canım sen nefret et biz seni seviyoruz:)),,
ya bebişim benim sağ göbek ve böbreğe doğru şiddetli ağrım var kasıklarda değil ama tam olarak.. apandist olabilir mi diye ona taktım şimdi bilgin var mı..
tabi ya o da benim yerimde olabilirdi.
hergece dua ederdim Allaha yegenim olsun diye şimdi ikincisi geliyor öyle bir teyzem derki şimdiki zıpır herseyi unutturur.
kötü birşey söylemedim ama sevinemedim ki ilkinde birlikte öğrenmiştik naasıl deliye dönmüştüm biliyor anladı ne oldugumu o da kötü oldu yazık konusamadım bile üzülmüştür eminim
duygularıımı ablamlada paylasıcam en dogrusu bu....
o zaman daha iyi olur
bende bu konuya eğildim diye midir nedir çevremde ne çok hamile var ya sıkıldım artık .. bende o muhabbetlere girmek istiyorum ama ne mümkün onlarda kırmamak için illk bebeği soruyor ve dahil etmeye çalışıyorlar ama beni daha çok acıtıyorlar....
Slm kızlar
ay inanmıyorum ya benimde kasıkta soldan kramp girip duruyor bende kıvranıyorum valla aynı şeyleri düşünmüşüz.....
canım bizdemi sorun bilmiyorum ama bende öyle akşam abimlerdeydik babam vardı mecburen gittik ezeli izleyemedim onlarda arka sokakları izliyorlar komser aliyle pınarın çocuğu olmuyor tüp bebek yaptıracaklar oha dedim ya..bizimkilere dedim izlemem izlemem bana denk geldi herkse sustu tutamamışım kendimi..
alt katımda kız var benden 3 yaş küçük 3 oğlu var..bana sen ne zaman diyor biz artık çocuk istemez aile tipine girdik..
her şey batıyor her şey..eşimin akrabaları öyle..kayınvalidem biliyor durumu ama kimse bilmediği için onları da uyaramıyor konuşmasınlar diye..
kötü birşey söylemedim ama sevinemedim ki ilkinde birlikte öğrenmiştik naasıl deliye dönmüştüm biliyor anladı ne oldugumu o da kötü oldu yazık konusamadım bile üzülmüştür eminim
bitirdi bu hayat bizi 2. el olduk şimdiden..:))
apandisit sağda
yumurtalık kistiyle cok karıstırıyorlar oda arkadan vurabiliyor cünki
yumurtan büyüyor olabilir canım ama gecmezse muhakkak doktora git zaten apandisitte dayanamayacagın agrı oluyor
canım ablan o senin canından parça seni çok iyi anlamıştır ve hiç alınmamıştır..yarın arra konuşursun..bir yeğen daha ne güzel ben yengeme diyorum yap diyede istemiyor ama düşündümde hamile kaldığını öğrensem banada çok koyar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?