Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sen nefret et biz seni seviyoruz:)),,

ya bebişim benim sağ göbek ve böbreğe doğru şiddetli ağrım var kasıklarda değil ama tam olarak.. apandist olabilir mi diye ona taktım şimdi bilgin var mı..

ay inanmıyorum ya benimde kasıkta soldan kramp girip duruyor bende kıvranıyorum valla aynı şeyleri düşünmüşüz.....

apandisit sağda
yumurtalık kistiyle cok karıstırıyorlar oda arkadan vurabiliyor cünki
yumurtan büyüyor olabilir canım ama gecmezse muhakkak doktora git zaten apandisitte dayanamayacagın agrı oluyor

kötü birşey söylemedim ama sevinemedim ki ilkinde birlikte öğrenmiştik naasıl deliye dönmüştüm biliyor anladı ne oldugumu o da kötü oldu yazık konusamadım bile üzülmüştür eminim

sevincimiz bile buğulu artık... nemli gözlerimiz isyan edip herşeyi ortaya koyuyor zaten, ses tonumuz herşeyi apaçık ifade ediyor biz istemesekte((

canım bizdemi sorun bilmiyorum ama bende öyle akşam abimlerdeydik babam vardı mecburen gittik ezeli izleyemedim onlarda arka sokakları izliyorlar komser aliyle pınarın çocuğu olmuyor tüp bebek yaptıracaklar oha dedim ya..bizimkilere dedim izlemem izlemem bana denk geldi herkse sustu tutamamışım kendimi..
alt katımda kız var benden 3 yaş küçük 3 oğlu var..bana sen ne zaman diyor biz artık çocuk istemez aile tipine girdik..
her şey batıyor her şey..eşimin akrabaları öyle..kayınvalidem biliyor durumu ama kimse bilmediği için onları da uyaramıyor konuşmasınlar diye..

maşalllllaaahahhhh maaaşşşşşaaaaaallllllaaaaahhhh...nazar değmesin topiğimize herkesler burda....

bebingim üzülme canım ablan anlamıştır ama senin üüzleceğini tahmin edememştir bizler bir bebeğe sahip olmak için çile çekince bu tür haberler üzüyor bizi ama elden gelen bişey yok malesef....

ay evet ya eşim ara ara onada bakıyor o sahneyi bende gördüm ve düğümlendim resmen ağlamamak için kendimi zor tuttum...
aynı durum bizde de var bende küçüklerin benden çok çocukları var.....
yok biz isteyen ailayiz mecburen bir kere tutturduk ya herkes bekliyor artık(( olmadı bile diyemiyoruz hatta tedavilerden hiçbirimizin ailesinin bile haberi yok((

kötü birşey söylemedim ama sevinemedim ki ilkinde birlikte öğrenmiştik naasıl deliye dönmüştüm biliyor anladı ne oldugumu o da kötü oldu yazık konusamadım bile üzülmüştür eminim

canım ablan o senin canından parça seni çok iyi anlamıştır ve hiç alınmamıştır..yarın arra konuşursun..bir yeğen daha ne güzel ben yengeme diyorum yap diyede istemiyor ama düşündümde hamile kaldığını öğrensem banada çok koyar..

bizdede durumlar ayını dükkana her gelen hadi diyor kayınpederim ben istemiyorum sanıyor içten içten diş biliyor kötü gelin oluyorum
es dost hısım akraba yada herhangi biri dert edindi söylicem akıl vermeye kalkıcaklar daha cok sinirlerim bozulucak tedavidir doktor ismidir kocakarı ilacıdır bide onlarla ugras fısırfısır dedikoduda cabası

apandisit sağda
yumurtalık kistiyle cok karıstırıyorlar oda arkadan vurabiliyor cünki
yumurtan büyüyor olabilir canım ama gecmezse muhakkak doktora git zaten apandisitte dayanamayacagın agrı oluyor

canım aynı anlattığın gibi tek fark durulmayacak ağrı yok..
çok sağol tatlım..

biz niye böyle olduk ya... ne diyeyim kader utansın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…