Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bayağı bir kaynatılmıs bakıyorum da nankör ev işleri beni esir aldı sekerler...hala var...
dünyaya iş yapmaya mı geldik biz yawww

vallla fallara kaldık bence ne bileyim geyik olsun diye baktırıdım tasınıyormusum ev filan alıcakmısım işler acılacakmıs genel olarak guzel tabi herhalde bizim bebek rahata gelmek istiyor....

kızlar radyasyonu engelleyen bişey varmıs tv ye mikrodalgaya sac kurutma makinesine de takılıoyrmus
ondan almaya karar verdim oh rahatlıcam artık

semra vallaha hala top-one sın seni listenin başından kimse indiremedi hala :))))))))))))))) top on listesi bir oluşsa ya gamze 2 ........3...............4........... .5.....................diye gitsin listemiz

hey allahım bizde artık sıraya girelim ama ya nolurrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:

ay bizede göndersin kargoyla ama yaaaaacokacimcoook

canım ya çooooooooook teşekkür ederim şimdiden gerçi daha giremedim ama:)))

canım benim ya inşallah bu listede gerçekten yer alırız hepimiz ve savaşı kazananlar başlığını açarız...:lepi:

bayağı bir kaynatılmıs bakıyorum da nankör ev işleri beni esir aldı sekerler...hala var...
dünyaya iş yapmaya mı geldik biz yawww

kakılmış gibi olduk ya bitmiyor bu işler... eylem yapacağım bende en sonunda o olacak yani....:lepi:

kızlar radyasyonu engelleyen bişey varmıs tv ye mikrodalgaya sac kurutma makinesine de takılıoyrmus
ondan almaya karar verdim oh rahatlıcam artık

nasıl birşeymiş o dediğin ay bizde alalım yararı varsa tabi para tuzağı olmasında...

herkes gitmiş yalnız kalmısım yine....
eşim de yok
ben kendimden nefret ediyorum suan ablam aradı ve hamileyim dedi
cok kötu oldum anlatamam ne diyecegimi bilemedim
toparlayamadım kelimeler düğümlendi boğazıma
o da pişman oldu heralde aradıgına
ben nasıl bir kardesim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…