Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim maviumutolsun.seninde dediğin gibi dökülen yaşlar sevinç gözyaşları olur inşallah bende kendimle ilgili haberlere ağlayamıyrm artık ama aynı acıları yada aynı özlemleri paylaştıklarıma ağlayabiliyrm.öylede güzel anlatmışsınki dugularını.....

çok açıım çoooooooookkkk
özlem nasıl dayanıyosun bu kadar zamandır yaaaaaa
kızlar en zor diyet günlerimi yaşıyorum aslında çok ta kötü değil ama alışmışım bu saatte tatlı abur cubur şimdi zor geliyo
gözüm karnımdan daha aç

mavicim ya ne güzel anlatmışsın hikayeni çok duygulandım canım benim bu mutluluğu inşallah bir kez daha tüm güzelliğiyle yaşarız...

canım ya senden ne güzel sözler duydum ilk kez:))) inşallah doğru hissediyorsundur canımmmmmm

canım benim terk etmeyecek herkese kapımız sonuna kadar açık.... hoşgeldin aramıza:)))opuyorumnanaktan

inşallah güzel haberlerini alacağız.....

evet canım sanırım zamanla nasırlaşıyor bende bebeğimin tek bir resmi var ona bazen bakıyorum arkasına da öyle şeyler yazmışım ki okurken ağlamamak için çok zor tutuyordum kendimi şimdi kanıksadım gibi ne yapayım elden gelen birşey yok...
inşallah alacağız ve vereceğiz o güzel haberleri....opuyorumnanaktan

ne provası yaptım canım ben bilmeden.... ama sanırım sende birşeyler var ya çıkar ağzından şu baklayı çatlayacağım valla....

giz neden ? bende bir ara naz ve söz isimlerine takmıştım ama çağırırken zor olur tek heceler..... çocuk adını bile duyamaz:)))

jbase hoşgeldin canım evimize)

özlemcim ada bugün çok hareketli hiç durmuyor.bu gidişle çok zayıf doğucak.

bebingim sormuştu yeni aklıma geliyor.en son geçen hafat pazartesi gitmiştim yani bu pazartesi 2 hafta olucak.o zaman ada hanım 570 gr dı.bakalım 24ünde randevum var şekeer yüklemesi için inşallah bu gittiğimde birazdaha büyümüştür.bu haftalarda büyümeye başlıyormuş canım.size yazarım kzıım hakkındaki gelişmeleri.sen nasılsın bebingcim?bu aralar pek görüşemiyoruz tatlım...

ya canım sen nasıl diyet yapıyorsunda açsın ben hiç açlık çekmiyorum hiç yemediğim kadar yiyorum 6 öğün... bana bak öyle kendi kafana göre yapma yumurtalıklarına zarar verirsin haberin olsun çok hızlı verilen kiloların böyle bir etkisi var haberin olsun....

canım benim ya kıpır kıpır desene maşallah kızıma... çıtır olacak bizimki çıtır.... canını sıkma en çok kiloyu son dönemlerde alıyorlarmış... alır benim adacımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…