Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya deniz yazı hatırladım sen kocama söylemeyeyim henüz diye temkinli davranmıştında ben kudurmuştum söyle saçmalama idrarda çıktıysa kesin hamilesin diye sonrada nasıl vicdan yapmıştım anlatamam

evet hatırladım ne günlerdi yaww..off biz neler çekiyoruz böyle ya
allah beterinden korusunda artık bitsin bu günler de hatırlamayalım
hepimizin ne kadar kötü hatıraları var ..

burpcum bu arada anakart,güç kaynağı ve rem yanmış
işlemciyle ekran kartı sağlammış bi tarafına money sıkışmış:))

kızlar ben söyleyim eğer ilerde bebeğim olursa erkek olursa efe kız olursa eşim elif sude diyor ben cemre isminide seviyorum eşimin adı emre ya uyumlu oluyor
siz ne koymayı düşünüyorsunuz

Şom aĞzımı aÇayım kocaman
allaaah bu topıctekılerı Öncelıkle sonrası tÜm ısteyen anne adaylarının kucaĞını boŞ bırakmasın yarabbıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

kız burp öyle sağlıkla işesinle demedim
sağlıkla doğsunlar
şarıl şarıl işesinler üstüne:))))))))))))))))

özlemcim yaa sen kendiliğinden hamile kalmıştın anlatsana nasıl bir duyguydu öğrenince ne yapmıştın

valla 3 ay uğraştık olmadı 4. ayda gelmiş ama haberim olmadı:))) en belirgin şey annem gelmişti fırında sarımsaklı köfte yaptı ben çok severim ama midem bulandı ..sonra aman özlem saçmalama kaç aydır olkuyor şimdi mi oldu bırak dedim bazen hissidyordum sanki öyleymişim gibi yine öyle sandım ama bu kez yanılmışım... sonra eğilip doğrulurken tabi 2. ve 3. aylarda sanki içimde bir su balonu var gibi eğilip doğruldukça öyle hissediyordum .... ilk haftalar belimin ağrısı sırtıma vurmuştu birde bacaklarımda kasılmalar vardı ....

ben kız olursa ada
erkek olursa arda ya da efe düşünüyodum
şimdi yeniden hamile kalsam ne yaparım bilmem

ben erkek olursa sarp
kız olursa lara
ama şimdi yeni bir isim daha buldum kız yada erkek farketmiyor giz

canım özel hastanelerin ki açık oluyo gece yarılarına kadar
çok yaptırdım da ordan biliyorum 11 lira burda
en fazla 20 tl dir git yaptır pazar günü

cnm pazar gününden sonra 1 gün daha bekleyim dotorum başka yerde yaptırma dedi bazı laboratuvar değişik oluyor dedi başka yere gitme dedi bekleyim artık çok zor beklemek ama ne yapalım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

deniz yaaa anakart tamam güç kaynağı tamam tahmin ettiğim gibide ramin yandığınıda hiç görmemiştim galiba yıldırım direk sizin desktopa düşmüş :)))))))))))))

aminnnnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…