yaaa kızlar bir şey söyliyeceğim ben niye böyle hissediyorum bilmiyorum ama galiba bu sefer olacak gamzede bende sonra sizde sırasıyla burada hobareeey diyeceğiz hatta ne sırası aynı anda diyelim nooooooooooooooooooooooooooooooooooooluuuuuuuuuuuuuuuur
mavicim ya ne güzel anlatmışsın hikayeni çok duygulandım canım benim bu mutluluğu inşallah bir kez daha tüm güzelliğiyle yaşarız...
özlem teyzemiz nasılsın?özledik seni)
merhaba aranıza alırsanız eğer bende size katılmak istiyorum.aslında çok uzun süredir sizi takip ediyorum.bazen yazdıklarınızı okurken hüngür hüngür ağladım oluyor.dualarınıza amin diyorum sizinle.dilerim rabbim sağlıkla hayrlı evletları kucağımıza almayı nasip eder
benimde uzun bi hikayem var.4 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk için uğraşıyrz.pkoluyum.2 kez klomen pregnyl tedavisi gördüm 2 side düşükle sonuçlandı.bu ay 2. aşılamamı yaptırdım beklemedeyim.duygularımı hayal kırıklıklarımı paylaşabildiğim bu siteden başka kimse yok.
niye ki çok mu yordu yaramazlar seni?
denizim ağlamadan oku çünkü ben güzel haber verince bu ay olmaz ama yakında:))sevinçten ağlayacaksın
jbase sen de hoşgeldin ve hikayeme ağlama dediğim gibi sevinç gözyaşları için saklayın kendinizi:)))
bi öğretmenimiz daha oldu:)))
ben hikayemi yazarken ağlamadım hiç sanırım yavaş yavaş nasırlaşıyo resimlere ve testlere bakınca kötü oluyorum ama yazmak iyi geldi kimsecikler ağlamasın ben bile ağlamadım
Allah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin
hoşgeldin jbase ikidir tuttuğuna göre sayfamız güzel haber alacak senden demekktir
semracım mecburum tatlım araba kullanmaya bugün ekstra durumlar oldu bizde çok sevdiğim prof. kanser olmuş onu hastaneye götürdüm çok uzak bir yere normalde 10 da işte olup 4 de çıkmayı planlıyordum ama işe gidince transferi unutup çay kahve gırla gitti habire kahve yapıp çay yapıp tutuşturuyorlar asistanlar elime saolsunlar ama diyemiyorum tabi içemem transferim oldu diye bende içtim valla off
yaaa giz ismini beğenmedinizmi
özlemcim provanı yaptın şimdi asıl haberde sıra inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
çok açıım çoooooooookkkk
özlem nasıl dayanıyosun bu kadar zamandır yaaaaaa
kızlar en zor diyet günlerimi yaşıyorum aslında çok ta kötü değil ama alışmışım bu saatte tatlı abur cubur şimdi zor geliyo
gözüm karnımdan daha aç
iiinşallah canım tokuşturucaz ya bebeleri:)))))
geliyo geliyo gamzeden sonra burptan inşallaaaaaahhhhhhhhhh
özlemilker teşekkür ederim güzel dileklerin için. inşallah
jbase hoşgeldin canım evimize)
özlemcim ada bugün çok hareketli hiç durmuyor.bu gidişle çok zayıf doğucak.
bebingim sormuştu yeni aklıma geliyor.en son geçen hafat pazartesi gitmiştim yani bu pazartesi 2 hafta olucak.o zaman ada hanım 570 gr dı.bakalım 24ünde randevum var şekeer yüklemesi için inşallah bu gittiğimde birazdaha büyümüştür.bu haftalarda büyümeye başlıyormuş canım.size yazarım kzıım hakkındaki gelişmeleri.sen nasılsın bebingcim?bu aralar pek görüşemiyoruz tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?