semra vallaha hala top-one sın seni listenin başından kimse indiremedi hala :))))))))))))))) top on listesi bir oluşsa ya gamze 2 ........3...............4........... .5.....................diye gitsin listemiz
bugün işten gelirken eşim anneme uğraayacak oradan alması gerekenler var annemi tembihledim ben evde sıkılıyorum sakın yediiripte oyalama paket yap yolla birlikte yeriz dedim yakında yemek sepetine eklenir annem muheeaaaa
nasıl olayım gamze ingilizce çalışmaktan sıkılıp nette takılıorum doktor kullanma dedi ya kullanmayacağım kadar kullandım laptopu
kızlar teheccüh namazı var duydunuzmu hiç gece uykudan kalkıp boy abdesti alıp namaz kılıp dua edince Allahımız dualarımızı kabul edermiş ben bu gece yapacağım eğer içten dua edersek RABBİMİZ geri cevirmezmiş
iyi olmana sevindim nursimcim ne güzel söylemişsin bünyede alışkanlık yapıyor..
face de size funda arardan parça hediye ettim funda arar muhabbeti yaptığınız için aklıma geldi..
herkes kocişle akşam muhabbetinde benimkide 12 de gelecek canım sıkıldı uffff...
)).....
canım benim inşallahhh..bide ben düzenliim listeyi:
2-GAMZE
3-BURPUM
4-ÖZLEMİM
5-BEBİNGİM
6-DENİZİM
7-MAVİŞİM
8-TUANAYCIM(BU ARALAR BOŞLUYOR BİZİ AMA NEYYYSE..)
9-NURSİN......
ve
DÜNYADA BÜTÜN İSTEYEN VE OLMAYANLAR...
İNŞALLAHHHH...
bayağı bir kaynatılmıs bakıyorum da nankör ev işleri beni esir aldı sekerler...hala var...
dünyaya iş yapmaya mı geldik biz yawww
kızlar radyasyonu engelleyen bişey varmıs tv ye mikrodalgaya sac kurutma makinesine de takılıoyrmus
ondan almaya karar verdim oh rahatlıcam artık
içimde fırtınalalar kopuyordu ya kasırgaya döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?