Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
diğer linke yazmıştımsizede sorayım.ben 11 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım.aşılama sonrası hafif kanamam oldu.bebek tutmadımı aacaba neden kanama oldu.bu durumu yaşayan varmı?kasıklarımda arada keskin ağrılar var tabi bel ağrılarıda sizde de oluyor mu acaba?

kardem canım bu yaşadıklarının hepsi doğal içini rahat tut doktorlar zaten bunların beklenen şeyler olduğu hakkında uyarıyor ve bir çok kişi bunları yaşadı

gamzecim hayırlı olsun canım.sen içini ferah tut tatlım,bence hamilesin.aşılamanın üzerinden 14 gün geçtiyse ve sonucun buysa sakın korkma.ben değerimi tam olarak bilmiyorum ablam öğrenmişti ama benim sonuçlarım kesindi hatta doktor sonuçlar çok yüksek çoğul gebelik olabilir demişti.

ama ben çıkıyorum eşim geliyo aradı şimdi yemek haazırlıym gelirim yine

semracım öptüm seni de ada yı da

bakın kızlar ne buldum böyle şeylerde oluyormuş copy passlicem aşaya

canım benim aslında konu bile açtım bunla ilgili ama dikkatini çekmemiş demkki evet pozitif sonucumu aldım 12. gün 308 değerim.hastanede önce negatif deidler ban 0.5 çıktı değrim. sonra ben ortalığı ayağa kaldırınca makinanın ağrızalı olduğunu öğrendik...yani sizlerde dikkatli olun ben iiki 10. gün yapmışım ilk testimi. yapmamış olsaydım negatif sanıp eve gelecektim bide eğerki idrar testinde çıkıosa bilinki gerçekten pozitif....benim başıma gelen umarım sizlerin başına gelmez ben çok zor anlar geçirdim salı günü...allahım hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın benim ilk randevum çarşamba günü bakalım kaç kesemiz var?

demek hatun önceden test yapmasaydı eve gidip ağlamaktan çocuğunu bile düşürürdü

burpcum tatlım nasılsın?biz iyiyiz.bugün annemlerle gezdik çok yoruldum valla,belim ağrıyor çok.arabayı almadım ama çok pişman oldum,taksiden in bin rezalet valla istanbulda.
sende dikkat et istanbul trafiğinde ani hareketler ve frenler çok biliyorsun,bi süre kullanmamaya çalış,çok uzun mesafe katediyorsun ama ne biliyim bi çözümünü bul,olmadı sana özel şöför tutalım)valla şaka bir yana dikkat et..

özlem kocişine nasıl haberi vermiştin

ya zaten benim adet gecikmem 2 hafta falan olmuştu ama bazen oluyor diye yine kondurmadım :)) sabah ellerim titreyerek yaptım hep yaparım hemen bakarım çıkmaz ama bu kez öyle olmadı geç baktım olmadı diye üzüldüm derken ne göreyim çift çizgi hemde bariz var anneannem bizdeydi o uyuyordu okula gitmek için hazırlanmıştım zaten hemen aşağıya eşimin iş yerine indim bir paketin içine koydum ve eline verdim o da şok olmuş nasıl sevinmişti ... ya rabbim bu duyguyu yeniden yaşat ne olur ama bu kez sonuna kadar gideyim ne olur....

bekliyeceğim cnm
ne demişler bekleyen dermiş muradına ermişzemuszemus

bekle tabi canım ya muradına er inşallahhhhhhhhh...

bebişim kız olursa : dr umun soyadı olan gökçe 'yi koyacağız tabi onun sayesinde olursa:)) ildem,ceylin,ayris,liya,su düşündüğüm diğer isimler ....

bebişim erkek olursa: doruk,rüzgar,sarp, erge ... babamız efe falan diyor ya bakalım....

merhaba aranıza alırsanız eğer bende size katılmak istiyorum.aslında çok uzun süredir sizi takip ediyorum.bazen yazdıklarınızı okurken hüngür hüngür ağladım oluyor.dualarınıza amin diyorum sizinle.dilerim rabbim sağlıkla hayrlı evletları kucağımıza almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…