Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevindim ama içim de bişeyler koptu ben bu kadar ugrasırken sadec 3.ayında hamile kaldı ve ikinci kere
nasıl yani şimdi bu haksızlık değil mi
o benim canım ama canım acıdı
ah burpum nasılda anlıyorum simdi seni

canım ya senin uğraştığını bilmiyor muydu? ama o da haklı güzel bir haberi en yakınlarından başka kiminle paylaşabilir ki... allah sanada bizede kısmet etsin inşallahh... artık çok yorulduk hiçbir şeye tahammül edemiyoruz bu güzel haberler en yakınlarımızdan gelse bile...

ağlattın beni..
ablana hayırlı olsun
seni çok iyi anlıyorum
hani demiştin ya sınavı geçemeyen öğrenci gibi
ama sınavları geçmek bize çerezdi bu elimizde değil ki olsada çalışsak çabalasak da sonuca ulaşsak
üzülme
tabiki sen iyi bir kardeşsin ama bu haberi almak artık dokunuyor o yüzden böyle düşünüyorsun yoksa yeğenine ne kadr düşkün olduğunu biz biliyoruz..

biliyor bilmez mi zaten bi o bide benim anam babam biliyor
ama napsın kac ay bekledi beni daha ne yapsın
yazık o da nediyecegini bilemedi aramasa beni annemlerden duysam daha uzulurdum saklasa nereye kadar ben onun tek kardesiyim benle paylasmııcak kimle paylasacak di mi
ama benimkide can değil mi
işte yandı kor gibi

canım benim benim ablam yok ama bende çok iyi anlıyorum artık... bugün komşum dr a gitti geldi bebek hakkında konuştu o kadar bozuldum ki anlatamam neden ya rabbim neden dedim(( bebeğim sağ salim doğsaydı şimdi 7 ayını bitirmişti( ben neyi hak etmedim şimdi....

sagol denizim içimi rahatlattın
kendimden iğrendim nefret ettim o an
geri arayıp konusmak istedim ama elim gitmedi telefona onu üzmek istemedim

oh cok sukur geldiniz canlarım

geldik canım ya özlemin dediği gibi insan en yakınlarından bile gelse tahammül ediyor ablam yok ama amca kızlarım 2.3. doğurdu biride hamile hemde 36 yaşında ve ilkinin aldırmıştı eşinden boşanmıştı şimdi evlendi tekrar başkasıyla o ay hamile kaldı..
haksızlık olarak görüyoruz ama herkes eşit değil bu sınavda...
inşallah geçecek bu günler canım ya..

evet canım malesef bu bizim elimizde değil ... bazen ne yapsak boş olmayacak diyorum içimden eşime bile söyleyemiyorum hissettiklerimi çok üzgünüm...

sen çok iyi bir teyzesin bunu çok iyi biliyoruz...

ablanda hayırlısıyla doğursun onun ne günahı var... sonuçta sen böyle bir durumda olmasaydın hiç böyle düşünmezdin yine öyle düşün...

yarın arayıp özür dilicem zaten aama Allahıma dua ediyorum sağlıklı olsunlar diye nazarım filan degmesin sonra kendimi hiç affetmem
sevmezmiyim yegenimi kendi canım gibi seviyorum
duygu patlaması yasıyorum
simdi annemlerde ben uzulcem diye türlü türlü oyunlar yapacaklar
bide onlarla ugrasıcam

sagol denizim içimi rahatlattın
kendimden iğrendim nefret ettim o an
geri arayıp konusmak istedim ama elim gitmedi telefona onu üzmek istemedim

canım sen nefret et biz seni seviyoruz:)),,

ya bebişim benim sağ göbek ve böbreğe doğru şiddetli ağrım var kasıklarda değil ama tam olarak.. apandist olabilir mi diye ona taktım şimdi bilgin var mı..

tabi ya o da benim yerimde olabilirdi.
hergece dua ederdim Allaha yegenim olsun diye şimdi ikincisi geliyor öyle bir teyzem derki şimdiki zıpır herseyi unutturur.

tabi canım ya ablanda o şirin yeğenine bir kardeş istiyor işte o minikte hak ediyor değil mi?
tabi canım o da onu düşünerek benden duysun diye söylemiştir...
hepimizinki can işte yanıyor....
bugün seminerde tanıştığım bir arkadaşı toplantıda gördüm nasılsın bebek geldi mi diye sordu sadece yok dyebildim o da sıkma olur dedi ama ben yandım bir kere....

apandisit böbrek gibi arkadan vurmaz heralde canım
cok feci bir agrısı oluyor onun
yumurtalık agrısı olabilir mi
nasıl bir agrı tarif etsene
coksa hastaneye git bi tahlil bi ultrason hemen belli olur
ama bu cok karıstırılır

canım üzecek bir şey mi söyledin niye özür dileyeceksin..

bende bu konuya eğildim diye midir nedir çevremde ne çok hamile var ya sıkıldım artık .. bende o muhabbetlere girmek istiyorum ama ne mümkün onlarda kırmamak için illk bebeği soruyor ve dahil etmeye çalışıyorlar ama beni daha çok acıtıyorlar....

ne yapacaklarını bizler kadar onlarda şaşırıyorlar.... ne yapalım elden gelen yok yok yok yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooksenağlama

arkadan vuruyor ya bir de göbeğin sağ tarafından var bazen de kasıklara doğru az az ağrı oluyor sol tarafta bir ağrı yok.. yarında geçmezse perşembe giderim
benimde ilk ameliyatta apandist sanmışlardı böbreğime vurmuştu ağrı kistm,iş meğersem ama korkuyorum artık bu yaşta hastayım demekten ağrı yaşamaktan bıktım..daha tam iyileşemedim ilaçlarıda bıraktım antibiyotik zarar vermesin diye belkide ondandır..

kötü birşey söylemedim ama sevinemedim ki ilkinde birlikte öğrenmiştik naasıl deliye dönmüştüm biliyor anladı ne oldugumu o da kötü oldu yazık konusamadım bile üzülmüştür eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…