neyse sizin sohbetinizi bölmeyim teşekkürler yardımınız için ben burdayım
vay elekçi seni:))))
senin işin bayağı zormuş ya gerçi burada ben hiçbir okulda öyle çok üst düzeyde bir eğitim olduğuna hiç inanmıyorum ... doğudaki çocuklar cin gibiydi ay bunlar şapşal ya...
nolduşimdi?
gamze senin bu 2. aşılaman değil mi? yanlış mı hatırlıyorum yoksa...
cnm çatlatma iğnesini iki kutu vuruldum ilacın güpüründe yumurta destekleyici diyor erkeklerdede kullanılıyor yazmışlar oruya çatlatma iğnesi olsa erkeklerde nie kullanılsın internetten bakın 1500 liğe
eşim de elekçi diyo bana:)))sizin mahalle diyo
aynen tespitlerine katılıyorum şırnak ta o kadar ilgisizlik yoksulluğa rağman cin gibiydi çocuklar
gamzecim benimki kürtaja gerek kalmadan düştü canım ama düşene kadardabeni mahfetti kan kaybından geberiyordum yazın sıcaklarında bayağıda ağrı yapmıştı ığğğ okul açılmadan ikinci aşılamayı denemek istiyordum bir an önce değerlerimin sıfırlanması gerekiyordu kan vermekten kollarım delikdeşik olmuştu bir alay kan testine para vermiştim gün aşırı iki hafta kan testi yaptım az çekmedim ben yaa
cnm çatlatma iğnesini iki kutu vuruldum ilacın güpüründe yumurta destekleyici diyor erkeklerdede kullanılıyor yazmışlar oruya çatlatma iğnesi olsa erkeklerde nie kullanılsın internetten bakın 1500 liğe
kızlar şimdi ne diyorsunuz kendimi hiç yorgun hissetmedim ama transferin 4. günü bugün bişi olmuşmudur okadar çok araba kullanmamdan ve hareket eetmemden
gamzecim benimki kürtaja gerek kalmadan düştü canım ama düşene kadardabeni mahfetti kan kaybından geberiyordum yazın sıcaklarında bayağıda ağrı yapmıştı ığğğ okul açılmadan ikinci aşılamayı denemek istiyordum bir an önce değerlerimin sıfırlanması gerekiyordu kan vermekten kollarım delikdeşik olmuştu bir alay kan testine para vermiştim gün aşırı iki hafta kan testi yaptım az çekmedim ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?