Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar valla orda hemşehriler bölümü varmış izmirli hanımlarla tanıştık ama ben sizden kopmam nasıl derseniz öyle yaparız...herkes dinlenmelerde herhalde
semracım annişim bebiş hareket ediyor mu hiç anlatmıyorsun yoksa bizim içimiz acır diye mi sen anlat lütfen biz daha çok mutlu oluruz...

mavimcim inşallah dediğiniz gibidir ve kndimde hayal kırıklığına uğramam...

iyi yolculuklar şimdiden...
var mı öyle bildiğin dişçi ya... ben gideceğim korkmuyorum ya o benden korksun:)):roflol:

kızlar bilen var mı ya bu hap yarın bitiyo ben ne zaman hasta olucam ki hemen bitince olur mu???
kullandınız mı hiç???

ne hapıydı bu? ha kist için doğum kontrol hapıydı değil mi bizim öğretmen arkadaş var hapla adet görüyor bunu kullanıyor bitince 4. gün falan oluyor...

bende girdim oraya çok güzel ya...
birde hanımların elişleri bölümü var , ev dekorasyonlarını göndermişler ayy ne bileyim çeşit çeşit şey var hepsine girdim ben... birde ATATÜRK köşesi yapmışlar çok duygulandım çok hoşuma gitti....turkbayragi

siz aynı şehirde değil misiniz kuzum?

yok hayatım ben kızılırmaktayım mavi ile aramızda 50-55 km var.... ilk geldiğimizde çankırı merkezde oturuyorduk 1 yıldır da buradayız git gel çok yordu bizde lojmana taşındık... ama her hafta sonu ordayız hatta bazen hafta içide...

3-4 g
ne gelecek heralde
ne kadar geç gelirde o kadar iyi aslında yumurtlama zamanım evde olduğumuz zamana gelir:)))))))))

bildiğim dişçi de yok özlemcim zaten olsaydı
şimdi bu acıları çekmezdim öldüm bugün öldüm
sen git te ben alırım senden taktikler
dişçiye gitmek istemiyoruuuum
bebeğim gelsin hem o zaman git diye ısrar edemez kimse:))))

gelir gelir kaygılanma sen çünkü stres beni mahvetti seni etmesin bari sakın takma kafana...

ya aslında bir arkadaşım var o dedi gittiğim biri var fena değil diye ama kimdir nedir bilmiyorum kendi yeri varmış öğrenirsem söylerim....
ama canım bebiş gelmeden o işi halletmen lazım bence bizde 1 çocuk 1 diş derler yani sağlamdanda olursun ona göre...

ben ankara da doğdum aslen oralıyız şereflikoçhisarlı yız
ailem yıllardır istanbul da
eşim de çorumlu ailesi de orda
biz de şırnaktan sonra
burdayız malesef

face i de bilemedim ya alırım belki yeniden
nasıl gitti kız merakın :))) karşılaştık mı yoksa:))))

a bende ankarada doğdum ama aslen sinop-samsun karışımıyım:)))
eşim elazığlı onun aileside orda
şırnak ha valla doğuyu görüp gelmişiz eşin ne iş yapıyor o da öğretmen mi?
evet ya muş burdan daha iyiydi valla...
ben varya ben bebingden daha fenayım söylersem herkes duyar ama:))

kıııızzzz nerde gördün sen beni takip mi ettin yoksaaa???????????????????????
geleydin cicim yanıma ya bak ben de merak ettim seni
yarın gelsene bizeee:)))))))))))))))))
eşim öğretmen değil canım

denizcim canım benim..bebek çok hareket ediyor,hiç durmuyor özellikle dinlendiğimde çok daha fazla hareketli.bunları sizlerle paylaşmak tabikide istiyorum ama insan bazen düşünüyor arkadaşlarım üzülürmü diye o yüzden pek konu açmak içimden gelmiyor.ben sizlerin hep yanındayım,inşallah sırasıyla önce sen olmak üzere hepiniz hamiş kalırsınızda,,bana danışırsınızz o zaman konuşucaz bol bol..

özlem ve mavii oooooooooo sohbetler süper.sanırım özlemimiz maviyi takp etmiş

bu arada be diğer bölüme giremiyorum..sorun çıktı yine.senem hallediyor sanırım ama uğraşmakdan yoruldum.sanki eskisi gibi diğiliz.birazx bölündük gibi.sanırım diğer bölüme geçenler geçti bizlerde burda kaldıkkk..off yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…