Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bak lütfen bu sayfaadn dagılmak yok nereye gidersek hep birlikte ayrıca..ihmal etmekte yok alnınızı karıslarım sizin...
hastayım yaaaa sızmısım resmen carpıntıyla uyandım hemen kostum geldim buraya

denizim cevabı yazmazsan gelir dagıtırım izmiri ona göre

ii akşaaaamlar kızlar bende tv izlerken uyuya kalmışım okudum şimdi yazdıklarınızı tekrar diğer yere geçecekmişsiniz ben oraya girerken hep sorun yaşıyorum zaten çok çabuk sinirlenen yapım var hiç kendimi strse sokmak istemiyorum işim çok stresli zaten bide bebek strsi oraya girmek için kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum kalın burda ya..... sizsiz yapamam ben....:gitme::gitme:

kıııızzzz nerde gördün sen beni takip mi ettin yoksaaa???????????????????????
geleydin cicim yanıma ya bak ben de merak ettim seni
yarın gelsene bizeee:)))))))))))))))))
eşim öğretmen değil canım

aşkım ya ben senin facesini biliyor muyum? yoooo
burda resmin var mı? yooo
seni görsem tanır mıyım? yooo
yarın ava gideceğiz ama mutlaka bizde bekleriz:))) eşin asker o zaman yoksa şırnak ta ne işiniz var... gerçi bende malazgirtte tanıştım benimki asker değil ama ne bileyim içimden öyle geldi.. doğru mu bari?opuyorumnanaktan

olur mu tatlım ya senin mutluluğun bizim mululuğumuz hem ilerde senden öğrenecek çok şeyimiz var sen dualarını bizden esirgeme inan bu bize yeter:)
maviyi tanısam kesin takip ederim :))kaydirigubbakcemile
kızlar buradayız bakın geliyoruz üzülmeyin ya ama orasını da sevviyorum....

eyvah!!!!!!! bebing yuvamızı yapacak eyvahedigeldismile

seni bırakır mıyız hiç ya burdayız biz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…