birde kızlar iki gündür akıntım çok fazla birde karnımda misketler hissediyorum ilk tüpbebek denemesinde hiç böyle şeyler olmamıştı
benden böyle şeyler duymaya alışkın değilsiniz ama yoksa hamilemiyim
birde kızlar iki gündür akıntım çok fazla birde karnımda misketler hissediyorum ilk tüpbebek denemesinde hiç böyle şeyler olmamıştı
benden böyle şeyler duymaya alışkın değilsiniz ama yoksa hamilemiyim
gamzecim o değilde ben dış gebelikten çok korkmuştum direk tüpünü alıyorlar bir o eksik dedim aman allah korusun bu seferde o bulmasın beni şom ağzımı açmayayım
kızlar benim eylül topiğinde 23sm vardı hatırlarrmısınız oda yeni haber aldı tüple hamile
oku oku yetişemedim size gamzemmmmm inş değerlerin katlanır tatlım seb bari güzldür topiğ aylardır gülemedik....
burpum ne olur dikkat et ne kadar yıprandın bi hatırla ne olur dikkatli ol.....
ben de çatlatma iğnesi pregln oldum 2 si aynı anda 5000 lik toplam 10000
herkeste ayrı bi tedavi uygulanmış
sen takma kafana bi yaaa
öldürdün beni haaa
o doktor ne diyo peki 15.inde olduğun iğnede hamilelik hormonu var mıymış
dur azcık google dan bakıym yazarım sana
olabilir diyor bişey demedi işte pazartesine göre bakacak
canım yordum sizi kusura bakmayın ama ne yapıyım sizi yakın gördüğümden sordum bilginiz varsa die:1no2:
gamzecim o değilde ben dış gebelikten çok korkmuştum direk tüpünü alıyorlar bir o eksik dedim aman allah korusun bu seferde o bulmasın beni şom ağzımı açmayayım
İlaç kullanımı gebelik testlerini etkiler mi?
HCG hormonu içeren iğneler haricinde kullanılan kısırlık (infertilite) ilaçları, antibiyotikler, ağrı kesiciler, ateş düşürücü ilaçlar, sigara veya alkol tüketimi gibi hiçbir madde kanda veya idrarda yapılan gebelik testlerinin sonucunu etkilememektedir.
canım sanırım iğne etkilito hcg içeriyo du o iğne
ama 20 yine çok bence
hoşbuldum canım... burpum inş çektiğin sıkıntılara değecek ve burda hamileyim diye bağıracaksın facede hobareyyy diye yazıcaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?