ilk birkaç mesajda bende masus yazıyorsunuz öyle sanmıştım :))) ikinizde saf değilsiniz valla olurmu olur sonuçta isim soyisimle girilmiyor ama hoş olmuş :)))
ya kayınpeder yüzünden bir alay otları doldurdu evimize onu yapın bunu yapın bizde ilaç yerine dayadık otu boku dayadık otu boku
ay inşallah netbooktan güzel haber yazmak nasip olur bilsem ki güzel haber yazacağım evde bile sırtımda taşırım
mümkün olduğunca işe götürmeye çalışacağım zaten alma nedenimde o zaten
ya birde ben kendime güvenebilsem inşallah mart ayı bana güzel haberler getirir inşallah
seni bırak ben bile deniz şaka yapıyor sandım:)) canım bu benim soyadım değilki eşimin adı:) soyadıma faceden bak artık ya...
eşini mahvetmişsin sen ya o kadar ot adamcağız ağzına almayacak bir daha bitkisel çay falan...
o netbook inşallah güzel haberler verir sadece .. ay sırtındada mı taşısan acaba ... hımmm totem mi yapsak:) bende tatildeyim sizinleyim ay ne güzelmiş ya bizim okulda erişim yok çocuklar herşeye giriyor diye meb engellemiş... hayır mynetteki bilgi yarışmasına bile giremiyorum yani... o nedenle eve kadar beklemek zorundayım...
mart tüm güzellikleriyle gelsin inşallah... hepimiz martta hamiş olmuş olalım ... birde sen artı olarak sınavı kazanmış ol.....
çoooooooook sıkıldım ders çalışmaktanevi de temizlemem lazım ama bir yandanda bölünmekte istemiyorum okullar açılınca çalışma imkanım olamayacak yemek allahtan dün annemden stokladık tatlıdan çorbadan ana yemeğe kadar herşeyi verdi annoşum saolsun e banada çalışmak kaldı havada çok soğuk tam otur çalış diyor hava ama ben sıkıldııııııııııııııııım
özlemcim kocişin zormuş vallaha benimki yiyor vallaha iki gün üstüste hiç gık etmez hatta iki çeşit yemek yaptığımdada bana kızar kilo alacağım yapma diye formuna acaip dikkat eder :)))) benden kokanadır benim koca ama çooook yemek seçer herşeyi yemez canım çıkar ne pişireyim diye nazlıdır o konuda
özlemcim valla sende süpersin ben kendimi yemek konsuunda abartırım zannederdim sende varmışsın benim eşimde bayılır yemeğe hiç ayırt etmez herşeyi yer ama çeşit çeşit sever baskül ailesiyiz biz hele bende de bir göbek oldu sigaradan sonra gerçekten klio aldım ya inşallah hamiş olursam düzene sokacağım beslenmemi ay inşallah...
burpcum bu sefer temkinliyim transferin 9. günü çatlatma iğnesinin 13.günü yani kesin etki bitmiş olucak aşılamada kan testi yaptırıp olumsuz sonucu aldığımda çatlatma iğnesinin 12. günüydü ona rağmen 0.100 çıkmıştı ..inşallah bu sefer 100 çıkarda bilmiyorum ya bakacam işte şu anda daha çok erken..
benimkide çok yemek seçiyor birde üstüne bu var yani... ama tek çeşit yapsam benimkide birşey demez tek titizliği taze olsun yeter... mesela dün sadece mantı vardı birşey demedi:)))
sen mi açtın kız mantıyı :))süpersin yav
benim koçişte bişiy demez ne versem yer.zaten vaktim yokki dogru dürüst yemek yapmak için
ama calışmıyoken döktürürdüm yemek konusunda
kızlar simdi esim alır bilgisayarı artık aksama gelirim ben.belki erken gider yatarım biraz yatarım evde...
ne güzel ya... ya ben eminim bence buradaki bütün hatunlar süper yemekler yapıyor ...
slm kızlar gittiniz mi hepiniz.....
özleeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm ne güzel kar var di mi??????
tatil de geldi rahatladım valla
az sonra kocişle karda yürümeye gidicez çok seviyorum karlı havayı tabi ev sıcaksa:)))))
denizim test yapma sabret
erkenden öğrenip napıcan hamile olduğunu sabret azcık canım erken öğrenirsen daha erken başlarsın tedirginliğe
rahat günlerinin tadını çıkaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?