...

:))))) baklavaya izin vermedim ama :)))) gerçekten dönüyor etrafımda ama artık böğürtene kadar yediriyor zaten biliyorsunuz transfer sonrası yenilmesi tavsiye edilen bir alay şey var onlar zaten yeter insana şimdi işe gitti tabi giderken zorla yedirdi kahvaltıdada çay içemedim tabiki avucumu yaladım süt içtim nasıl miiiiidemmm öğğğğğ bütün bunlar bir şey değil bunlara şikayet etmem şımarıklık olur kesinlikle kötü değil ama beni kızdıran hareketlerime aşırı tepki veriyor her işlem sonrası sanki kıymetli bir şşeyini koyduğu kutu gibi davranıyor bana hele dün kaydım diye neler yaptı bana öyle kızdıki tabi bende iki katı ona kızdım :))) bugün komşu ablam arada bakacak bana annemleri yada eşimin ailesini yanımda istemedim kursu 3 gün kaçırdım bari evde çalışayım diye bugün bütün gün ingilizce çalışacağım
laptop konusundada doktoru dinleyebildiğim söylenemez tabiki kızlar
tuvalete gitmekten bir hal oldum transfer=çiş belası okadar kötü bişiki tutmak aşılamadada tutuluyordu ama hemen kalkıp yapabiliyordun bunda iki saat yatman gerekiyor sonrada habire tuvalete gidiyorsun rahmim ve idrar torbam hamlık olmuş bugün nasıl ağrıor wc ye gitmektende bir hal oldum malum çokta su içiliyor bebiş tutunsun diye
umarım bu yaşanılanlaın karşılığını alırız
puf
öptüm fıstıklarımı

günaydın burp um kolay gelsin sana bugun ders calısırken vakitte cabuk gecer iyi olur sana.
transfer sonrası neler yeniyor ya.doktor mu söylüyor.valla kimse olmasın yanında kafanı dinle biraz aksam eşin gelince acısını cıkarır nasolsa.alemsin sen valla super anlatıyorsun bitiyorum ya
bide hamile kal bak nasıl davranıcak artık kıymetli kutu.

özlemim bende dün köfte patates harika ikilisi yanında salata yoğurt gibi klasik seyler vardı ama ben yapmadım herzmanki gibi anacım yapmışkaydirigubbakcemile2

kızlar günaydın sonunda hallettil netbooktan yazıyorum kasa olmayacak gibi bakalım bunu hallettik ya gerisi önemli değil
şimdi gerie doğru okumam lazım çok geri kaldım örtmenim sınıfta bırakmasın :))
ya nursimin sonuç negatif galiba gamzenin belli oldu mu?
semracım bebişim burdasınız gördüm özledim hepinizi

kızlar nasılsınız ben girdiğimde genelde kimse olmuyor
burpcum sen de keyfine bak kafanı dinle bebişler olunca hiç boş vaktin olmayacak

maşallah 30 sayfa oku oku bitmez 10 sayfa okudum şimdi çamaşır bitti asayım kendime bir kahve yapayım geleceğim..oh be varya ne kadar merak ettim sizi burpu nursim gamze diğer şekerlerimide tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…