Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm çatlatma iğnesini iki kutu vuruldum ilacın güpüründe yumurta destekleyici diyor erkeklerdede kullanılıyor yazmışlar oruya çatlatma iğnesi olsa erkeklerde nie kullanılsın internetten bakın 1500 liğe

eşim de elekçi diyo bana:)))sizin mahalle diyo

aynen tespitlerine katılıyorum şırnak ta o kadar ilgisizlik yoksulluğa rağman cin gibiydi çocuklar

gamzecim benimki kürtaja gerek kalmadan düştü canım ama düşene kadardabeni mahfetti kan kaybından geberiyordum yazın sıcaklarında bayağıda ağrı yapmıştı ığğğ okul açılmadan ikinci aşılamayı denemek istiyordum bir an önce değerlerimin sıfırlanması gerekiyordu kan vermekten kollarım delikdeşik olmuştu bir alay kan testine para vermiştim gün aşırı iki hafta kan testi yaptım az çekmedim ben yaa

cnm çatlatma iğnesini iki kutu vuruldum ilacın güpüründe yumurta destekleyici diyor erkeklerdede kullanılıyor yazmışlar oruya çatlatma iğnesi olsa erkeklerde nie kullanılsın internetten bakın 1500 liğe

yanlış düşünüyorsun şekerim benim kullandığım yumurta geliştirici ilacı yani puregonu da erkekler kullanabiliyor ... onun yumurtası mı var?

denizcim benimki düşük bile sayılmaz aslında kimyasal gebelikti geldiği gibi gitti ama canıma okumuştu

kızlar şimdi ne diyorsunuz kendimi hiç yorgun hissetmedim ama transferin 4. günü bugün bişi olmuşmudur okadar çok araba kullanmamdan ve hareket eetmemden

ay evet canım ya hatırlıyorum o günleri neler yaşadın tatlım sen ya... o zamanlar sibelce diye biri vardı sen görüşüyor musun onunla ya da hatırlıyor musun? ne oldu acaba merak ettim:)))

canım inşallah onun etkisi kalmamıştır da bebişin seninledir ya bunu çok istiyorum..

oku oku yetişemedim size gamzemmmmm inş değerlerin katlanır tatlım seb bari güzldür topiğ aylardır gülemedik....
burpum ne olur dikkat et ne kadar yıprandın bi hatırla ne olur dikkatli ol.....

birde kızlar iki gündür akıntım çok fazla birde karnımda misketler hissediyorum ilk tüpbebek denemesinde hiç böyle şeyler olmamıştı
benden böyle şeyler duymaya alışkın değilsiniz ama yoksa hamilemiyim

kızlar şimdi ne diyorsunuz kendimi hiç yorgun hissetmedim ama transferin 4. günü bugün bişi olmuşmudur okadar çok araba kullanmamdan ve hareket eetmemden

canım inşallah olmamıştır rahat ol ama bundan sonra dikkat et lütfen....opuyorumnanaktan

ben de çatlatma iğnesi pregln oldum 2 si aynı anda 5000 lik toplam 10000
herkeste ayrı bi tedavi uygulanmış
sen takma kafana bi yaaa
öldürdün beni haaa
o doktor ne diyo peki 15.inde olduğun iğnede hamilelik hormonu var mıymış
dur azcık google dan bakıym yazarım sana

ayy cnm yaa çok fazla olunca düşüklerde parça kalır derler ya ondan sordum kürtaj oldunmu die ii cnm kürtajdan bari olmamışın çok fenaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…