Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde uzun bi hikayem var.4 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk için uğraşıyrz.pkoluyum.2 kez klomen pregnyl tedavisi gördüm 2 side düşükle sonuçlandı.bu ay 2. aşılamamı yaptırdım beklemedeyim.duygularımı hayal kırıklıklarımı paylaşabildiğim bu siteden başka kimse yok.

uff ağlamıcam diyorum dayanamıyorum ya allah bir daha yaşatmasın inşallah allah bir daha birbirinize sarılıp ağlamayı nasip etsin ama mutluluktan..

kaç dakikadır ağlıyrm bilmiyrm ama maviumutolsun un yazdıklarından sonra hala kendime gelemedim

canım ne demek sen bize katılırsan biz mutlu oluruz kendinden bahsedersen sıkıtılarını bizde paylaşırız..

benim nedendir bilmiyorum doktorum 2 gün üst üste yapıyor aşılamayı.ayın 12sinde ve 13 ünde yaptı aşılamayı.

denizim ağlamadan oku çünkü ben güzel haber verince bu ay olmaz ama yakında:))sevinçten ağlayacaksın

jbase sen de hoşgeldin ve hikayeme ağlama dediğim gibi sevinç gözyaşları için saklayın kendinizi:)))
bi öğretmenimiz daha oldu:)))

ben hikayemi yazarken ağlamadım hiç sanırım yavaş yavaş nasırlaşıyo resimlere ve testlere bakınca kötü oluyorum ama yazmak iyi geldi kimsecikler ağlamasın ben bile ağlamadım
Allah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin

hoşgeldin jbase ikidir tuttuğuna göre sayfamız güzel haber alacak senden demekktir
semracım mecburum tatlım araba kullanmaya bugün ekstra durumlar oldu bizde çok sevdiğim prof. kanser olmuş onu hastaneye götürdüm çok uzak bir yere normalde 10 da işte olup 4 de çıkmayı planlıyordum ama işe gidince transferi unutup çay kahve gırla gitti habire kahve yapıp çay yapıp tutuşturuyorlar asistanlar elime saolsunlar ama diyemiyorum tabi içemem transferim oldu diye bende içtim valla off
yaaa giz ismini beğenmedinizmi
özlemcim provanı yaptın şimdi asıl haberde sıra inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh

giz güzel değil bence(((((
sarp güzel de ikinci ye ne desek nazlım nasıl?????
bence çok hoş
ben de düşünürüm belki
ama ikiz olacaklarına göre
...................................
düşünmek lazım şimdi bulamadım
bulunca yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…