Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim burpum bi orum var size adetin 21. günü lucrin başlayınca uzun protokolmü oluyo drum isterseniz buay başlayabiliriz dedi.....

14 cnm dedikleri tarihte yaptırmamıştım onda 2 gün sonra yaptırmışrım doktor kimyasal gebelik dedi ona çatlatma iğnesini ayın 2 oldum 4 de aşılama 3 gün arayla 4 kez 1500 vuruldum 15 bitmişti bu gün 3 günü

evet nursimcim uzun protokol ve bu iyiye delalet demekki doktorun sende bir problem görmedi yumurta rezervleri az olana kısa uyguluyorlar benim ikinci kısaydı

hayırlısı gamze yapılacak tek şey sabırla beklemek bak doktor bile kesin konuşamamış
pazartesi güzel haber inşallah
yada 2 gün geçse yeter pazar günü de yaptırabilrsin yükseldiyse iiiiinşallaaaaaahhhhhhhhhhh
vardır bebiko

ya deniz yazı hatırladım sen kocama söylemeyeyim henüz diye temkinli davranmıştında ben kudurmuştum söyle saçmalama idrarda çıktıysa kesin hamilesin diye sonrada nasıl vicdan yapmıştım anlatamam

gamzecim dualarımız seninle canım..ama herşey hazır ol değer yüksek ama en son preglny çatlatma iğnesini 3 gün önce olmuşsun..inşallah etkisi gitmiştir..bunu en az senin adar çok istiyorum..

inşallah güzel haber alırız canım ya....

bbuuuuuurrrrrrrrrrrrrppppp yorma kız kendini
azcık özen bebeğine
önce yamuk dedin yumurtalara şimdi de yoktur dış gebelik falan
ikizler doğsun sağlıkla da işesin üstüne inşallah

cnm pazar günleri kapalı olmazmı acilden yaptırabilirmiyim ki

özlemcim yaa sen kendiliğinden hamile kalmıştın anlatsana nasıl bir duyguydu öğrenince ne yapmıştın

önce burp un ikiz olmasın tek olsun yoğun kadın diyodum vazgeçtim ikiz olsun iiinşşaaaalllaaaahhhhh

gamzecim dualarımız seninle canım..ama herşey hazır ol değer yüksek ama en son preglny çatlatma iğnesini 3 gün önce olmuşsun..inşallah etkisi gitmiştir..bunu en az senin adar çok istiyorum..

sağol cnm benim Allah razı olsun hepinizden dua edin benim için

allah seni :))))))))))) mavi sağlıkla üzerime işesinler :))))))))))) güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…