Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursimcim tekrardan aşılama yaptıracağına sevindim cnm inşş bu kez olurda tüp bebeğe gerek kalmaz
cnm sen erken oldun dimi?
kaç senelik evlisin?
bide gonal f de kaç doz kullanıyorsun ve ne kadar para veriyorsun?
bu üçünün cvbını istiyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar teheccüh namazı var duydunuzmu hiç gece uykudan kalkıp boy abdesti alıp namaz kılıp dua edince Allahımız dualarımızı kabul edermiş ben bu gece yapacağım eğer içten dua edersek RABBıMıZ geri cevirmezmiş

Teheccüd namazı çok faziletli bir namazdır.

Kur'an-ı Kerim ve hadis-i şeriflerde teheccüd namazı kılmaya teşvik edilmiş ve bu namazı kılanlar övülmüştür.

Yüce Rabbimiz geceleyin kalkıp teheccüd namazı kılanlar hakkında şöyle buyurur: "Onların yanları yataklarından uzaklaşır (teheccüd namazı kılmak için yataklarından kalkarlar), korkarak ve umarak Rablerine dua ederler ve kendilerine verdiğimiz rızıktan (hayır için) harcarlar. Yaptıklarına karşılık olarak onlar için gözlerini aydınlatıcı ne güzel (nimetlerin) saklandığını hiç kimse bilmez" (es-Secde, 32/16-17).

evet gamzecim 2 gün erken oldum adetimi 5 yıllık evliyim
ben rapor çıkartmıştım raporla 3 kutu gonal f 450 ve çatlatma iğnesini aldım şırıngaları var ondan 12 gün sanırım 75 ml oluyo o iğneyi yaptım 540 lira verdim canım bunlara raporlu olmasına rağmen bu iğnelerden birbuçuk şise kaldı onlarıda bu aşılamada kullanıcam sonrada aşılama defterini kapatıcam.....

hım baya para vermişin cnm inşş bu kez olurda 5 senedirmi çocuk istiyorsun cnm ben seni 2.sene felan sanıyorsum yeni memursun ya öyle tahmin ettim

Teheccüd namazından sonra okunacak duâ

--------------------------------------------------------------------------------

Hz. Peygamberin, teheccüd namazına kalktığı zaman okuduğu duâ:

ıbni Abbas hazretleri Peygamber Efendimizin teheccüd namazına kalktığı zaman şu duayı okuduğunu bildirmiştir:

Allâhumme leke-l-hamdu ente kayyimu’s-semâvâti ve’l-ardi ve men fîhinne, ve leke’l-hamdu ente meliku’s-semâvâti ve’l-ardi ve men fîhinne, ve leke’l-hamdu ente nûru’s-semâvâti ve’l-ardi ve men fîhinne, ve leke’l-hamdu ente’l-hakku ve va’duke’l-hakku ve likauke hakkun ve kavluke hakkun ve’l-cennetu hakkun ve’n-nâru hakkun ve’n-nebiyyune hakkun ve Muhammedun hakkun ve’s-sâatu hakkun Allahumme leke eslemtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve ileyke enebtu ve bike hasamtu ve ileyke hakemtu fe’ğfir lî ma kaddemtu vemâ ahhartu vemâ asrartu vemâ a’lentu ente’l-mukaddimu ve ente’l-muahhir velâ ilâhe illâ ente evlâ ilâhe ğayruke velâ havle velâ kuvvete illâ billâh.

aman falda mı çıkıyor sanki bana kim baktıysa kaç zamandır çok yakında diyor bir bok olduğu yok ..kesin heyecanlanırsın canım ya inşallah gerek kalmaz da..

zopa geldi kafama acıdı hemde çokkafamçokkarıştı

mavim sende olmasan kafam kırılcak valla hakediyoruz aslında....

gamzecim allah kabul etsin dualarımızı inşallah paylaşımı için çok sağol..
aşılamam demeyin kızlar hiç istemiyorum ya bugün hastaneyi aradım sabah arayın dediler bakalım bizim karar çıktı mı ne olacak..eşim gidecek mi hangi tarihe denk gelecek tekrar kist çıkacak mı off bu sorulara caevap ararken bardak hep dolu zaten bir gün bir yere atıp kırmak lazım ama nasıl ?
gamzecim umutsuzluk hepimizin yaşadığı şeyler hele ki test gününe az bir zaman kala inşallah pozitif sonuca ulaşırsın..

iiyim denizim ne yapalım yeni tedavi yeni heyecan ilk gün çok üzüldüm ama bünye alıtı galiba çok çabuk toparlandım hayat devam ediyor biz bi noktada sabit kalamıyoruz mecbur bizde ayak uyduruyoruz...

iyi olmana sevindim nursimcim ne güzel söylemişsin bünyede alışkanlık yapıyor..

face de size funda arardan parça hediye ettim funda arar muhabbeti yaptığınız için aklıma geldi..
herkes kocişle akşam muhabbetinde benimkide 12 de gelecek canım sıkıldı uffff...

semra vallaha hala top-one sın seni listenin başından kimse indiremedi hala :))))))))))))))) top on listesi bir oluşsa ya gamze 2 ........3...............4........... .5.....................diye gitsin listemiz

)).....

canım benim inşallahhh..bide ben düzenliim listeyi:
2-GAMZE
3-BURPUM
4-ÖZLEMİM
5-BEBİNGİM
6-DENİZİM
7-MAVİŞİM
8-TUANAYCIM(BU ARALAR BOŞLUYOR BİZİ AMA NEYYYSE..)
9-NURSİN......

ve

DÜNYADA BÜTÜN İSTEYEN VE OLMAYANLAR...

İNŞALLAHHHH...

iyi canım sen nasılsın?ada da iyi uyuyoo...

uyusunda büyüsün teyzesinin çiçeği..
semracım allahım sağ salim doğur inşallah ya o günde gelecek..
benim bir arkadaş vardı 14 şubatta doğurmuş normal olacaktı ama kalp atışları yavaşlamış bebişin sezeryana almışlar doktor da kendisi de hep normal diyordu ama kısmet işte planlamakla olmuyor..
sen sıkıntısız ağrısız doğur emi..

aminn canım sen doğurana kadar hamiş kalamazsak doğuma girerkende isteriz dua tabi o sıkıntıda aklına gelirsek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…